bebeğinin kalbi duran varmı

inşallah canım bişey yoktur bide bu hissi eminim tüm hamişler yasıyodur allah gercegini yasatmasın doktorum konusunda cok uzman oldugu için bayagı mesgul telefonlarına ulasılamıyo o yüzden biraz daha eklemeyi düşünüyorum olmazsa gidecegim yarın randevu bulursam gidecegim dularınızda unutmayın dualarımda unutmuyorum tanıdık tnımadık dahil

canım bence hiç aklına kötü şey getirme hemen.benimde bebeğimin kalbi durmuştu 10 haftalıkken aşırı bi bel ağrım ve kanamam olmuştu dokktora gittim öğrendimki kalbi durmuş yavrumun sonra düşük yaptım zaten..
bence sen bunları hiç düşünme allahın izniyle hiç bişey olmas bebeğine..

kızlar sagolasınız cok rahatlatıyosunuz gamzecim heralde suan hamişsin inşallah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder allah ama kalbinin allah korusun durmussa illa kanama olması lazımmı

canımm neler diyosun sen yaa :1shok:akşam konuşmuştuk ne oldu şimdi meraklandım offf allahım yaasenağlama içim sızlıyor allahımlütfen birşey olmasınn lütfennsenağlama

9 haftalıkken ßenimde ßeßeğimin kalßi durdu hiçbirşey hissetmedim kontrole gittiğimde öğrendik.Allah kimseye o anı yaşatmasın kızlar .ßen Şimdi yine hami$im ya$ayanlarada en yakın zamanda hamİş oLurlar inşallah

yağmurun kardeşinin durdu ikizlerdi ama hiç bişey hissetmedim ama 8. haftada oldu ve alınmadı da kendi erimiş gitmiş öle dedi dr ama 5 ay isal ve kusma vardı bende neyseki aşkıma bi zararı olmadı

aaaa portakal fındık içim hepimizde bu tarz korkular avar am abrtmayın lütfen bebeğinizin ve kaendinizin sağlığıyla oynuyonuz stres yaparak hamileleikte en büyük tehlike stres ,,şimdi artık pozitif düşünün çok şükür bebeğinizizn kalp atışlarını duydunuz risk bayağı azaldı ,bu tarz düşünceler kapılmayın lütfen

portakal böyle yaptıkça hem bebişini hem de kendini daha çok üzersin..bence kendini dinlemeyi bırak ve hamileliğin tadını çıkar...

benimde 9 haftalıkken durdu kalp atışları belirti olarak sürekli karnımda bi ağrı vardı ben hamilelikten sanıyordum ellerim yüzüm falan şişmişti doğum zamanı nasıl olur hamileler öyle olmuştum bide sancı girmişti şeyime ara ara sancı oluyordu iğne batması gibi ama kanamam falan olmadı rutin kontrole gittiğimizde öğrendik ( Rabbim kimselere yaşatmasın çok zor inşallah bundan sonraki bebeklerimiz sağlıcakla dünyaya gelir evlat acısı en büyüğüymüş (

geçmiş olsun sizlere de kızlar...hele 3 düşük eminim daha da sarsıcıdır ama elden ne gelir,katlanmak zorunda insanoğlu...ki vardır her şeyde bi hayır..biz en son 9 haftlakken gitmiştik,atıyodu kalbi...şimdi pazartesi bidaha gitcez...o gün 10 hafta 2 günlük olucam..inşllh yine atıyodur ve hep atar.......

portakal çiçeği
iki bebeğimide 13 haftalıkken karnımda kalbi durrarak kaybettim
içim cız etti öyle anladım yerimde duramadı dr a gittim hemen baktık kalbi durmuş
şimdi kızım var 6 yaşına giricek
sakın kötü şeyler düşünme sağlıksız bebekleri bünye kabul etmiyo zaten
ama kendine zehir edeceğine dr a git istersen cnm

canım yasadıklarını tahmin edebiliyorum daa öncede bahsettiğim gibi aslında pek herseyi sorun eden biri değildim ama bu konu cok farklıymış insanın gercek anlamda içi cız ediyomus dilerim allah bu duyguyu kimseye yasatmaz ve tekrarınıda nasip etmez tecrübelerinizi enimle paylastıgınız için cok tesekkürler

sen dört elle sarıl cnm bebeğine içini ferah tut

selam portakalım bakıyomda şimdiden kendini bırakmışsın bu kadar takıntılı olursan Allah korusun muhakkakki bişeyler olur ya nedemek kalbi durmuşmu hiçbişeyde yok bebişinde kendini üzüyosun sadece ama böyle yapma annesi onuda üzersin bak..şu an hamileliğin ilk dönemlerinde olduğun ve bebişini çok istediğin için bu duyguları yaşıyorsun anlıyorum ama karamiomun dediği gibi hamişliğin tadını çıkar güselim...kendine çok iyi bak canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…