Bebeginiz ne zaman hareket etti ?

Aylnaylm1

Bsla:72 gnc:63.0 hzrnhdf:60 tmmzhdf:55.0
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
949
858
53
36
Benimkini hissetmiyorum da halen :( doktor 20 ye kadar hissedersin dedi ama sabrim gelmio :(

Merhaba bende 20 ci haftada yim yeni hissettim ilk hamilelikte daha geç de hissediliyor dedi doktor 22 hafta gibi bide benim bebisim eşi öndeymiş o yüzden bir iki defa hissettim daha hissetmedim doktor normal dedi

kızlar ben 58 kilo hamile kaldım 167 boyum var kiloluda değilim ama 20. haftamda ben de hissetmiyordum 22. haftamda hissetmeye basladım 15 16. haftasında hissettiğini soyleyenlere şaşırıyorum doktorlar bile 20den sonra diyor. Biz de millettenduyup sağda solda saçma sapan bloglarda okuyup okuyup 15. haftalardan itibaren sabırsızlanmaya endişelenmeye başlıyoruz.. Ben de çok endişelendim hala hissetmiyorum bir sorun mu var diye..
Oyuzden kızlar hiç endişe etmeyin bebişlerinizin pozisyonları da etkili ama anca 20den sonra denmesinin nedeni kas sistemleri yeni yeni güçlenmeye başlıyor ve boyları buyumeye baslıyor. Minnacık güçsüz tekmeleri hissetme şansımız zaten yok ;)

kızlar ben 58 kilo hamile kaldım 167 boyum var kiloluda değilim ama 20. haftamda ben de hissetmiyordum 22. haftamda hissetmeye basladım 15 16. haftasında hissettiğini soyleyenlere şaşırıyorum doktorlar bile 20den sonra diyor. Biz de millettenduyup sağda solda saçma sapan bloglarda okuyup okuyup 15. haftalardan itibaren sabırsızlanmaya endişelenmeye başlıyoruz.. Ben de çok endişelendim hala hissetmiyorum bir sorun mu var diye..
Oyuzden kızlar hiç endişe etmeyin bebişlerinizin pozisyonları da etkili ama anca 20den sonra denmesinin nedeni kas sistemleri yeni yeni güçlenmeye başlıyor ve boyları buyumeye baslıyor. Minnacık güçsüz tekmeleri hissetme şansımız zaten yok :KK66:
Bi de bende asiri yorgunluk var yorgunlugun uzerine gitsem carpinti basliyor doktora gidecek halim bile yok bazen sizde de var mi :?

19. Haftanın icindeydim hissettiğimde. Ilk gebelik.ama sanirim zayif olduğumdan biraz erken hissettim. Cunku doktor 20. Haftadan once imkansiz gibi net konusmustu. Ama kisiye göre değişir bence.

Bi de bende asiri yorgunluk var yorgunlugun uzerine gitsem carpinti basliyor doktora gidecek halim bile yok bazen sizde de var mi :?
Var bende de aynı durum sıcaklardan sanırım bir çok hamile aynı durumda şuanda :( bu halsizlilk de hareketsizlendiriyor bebişlerimizi:anneadayı:

biende kendimce 16. hafta sonunda hissettiğimi sanıyordum . bence hala bebek hareketi ama doktorum büyük ihtimal rahim kasılması olduğunu söyledi.
benim karnımın içinden resmen birşey ittiriyor gibi oluyor 1-2 snlik birşey bazen üst üstte de olabiliyor ama doktoruma göre yanlış tahmin etmişim.

Back
X