Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ya bak şimdi ben sabahları evde kahvaltı yapamıom uyanır uyanmaz asla yiyemem sabah poğçaya talim onu yesem öğlen ekmeksiz yesem akşamlarıda salata yada meyve yesem verirmiyim ne dersin kilo almak çok kolaymış da vermek zormuş

aslında kahvaltı en önemlisi keşke evde yapsan bende uyanır uyanmaz yiyemem ama,poğaça tehlikeli ona başka bir çözüm bulman lazım eğer işyerinde yapma imkanın varsa öle yap kuzum bence poğaçayı terket...akşamları tencere yemeği olursa onuda porsiyonu az olmak şartıyla,salata ,yoğurt ekmek yemeden yiyebilirsin hiç yemek yemeden olmaz mesela akşam yapacağın tavuk kızartma değilse salatanla birlikte yiyebilirsin derisiz kısmından..geç saatlerde bişey yeme hele abur cubur hiiçç yeme..

emredersin kuzum:)kahvaltıyada şu nestleler varya onlardan almayı düşünüorum sıkı diyet yapmam lazım 10 kilo vermem lazım ne güzel bi kzıdım şişmanladım çok malesef

emredersin kuzum:)kahvaltıyada şu nestleler varya onlardan almayı düşünüorum sıkı diyet yapmam lazım 10 kilo vermem lazım ne güzel bi kzıdım şişmanladım çok malesef

ay yasemin elektirik kesildi ve doğal olarak ta net gitti diye yazamadım bebişim.. sen yine güzelsindir kız eminim ben etli,butlu ohhhadi bakalım başla ve bize rapor et bakalım ayda kaç kilo vereceksin çok hızlı vermek sağlıklı değil zaten...

ay canm benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim yaaaaaaaaaaa. Maşallah güp güpler de duyulmuş. Ay Allahım şükürler olsun.

Yonca doğumu güzelce atlatmış çok sevindim bundan sonra da inşallah sağlıkla oğlunu büyütür. Allah yardımcısı olsun. Darısı başımıza:)

birseeeeenn Allah tamamını erdirsin canımıniçi ayyyy çok mutlu oldum canım bu mutluluğu sonuna kadar hakettin sen tadını çıkar

canım geçecek bugünler ben buna inanmak istiyorum artık başka çaremiz yok umarım kendini en yakın zamanda toparlayıp mutlu olursun

Yonca yaa çok sevindim bi bebeğimiz daha oldu iyi huylu vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun gel de ağlama şimdi

bende diyom nereye kayboldu bu kız kız akşam kocaman bi salata yaptım yanına da bi kase yoğurt oh misss kendimi koyun gibi hissediorum ot yiyerek:)şimdi 67 kiloyum bakalım ne kadar kilo vercem sölemesi ayıp şükür güzelim yine yüzden kazanıorum ama göbek falan aldı başını gidiyo:)

canım geçecek inşallah bende inanıorum bi lafım vardır kendimede tekrarlarım hep her gecenin bir sabahı var diye şükürler olsun rabbimden gelen herşeye yardımcımız olsun her daim

kızlar günaydın
bugün diğer oğlumu kaybettiğim gün bugün hangisine yanayım bilemedim bugünde çalışmıcam patronumda yok behsat ç fanatiğiyimdir bi kaç bölümünü izleyememiştim bugün onları izlicem vakit geçsin hemencik akşamda randevum var zaten umarım doktor korunmana gerek yok der bu arada lekelenmem hala devam ediyo sinir oldum

kızlar herkese merhaba :)))

yonca canım şükürler olsun çok sevindim rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inş. mutlu sağlıklı bir hayat diliyorum oğluna

selamlar hepinize nörönüyonuz bakalım ben şimdi geldim eve bugün annemi erken götürdüm ayy yoruldum

walla sizleri çok merak ediyorum,ama eminim güzel olduğunuza...afiyet olsun kuzum yarasın demicem bak yoksa sana et,yağ olarak geri dönergöbekli marulum benimkız ben kocama böyle diyorum göbeklendi diye:))

muge nerelerdesin canım gözükmedin??

ay yoncanın bebeğinin resmini gördüm ALLAH ım esirgesin çok tatlıııı maaşşallahyasemin hastane resmi koymuş gördüm ama ben şu resim koyma işlerinden anlamadığım için paylaşamadım gelde paylaş burdaa nerdesin yimek mi yiyon kız oburr:)))

hoşbulduk kuzucum kızma kızma çok işim var bugünlerde zor geliyorum şimdi yoncanın bebeğinin fotoğrafına baktım hastanede çıkmış çok güzel maşalllaaah 41 kere :)

ay bende gördüm gerçekten çok tatlı maaşallah temizlikmi yapıyorsun canım..

ay bende gördüm gerçekten çok tatlı maaşallah temizlikmi yapıyorsun canım..

aynen canım bahar geldi tuttu yine kaşıntılarım sil, süpür, aktar, kaldır, kullanılmayanları ver. Uğraşıyorum kendi çapımda heee daha camları silmedim biliyomusun onu da bugün hallediyim bari :) sen napıyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…