Bebeğinizi kaç haftalık hissettiniz?

Maviss16

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
20
3
Kızlar merhaba öncelikle herkesin bebişini Rabbim kucağana almayı nasip etsin..
10+4 günlük hamileyim ve karnımda seyirmeler hissediyorum bir iki haftadır sizce bu bebişimin hareketleri midir. Hareketleri yemek yedikten sonra hissediyorum hep özellikle tatlı şeyler yediğimde ben inanamyrm bi türlü bebek hareketi olduğuna ama annemle Konuşuyoruz sürekli erkek bebeklerim çabuk canlandığını ve erkek cocukları erken hissedilir miş seyirme şeklinde çok merak ediyorum aynı durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz

benimki kiz 21.haftamdaym ama daha hala evet bu bebeimin hareketi diemiorm bazen bisiler oluo farkediorm heralde bebisim hareket edior die ama 10. hafta kiz olsun erkek olsun hissetmek icn cok erken gb gelio bana daha ufacik cnk ama belli de olmaz ben hala net olarak evet hissediorm diemiorm yani

Kızlar merhaba öncelikle herkesin bebişini Rabbim kucağana almayı nasip etsin..
10+4 günlük hamileyim ve karnımda seyirmeler hissediyorum bir iki haftadır sizce bu bebişimin hareketleri midir. Hareketleri yemek yedikten sonra hissediyorum hep özellikle tatlı şeyler yediğimde ben inanamyrm bi türlü bebek hareketi olduğuna ama annemle Konuşuyoruz sürekli erkek bebeklerim çabuk canlandığını ve erkek cocukları erken hissedilir miş seyirme şeklinde çok merak ediyorum aynı durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Benimki de erkek canım ben 16.haftada seyirme gibi hissetmistim şimdi ufak ufak hissetmeye başladım artık ama 10.hafta çok erken bence hissetmen için

Benim erkek 16. haftadan itibaren hissetmeye başlamıştım şuan 31 haftalık dışarıdan da görülebiliyor tekmeleri :)

X