- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
sagol canım benım tşkler...
acıkcası gunahından cok kendı vicdanımla basbasa kalmayı goze alamadım.. yasama ıhtımalı varsa ya sakat değilse amann sakat olsun ama yetrkı dogsun benım olsun zaten allah oyle bi sevgı verıyorkı bbegınıze hiç bi şkılde kıyamıyorsunuz ben bu yuzden eşimle kavga ettim konusmafım 1 hafta kustum..
dusuk oluncada esımı yanıma yaklastırmadım nede olsa uzuntumu ben bılıyorum içimde.. ama esım de benım uzuldugume uzuldu ve her ne olursa olsun oda üzüldü yani..
aminn canım Allah benım bu durumumu kımseye yasatmasın.. banada tekrarını gostermesın ınsallah amin...
Amin inş. canım..Emin ol sen en doğrusunu yapmışsın..Rabbimin nazarında da bir annenin nazarında da bence en doğrusu bu..Alnından öpülesi birisin emin ol..Anne olmayan belki bu sözümü çok saçma bulabilir ama dediğin gibi senin içinde ve en çok sen değer veriyorsun esirgiyorsun hamilelik boyunca..Eşine de kızma o bunu asla anlayamaz bir erkek olarak bu duyguyu asla tadamaz..Çünkü meleğin senin içinde ağrısını sancısını tekmesini gece dürtmelerini hepsini sen hissediyorsun..Ona da kızma..Geçmişi unut ve sende eşine sarıl..Rabbim inş. Bir bebiş nasip eder kollarına alırısn ve mutlu haberini bana da verirsin..