Doğuma Hazırlık Bebeğinizin ismiii ♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mysteryroses

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
49
5
kızlar hepimiz cinsiyetleri öğrendikten sonra yavaş yavaş isim bulma telaşına düşmüşüzdür yada kiminizde benim gibi son ayında olduğu halde hala kararsızsınızdir belki :KK43: hadi burda paylaşalım ve bir isim sözlüğü çıkarıp birbirimize yardimci olalım :)

Ben Meyra:parıldayan Işık ismini çok beğeniyorum yanına ikinci isim bakıyorumur'an-ı Kerim'de geçen isim arıyorum meyra ismine uygun ne olabilir sizce

Valla 7 aylik bir kizim var adi ayse sura ikinciyide kiz hissettigim icin elif afra kararlastirmistik ama erkekmis ve isim falan bulamiyoruz gicik oldum :KK43: kizlar banada hem manevi anlamli hemde farkli bi isim soyleyin :KK43:

Bende sikinti yok esime begendiremiyorum nasil bi isim ariyorsa artik anlamadim gitti boyle giderse isimsiz dogacak oglusum :KK43:

Bende sikinti yok esime begendiremiyorum nasil bi isim ariyorsa artik anlamadim gitti boyle giderse isimsiz dogacak oglusum :KK43:

Benimd e 10 aylik bi kizin var ve adi erva anlami: peygamber efendimizin halasinin ismi ayricca hayorli ve bereketli kadim anlamına geliyor

Benim iki tane oğlum var birinin adi Miraç Kerim diğerinin Berat Kerem ALLAH verirse birde hayırlısı ile kızım olursa adi Miray Beyda olacak ..

Valla 7 aylik bir kizim var adi ayse sura ikinciyide kiz hissettigim icin elif afra kararlastirmistik ama erkekmis ve isim falan bulamiyoruz gicik oldum :KK43: kizlar banada hem manevi anlamli hemde farkli bi isim soyleyin :KK43:
Benim de kizimin adi Ayse Sare..
İkinciye kiz olursa Asya şura ya da Elif Asya istiyorum :)
Erkek ismi Taha,Umeyr, Yasir, Mirac, Tugra, Can Ahmed dusunebilirsiniz.

Benim de kizimin adi Ayse Sare..
İkinciye kiz olursa Asya şura ya da Elif Asya istiyorum :)
Erkek ismi Taha,Umeyr, Yasir, Mirac, Tugra, Can Ahmed dusunebilirsiniz.
Canim inanki saydigin isimlerin hepsi konusuldu ama istemiyor esim :KK43: adam oglu olacagini ogrenince sevincte psikolojisi bozuldu bence ne desem hayir diyo olmaz diyo..bi ara karani demisti smdi ondanda vazgecti anlamiyorumki nasil bi isim ariyor gicik adam :KK43:

Canim inanki saydigin isimlerin hepsi konusuldu ama istemiyor esim :KK43: adam oglu olacagini ogrenince sevincte psikolojisi bozuldu bence ne desem hayir diyo olmaz diyo..bi ara karani demisti smdi ondanda vazgecti anlamiyorumki nasil bi isim ariyor gicik adam :KK43:

:KK48: hehee.. farkli bisey mi istiyo? Yalin nasil?

Oglumun adi emir cınar
ikinci cocugum olursa erkekse sefa kız ise hira olacak ins.
ama ben daha hamile bile degilim nedense hep ilerde ikiz cocugum olacakmis gibi hissediyorum. Sacma belki ama simdiden isim bile dusunmuyor degilim ara sira :cool:

Evet daha uyumlu.. Eliften de vazgecemiyorum ama kuzenimin kizi Elif :)
Ben de isimleri bes/on sene onceden seciyorum :)
Sare de oyleydi. Evli bile degildim daha..:)
Diyoki yok olmaz yalan diye dalga gecerle cocukla dedi :) sen karisma ben bulcam dedi bende ben tasiyorum 9 ay ben dogum acisini cekiyorum dedim oda parasinida ben veriyorum dedi:rolleyes:

Isim konusu da zormus..
Cocuk olsun da isimde bulunur diyodum ama Zeynep aklimdaki kiz olursa..
Ilkokul zamanindan beri kendi kendime Zeynep diyip duruyodum hevesim kursagimda kalacak bu gidisle...
Kayinvalidenin ismi Goncagül esim annemin ismi olsun diyip duruyor Zeynep istiyorum bende su anne baba adini koyma isi deli ediyor beni :mad:
Erkek olursa Mustafa olcak yanina ek isimler koyalim diyorum annesiyle babasinin ismini demiycem diye inadindan yok diyor...
Sizlerde mi oylesiniz bilmiyorum ama iki tane çakasim geliyor agzinin ortasina esimin :KK62:

Isim konusu da zormus..
Cocuk olsun da isimde bulunur diyodum ama Zeynep aklimdaki kiz olursa..
Ilkokul zamanindan beri kendi kendime Zeynep diyip duruyodum hevesim kursagimda kalacak bu gidisle...
Kayinvalidenin ismi Goncagül esim annemin ismi olsun diyip duruyor Zeynep istiyorum bende su anne baba adini koyma isi deli ediyor beni :mad:
Erkek olursa Mustafa olcak yanina ek isimler koyalim diyorum annesiyle babasinin ismini demiycem diye inadindan yok diyor...
Sizlerde mi oylesiniz bilmiyorum ama iki tane çakasim geliyor agzinin ortasina esimin :KK62:
Anne baba adinin koyulmasina bende gicik oluyorum arkadasim esim bi ara tutturmustu hasam koyucam ogluma diye kaynatamin adi neyseki vaz gecti :21:Simdide muhammed diyor yanina bide uhud ismini dusunduk muhammded uhuda karar verdik zar zor :KK45: ins sizde istediginiz ismi koyabilirsiniz bebeginize :KK66:

Anne baba adinin koyulmasina bende gicik oluyorum arkadasim esim bi ara tutturmustu hasam koyucam ogluma diye kaynatamin adi neyseki vaz gecti :21:Simdide muhammed diyor yanina bide uhud ismini dusunduk muhammded uhuda karar verdik zar zor :KK45: ins sizde istediginiz ismi koyabilirsiniz bebeginize :KK66:

Cok guzel bir isim Masallah..
Allah kucaginiza almayi da nasip etsin..
Kac haftaliksin sen peki ?
Ben Allah(c.c) in isimlerinden birini de dusunuyodum ama bakalim
Dua ediyorum artik gonlume gore isim koyabilmek için :)

X