Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
8
37
arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim hala bebeğin hareketini hissetmedim çevremde hissetmem gerektiğini söylüyolar sizin bebeğiniz kaçıncı haftada hareket etti yazarsanız çok mutlu olurum.
 
evet bu benimde sorunum annem demisti bu haftalar hareketlenme olabilir diye bende 13 ün icindeyim ama hic bisiy yok
 
yok canım 13 haftada hissetmen mümkün değil ben 19 haftamda hissettim ki ilk gebelikte 20 haftadan ikinci gebeliktde 16 haftadan önce hissedilmezmiş..çok erken sizin için yaniii ben 22 haftalık oldum hala net hissediyo değilim yani acele etmeyiN ALLAH sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi:dance::dance:
 
çok sağol demekki bizim annelerimiz hisseddiklerini sanıyorlar insanıda panik yapıyolar erken diyorum yok çoktan oynaması lazımmış gelde anlat sevgili kayınvalideme..
 
canım bende 12. haftamda hissetmiştim kanat çırpması şeklinde
benim kızım maşallah çok haraketliydi hamileliğimde şimdi 2.5 aylık hala çok hareketlii
 
ben 3 aylığım hala hissetmedim sizinki iyiymiş çok farkedilir bir hareketlilikmi yani aceba benmi fark edemiyorum yoksa sorunmu var bazen korkuyorum..
 
5ci ayin basinda 20küsürlü haftalardan itibaren hissettim simdide yaramaz kizim geceleri tekmeliyor hep :)
 
bende 17.haftada hissetmistim tam olarak
16. haftada da belirti olmustu ama o zaman anlayamamistim ne oldugunu
 
13 erken degıl mı ya... benımde 14 hafta bıtıyor ama bısey hıssedemedım daha. aslında zaten cok hareketlıler ultrasonda falanda goruluyor ama kucuk oldukları ıcın bız hıssedemıyoruz.
 
Şu an 3. hamileleliğimi yaşıyorum.
18 haftalık hamileyim
Ancak 17. haftada hissetmeye başladım.
 
yok canım 13.hafta çok erken.ilk hareketlerini bağırsak hareketiymiş gibi hissediyosun şçyle 19.haftadan sonra net olmamakla beraber hissediyosun.
 
13 erken hayatım daha, ben 15 ya da 16. haftamdaydım hissettiğimde... böyle birşey içinde pıt pıt pıt yapıyo sonra duruyo sonra yine yapıyo.. çok güzel bir duygu... şimdi dönme hareketini ayırd edebiliyorum :emir_bebek:
 
ben 20-21 lerdeydim daha önce hissettiğim olsa bile emin değildim.
ama 20.haftada minik ayağı elime gelmişti resmen :)
Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah
 
Yok benim gaz sorunum olduğu için ayırt etmem mümkün değil.Hem söylenenlere göre zaten 20 haftadan sonra başlarmış.Hayırlısı inş. bizlerde hissederiz bebişlerimizi..
 
ilk bebek geç yani 4ve 5 aylarda hareket etmeye başlar doktorun dedigine gore.Bende 4 ayi bitirip 5-e gectiginde basladi hareketlere.Hani karinda qaz olurya onun gibi bişey.
 
bende 20 haftalık hamıleyım ve halen bır hareket hıssedemedım. bır daha kı kontrolumu sabırsızlıkla beklıyorum, en azından ultrasondan göruyordum her hareketını...
 
ilk bebek geç yani 4ve 5 aylarda hareket etmeye başlar doktorun dedigine gore.Bende 4 ayi bitirip 5-e gectiginde basladi hareketlere.Hani karinda qaz olurya onun gibi bişey.

o zaman
acaba hareket etmiş de ben farketmemiş olabılırmıyım?? ben gaz zannetmişimdir belki.. ne zaman emın olaabılırım ama bır bılgınız var mı?
 
X