Bebeğinin Suyu Fazla Olanlar!!!

zeynepzumra

La tahzen innAllahe meana..! Z&Z
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
2.626
3.304
63
Arkadaşlar 22 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim. Detaylı ultrasonda bebeklerimin her ikisininde suyu fazla çıktı. Şekerden olabilir dendi ve şekere bakıldı. Şekerim normalmiş. Pazartesi tekrar kontrol var.
Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı doktorlarıniz ne söylüyor? Erken doğuma sebep olabiliyormuş. Korkuyorum açıkçası.
Bu şekilde olup bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadaşlar var mi?
Tecrübelerinize ve morala ihtiyacım var.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba cok gecmis olsun. Sizinle ayni duumu yasadim. Ben 32 haftalik hamileyken bebegin suyu fazla dendi. 4 gun hastanede yattim hergun sekerime bakildi, normal cikti seker. Doktor erken dogum olabilecegini soyledi oyle de oldu. Tabi yine cok şükür bebegim gayet saglikli dogdu. 35+4 te oglumu kucağıma aldim. Rabbim saglikli bir sekilde ve zamanında kucaklamayi nasip etsin size :))

Amin çok teşekkür ederim. Bizim haftamız çok küçük daha korkum bu yüzden... Şeker bende de yok. Neden bilinmiyor
Sizde oğlunuzu sağlıkla büyütün ins. Darısı başıma.

Amin çok teşekkür ederim. Bizim haftamız çok küçük daha korkum bu yüzden... Şeker bende de yok. Neden bilinmiyor
Sizde oğlunuzu sağlıkla büyütün ins. Darısı başıma.
Icinizi ferah tutun Allahin izniyle hicbisey olmaz insallah. Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…