Bebeginiz sagdami soldami ??

Fatoss38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
23
6
1
Selam kizlar 21 haftalik hamileyim benle ayni olanlar bebeginiz sagdami soldami cinsiyetler nedir ?

Sagdakine erkek soldakine kiz diyorlar. Bu dogrumu gercekten ?? Ben merak ediyorum :)

İlk defa duyuyorum nasıl yani bebek rahmin ortasında olmuyor muydu? E uzaktan bakınca hamilelerde tam ortada gorunuyor

Valla bilmiyorumda benimki solda ve solda hareket ediyor bebegede bi erkek bi kiz dediler bakalim ne olacak

Saglikli olsunda pek bi onemide yok aslinda. Ama merak ediyor insan :),saglicakla bebegini kucagina alman dilegiyle
Valla bilmiyorumda benimki solda ve solda hareket ediyor bebegede bi erkek bi kiz dediler bakalim ne olacak

Benim her yerde geziyor erkek

Bu sag sol olaylarina ben pek itimat etmiyorum canim. Iki oglumun ikiside Sagdaydi bende hep öyle duyardim Erkek sag tarafta olur diye. Suan ücüncüye hamileyim hep solumdaydi ama malesef bunada Erkek dediler
Yani cinsiyetin hicbiseyle alakasi yokmus ben bunu cook iyi anladim Hamileligin nekadar farkli olursa olsun farkli cinsiyet olmuyormus..

Aynen kesinlikle katiliyorum benimde oglum sagdaydi karnim sivriydi bundada karnim sivri ama solumda tepiniyo kiz dediler bekliyoz bakalim

Dr.uma sordum kese nerde diye, oyle sey mi olur rahim ortadadir dedi. Kesem de tam ortada duruyordu hakkaten de..Ama ben biliyorum sagdan yumurtladim ben, tabi ki kuzucuk sag tupten inipp hooop bi sol yapip sol tarafa yerlesmisse bilemem :)

Dr.uma sordum kese nerde diye, oyle sey mi olur rahim ortadadir dedi. Kesem de tam ortada duruyordu hakkaten de..Ama ben biliyorum sagdan yumurtladim ben, tabi ki kuzucuk sag tupten inipp hooop bi sol yapip sol tarafa yerlesmisse bilemem :)
Bebek kesede sagda yada solda oluyor ondan dolayi mesela 4 aylikken felan hissedersin bi tarafina cikinti yapar :)

21. Desin belli olmustur ya, hatta kesinlesmistir bile, ama bu yeni nesil bebekleri cok hareketli, biz bi gidiyorduk bakiyorduk kafa sagda,ertesi hafta solda. Sanirim bebegin konumu degil de plasentanin konumu onemliymis,yani oyle okumustum sankii..
Haha ne tatli benimkide sola atiyo galiba kizim olcak ama nedense hep icime erkek doguya benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…