bende ewlenirken 45 kiloydum şimdi 57 yim.. bir ara 60 a dayandım kendi kendime bir kızdım hemen dedim bu kilolar verilecek 52 ye düşmüştüm ne güzel..yemekten ve ekmekten kısınca hemen gidiyor aslında şimdi 5 kilo fazlam var onuda son gebeliğimde içtiğim kortizondan aldım birde benimde şimdilerde acayip iştahım açık
ya bak şimdi ben sabahları evde kahvaltı yapamıom uyanır uyanmaz asla yiyemem sabah poğçaya talim onu yesem öğlen ekmeksiz yesem akşamlarıda salata yada meyve yesem verirmiyim ne dersin kilo almak çok kolaymış da vermek zormuş
aslında kahvaltı en önemlisi keşke evde yapsan bende uyanır uyanmaz yiyemem ama,poğaça tehlikeli ona başka bir çözüm bulman lazım eğer işyerinde yapma imkanın varsa öle yap kuzum bence poğaçayı terket...akşamları tencere yemeği olursa onuda porsiyonu az olmak şartıyla,salata ,yoğurt ekmek yemeden yiyebilirsin hiç yemek yemeden olmaz mesela akşam yapacağın tavuk kızartma değilse salatanla birlikte yiyebilirsin derisiz kısmından..geç saatlerde bişey yeme hele abur cubur hiiçç yeme..
emredersin kuzum:)kahvaltıyada şu nestleler varya onlardan almayı düşünüorum sıkı diyet yapmam lazım 10 kilo vermem lazım ne güzel bi kzıdım şişmanladım çok malesef
selam kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...
selam kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...
halay başı olmak istiyorum:)şükür çok şükür çok şükürrr daim olsun huzurun mutluluğun kuzumm dualarımdasın
kızlar selam ben uzaktan uzaktan takibinizdeyim dualarım kalbim sizinle biraz kafamı dinlemek istiyotum hafta sonu sınavlarım var kendimi onlara ve işime adamıl bulunmaktayım ara ara ağlama krizleri yaşıorum sonra kocamın koynunda sızıp kalıorum zaman geçtikçe daha da zorlanıorum bi yandan da daha da güçleniorum karmaşık duygular içindeyim rabbim dermanını esirmesin üzerimizden burdaki herkes herşeyin en güzelini hakediyo bütün kalbimle dua ediorum hepinize güzel haberler aldıkça huzur doluyorum bizim genetik sonucumuz bugün çıkıyo perşembe akşamına randevum var neler yapmalıyız konuşucaz doktorumuzla hakkımızda hayırlısı herkesi kocaman öpüyorum
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebeğimiz dünyaya gelmişşşşşşşşşşşşşşşş emzirmeye çalışıomuş yonca çok yorgun geliodu sesi kurban olurum kuzum yaaa ağlıyorum müthiş bi mutlu kızlar şükürler olsun ikiside iyilermiş sonra yine ararım şimdi çok rahatsız etmek istemedim baya yorgundu sesi
ay yasemin elektirik kesildi ve doğal olarak ta net gitti diye yazamadım bebişim.. sen yine güzelsindir kız eminim ben etli,butlu ohhhadi bakalım başla ve bize rapor et bakalım ayda kaç kilo vereceksin çok hızlı vermek sağlıklı değil zaten...
canım geçecek inşallah bende inanıorum bi lafım vardır kendimede tekrarlarım hep her gecenin bir sabahı var diye şükürler olsun rabbimden gelen herşeye yardımcımız olsun her daimbirseeeeenn Allah tamamını erdirsin canımıniçi ayyyy çok mutlu oldum canım bu mutluluğu sonuna kadar hakettin sen tadını çıkar
canım geçecek bugünler ben buna inanmak istiyorum artık başka çaremiz yok umarım kendini en yakın zamanda toparlayıp mutlu olursun
Yonca yaa çok sevindim bi bebeğimiz daha oldu iyi huylu vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun gel de ağlama şimdi
bende diyom nereye kayboldu bu kız kız akşam kocaman bi salata yaptım yanına da bi kase yoğurt oh misss kendimi koyun gibi hissediorum ot yiyerek:)şimdi 67 kiloyum bakalım ne kadar kilo vercem sölemesi ayıp şükür güzelim yine yüzden kazanıorum ama göbek falan aldı başını gidiyo:)
canım geçecek inşallah bende inanıorum bi lafım vardır kendimede tekrarlarım hep her gecenin bir sabahı var diye şükürler olsun rabbimden gelen herşeye yardımcımız olsun her daim
kızlar günaydın
bugün diğer oğlumu kaybettiğim gün bugün hangisine yanayım bilemedim bugünde çalışmıcam patronumda yok behsat ç fanatiğiyimdir bi kaç bölümünü izleyememiştim bugün onları izlicem vakit geçsin hemencik akşamda randevum var zaten umarım doktor korunmana gerek yok der bu arada lekelenmem hala devam ediyo sinir oldum
kızlar herkese merhaba :)))
yonca canım şükürler olsun çok sevindim rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inş. mutlu sağlıklı bir hayat diliyorum oğluna
birseeeeenn Allah tamamını erdirsin canımıniçi ayyyy çok mutlu oldum canım bu mutluluğu sonuna kadar hakettin sen tadını çıkar
canım geçecek bugünler ben buna inanmak istiyorum artık başka çaremiz yok umarım kendini en yakın zamanda toparlayıp mutlu olursun
Yonca yaa çok sevindim bi bebeğimiz daha oldu iyi huylu vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun gel de ağlama şimdi
selamlar hepinize nörönüyonuz bakalım ben şimdi geldim eve bugün annemi erken götürdüm ayy yoruldum
muge nerelerdesin canım gözükmedin??
kızlarrr nirdesiniz yaaa:84::84:
yittim garii depinme geldim geldiiiim :) yine kızdın dimi kimseyi bulamayınca
kızdım tabiihoşgeldin canım ne yapıyosun??
hoşbulduk kuzucum kızma kızma çok işim var bugünlerde zor geliyorum şimdi yoncanın bebeğinin fotoğrafına baktım hastanede çıkmış çok güzel maşalllaaah 41 kere :)
ay bende gördüm gerçekten çok tatlı maaşallahtemizlikmi yapıyorsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?