Valla bilmiyorumda benimki solda ve solda hareket ediyor bebegede bi erkek bi kiz dediler bakalim ne olacak
İlk defa duyuyorum nasıl yani bebek rahmin ortasında olmuyor muydu? E uzaktan bakınca hamilelerde tam ortada gorunuyor
Allah razi olsun aynen oyle bi oglum var bide kizim olursa guzel basta erkek dediler simdi sokta gibi biseyim bi anda kiz duyunca saskinimSaglikli olsunda pek bi onemide yok aslinda. Ama merak ediyor insan :),saglicakla bebegini kucagina alman dilegiyle
Senin doguma az kalmis gezmesi normal :)Benim her yerde geziyor erkek
Aynen kesinlikle katiliyorum benimde oglum sagdaydi karnim sivriydi bundada karnim sivri ama solumda tepiniyo kiz dediler bekliyoz bakalimBu sag sol olaylarina ben pek itimat etmiyorum canim. Iki oglumun ikiside Sagdaydi bende hep öyle duyardim Erkek sag tarafta olur diye. Suan ücüncüye hamileyim hep solumdaydi ama malesef bunada Erkek dediler
Yani cinsiyetin hicbiseyle alakasi yokmus ben bunu cook iyi anladim Hamileligin nekadar farkli olursa olsun farkli cinsiyet olmuyormus..
Bebek kesede sagda yada solda oluyor ondan dolayi mesela 4 aylikken felan hissedersin bi tarafina cikinti yapar :)Dr.uma sordum kese nerde diye, oyle sey mi olur rahim ortadadir dedi. Kesem de tam ortada duruyordu hakkaten de..Ama ben biliyorum sagdan yumurtladim ben, tabi ki kuzucuk sag tupten inipp hooop bi sol yapip sol tarafa yerlesmisse bilemem :)
Valla benim kiz sola kafa atiyordu onu hatirliyorum biBebek kesede sagda yada solda oluyor ondan dolayi mesela 4 aylikken felan hissedersin bi tarafina cikinti yapar :)
Haha ne tatli benimkide sola atiyo galiba kizim olcak ama nedense hep icime erkek doguya benimValla benim kiz sola kafa atiyordu onu hatirliyorum bi
Ben doktora ilk gittigim zaman sagda demisti doktor ve erkege benziyor demisti daha kesin degil tabiSelam kizlar 21 haftalik hamileyim benle ayni olanlar bebeginiz sagdami soldami cinsiyetler nedir ?
Bana 12 haftalikken erkege benziyo dediler 14 haftalikken %90 kiz dediler daha sonra pipi goruyorum dediler ayrintili ultrasyonda kiz dedi ben bisey anlamadimBen doktora ilk gittigim zaman sagda demisti doktor ve erkege benziyor demisti daha kesin degil tabi
Haha ne tatli benimkide sola atiyo galiba kizim olcak ama nedense hep icime erkek doguya benim
Hayırlısı kiz olsun erkek olsun saglıklı olsunda benim icin hic fark etmezBana 12 haftalikken erkege benziyo dediler 14 haftalikken %90 kiz dediler daha sonra pipi goruyorum dediler ayrintili ultrasyonda kiz dedi ben bisey anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?