Bebek Beslenmesi Bebeğiniz ayda kaç bez kullanıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Schutzstaffel

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
3
0
16
Bursa
Merhaba kızlar. Bebeğime Limango kampanyasından yararlanarak bez stoğu yapmak istiyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Prima Premium Care 4 numaradan kaç tane paket alsam bana yeter? Aynı şekilde 5 numaradan kaç tane alsam yeterli olur? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

bebeğinin günde kaç bez kirlettiğinden hesaplayarak bi tahmin yürütebilirsin..hani bazı bebekler günde 4 5 kez kaka yapar..benm oğlum gibi..bazısı gün aşırı kaka yapar.. buda tabiki bez tüketimine doğrudan yansıyo:))) açıkçası ben uzun vade hesaplarda hiç iyi değilim umarım sen başarırsın bebişine öpücükler..

Teşekkür ederim cevabınız için. Günde 5-6 defa bez değiştiriyoruz. Ama 6.aydan sonra kilo alımı ve dolayısıyla kakasının azalacağını biliyorum. Yine de hesap yapamıyorum :)
Ellerinizden öper :)

merhaba....kızım 22 aylık günde 5-6 bez kullanıyoruz.halen 4 numara kullanıyoruz.
bence 5 numara stok yapma. belkide 5 e geçmeden tuvalet eğitimini öğrenir.

bence de ..bemim bebeğim daha küçük ama 5 numaradan stok yapma derim.. o zamana öğrenir inşallah.. zaten içlerinde az oluoyr kilo arttıkça.firmalar bile o kilo aralığına gelen bebeğin sürekli bezlenmeyeceğinin farkında demek ki

oğlum 6 ayını dolduracak, biz günde 5 bez falan değiştiriyoruz. günde bir kere kaka yapar. prima aktif bebe kullanıyorum. tüm geceyi sızınıtısız , poposu kuru tek bezle geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…