• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu önemli ve yararlı bilgiyi bizlerle paylaşan ve deneyimlerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler....ne kadar iyisiniz...bilmediğimiz şeyleri sizlerden öğreniyoruz...ilk defa duydum ve ben de ağustos ayında kısmetse doğum yapacağım....ve özellikle de bu yöntemi mutlaka deneyeceğim.....tüm paylaşımlar için sağolun....hepinizi çoooook seviyorum....:asigim:

arkadaşlar, alerji yapar, mide ağrıtır falan diyen kişilere inanamadım. duyan da 1 kilo narı sıkıp içirin yazıyo sanar.. 3 nar tanesi damlasından ne olacak allahaşkına.. hem de bu kadar yararlı bir meyveyken. ne kadar izole edebileceksiniz ki bebeklerinizi hayattan. siz bu kadar pipirikli davranırsınız, çocuk ilerde verir cips kutularının dibine.. laf dineletemezsiniz. ee ne oldu organik yaşam nerdeeee.. zararı olmayan bir meyve için bu kadar şüpheciliğe afedersiniz ama çok güldüm..

inşallah bebeğim doğduğunda ben de denicem. işe yaramıyorsa da yararlı ve mübarek bir meyvenin tadını almış olur en fazla..

bende bu devirde bunlara inananlara inanamadım....bebekler deneme tahtasımıki her duyduyğumuz batıl inancı onlar üzerinde uygulayalım?bebeğinizin doktoruna sorun bakalım size ne diyecek?bırakın böyle şeyleri arkadaşlar hangi devirde yaşıyoruz.. kocakarı inanışları bunlar...ilimden, fenden kopmayın...doktor ne derse onu yapın..bazı bebekler gazlı olur bunun birçok nedeni olabilir..bebeği doğunca kokmasın diye tuzlayanlar,gözleri güzel olsun diye sürme çekenler,daha niceleri...doktorlar böyle şeylere nasıl gülüyorlar biliyorsunuz...

acaba bir zararı olur mu bebege
hadi denenmiş dogru oldugunu varsayalım peki bişey olurmu

çok ilgimi çekti doğrusu.
bende zemzem suyu vermeyi düşünüyordum şimdi arada kaldım narmı versem zemzem mi?

bende bu devirde bunlara inananlara inanamadım....bebekler deneme tahtasımıki her duyduyğumuz batıl inancı onlar üzerinde uygulayalım?bebeğinizin doktoruna sorun bakalım size ne diyecek?bırakın böyle şeyleri arkadaşlar hangi devirde yaşıyoruz.. kocakarı inanışları bunlar...ilimden, fenden kopmayın...doktor ne derse onu yapın..bazı bebekler gazlı olur bunun birçok nedeni olabilir..bebeği doğunca kokmasın diye tuzlayanlar,gözleri güzel olsun diye sürme çekenler,daha niceleri...doktorlar böyle şeylere nasıl gülüyorlar biliyorsunuz...
neden inanamadın arkadaşım anlamadım? bitkilerle birçok hastalık tedavi edilebilirken nar suyu neden gazı önlemesin? ne kaybedilir ki?

kızlar benim allah nasip ederse doğumum yarın nar aldım suyunu sıkıp getircekler annemler denicem yani sonunucunu sizlerle paylaşırım inş...

bana mantıklı geldi kızlar. mesela bebeğin ağzına birkaç damla ilk doğduğunda limon suyu sıkıldığında da sarılık olmuyor.. biliyorsunuz ki yenidoğan sarılığı diye bişey var çevremde bir çok kişi bunu denedi ve bebişleri sarılık olmadılar... tesadüf mü!!!! bilemem...
bende sanırım hem limon hemde nar suyu sıkacam ağzına geri kalanıda ben dikerim kafaya ohhh ekşi ekşii mükemmel:)))))

Bende inanıyorum ve denicem ayrıca koccakarı ve cahil bir insanda değilim.
Bunun batıl inançla ne ilgisi var Allahın yarattığı bir meyvenin bu şekilde yararının olabileceğini neden düşünemiyosunuz?
doğada hiçbişey boşuna yaratılmamıştır,doktorların fenin ve ilimin söylemediği herşey yanlışmıdır yani....
tıbbın iyileştiremeyip tabiattaki muhteşem yaradılışlı bitkilerin iyileştirdiği durumlar biliyorum....

nar suyu kolikli bebegede iyi geliyo bebeginiz bi durmasın 7/24aglasın benimki gibi bak neleri deniyonuz doktorlar bile ayrı ayrı fikire düşüyo bu devirde bitkiler en iyi ilaçtır narın zararı olmaz bebege

doğum yapalı 2 buçuk ay oldu.bu yazıyı doğumumdan önce okumuştum..boşver demiştim ama ben kızımın bu kadar gazlı olacağını bilsem denerdim.......kesin denerdim..........

ya arkadaşlar bnm de doguma 1 hafta var ne yapsam denesemmi? figenmus bişi yazmamış işe yaramadımı acaba?

ya arkadaşlar bnm de doguma 1 hafta var ne yapsam denesemmi? figenmus bişi yazmamış işe yaramadımı acaba?

allah kolaylastirsin dogumunu..
sen bilirsin ama bence cocuk gazli olucaksa olur zaten.
ici yanar cocugun yeni dogdugunda su bile verilmiyor bi de nar suyu :sm_confused:
kiyamam ben, hem dedigim gibi gazli olucaksa olur bence.
usutme dicem ama yazin zaten usumez herhalde sırnaşık şey

çocuğum yok ama aklımda olsun...........gaz büyük bir problem bebeklerde gördüğüm kadarıyla ....zaten 1 bardak dolusu içmiyoki azıcık bişey bişey olmaz heralde ..

bizde emmeden önce çok az zemzem ve damagına hurma tattırılır. hepsini birden nasıl vercem ben boshayallersmile

Back
X