- 8 Aralık 2024
- 283
- 196
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
kızlar bebişim 11 günlük sarılık sürecimizde oldu en son değerimiz 9 olunca çıktık şükür şu an ki durumu ne bilmiyorum, beslemeye çalışıyorum elimden geldiğince. 4 kilo normal doğum yaptım sütüm var ama şakır şakır akmıyor, meme ucum tıkalıymış ben nasıl açıcam bu meme ucumu ve bebeğimin doyduğunu nasıl anlarım. emiyor sonra kendi bırakıyor öyle olur sanmıştım ama ışık tedavisi alırken hemşireler seni emdikten sonra biz mamada veriyoruz diyolardı. memede dalıp uyuması bir kriter değil sanırım, ya gerçekten napıcam bilmiyorum az önce emzirdim 8 dkka bir mememi emdi ama zaten çabuk yoruluyor 3 dakikası doyurucu olmuştur. diğer memeye geçince uyuyakaldı. ben evde sütümü sağıyorum 2 gündür ama hala açılmadı tıkalı yer, etrafımda sütün olsa emzirirken diğer memenden de sütün kendi kendine akması lazım diyolar. bebeğime yetemiyorum gibi bir hisse kapıldım. mamayla desteklemeye çalışıyorum ama memede uyuduğu icin onuda veremiyorum 10 cc falan aldırıyorum zorla. acıktığımın bile farkına varmıyorum o derece kendimden geçtim üzüntü ve stresten
süt yapan içecek yiyecek ya da ne varsa tavsiyelerinize açığım