bebeğm düşüyor

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
İlk tup bebek tedavmdi tutmustu 4 hafta 4 gunluk olmuş dun betahcg me bi baktrym dedm kese için yukselmişmi diye bi baktm kafamdan kaynar sular döküldü sankı duşmuş doktoruma gttm ilk tup bebekde olabiliyor boyle şeyler normal dedi ya bebeğm tutunmus 1 aylık olmuş nasıl olurda duser her an ıcın kanama ile dusebilir dedi 2 gün sonra betahcgne bıdaha baktt olmazsa kurtajla alalım dedı napcam ben sımdı

İlk tup bebek tedavmdi tutmustu 4 hafta 4 gunluk olmuş dun betahcg me bi baktrym dedm kese için yukselmişmi diye bi baktm kafamdan kaynar sular döküldü sankı duşmuş doktoruma gttm ilk tup bebekde olabiliyor boyle şeyler normal dedi ya bebeğm tutunmus 1 aylık olmuş nasıl olurda duser her an ıcın kanama ile dusebilir dedi 2 gün sonra betahcgne bıdaha baktt olmazsa kurtajla alalım dedı napcam ben sımdı
canim gecmis olsun sikma canini ayni olay benimde basima geldi 6 haftalikken dustu malasef ama kurtaj olmadim kendiliyinden dustu canin bekle biraz stres yapma belki insallah bebeyin seninle kalir

Hiç sanmıyorum değerm en son 60 oldu bugün yarın sıfırlar çok kotu oldm ilk kez başıma. Geliyor bidaha olsa belki aynınolcak o kadar acılar cektm uğrastm bebeğm benle olsun diye. Herşeyi yaptm

Hiç sanmıyorum değerm en son 60 oldu bugün yarın sıfırlar çok kotu oldm ilk kez başıma. Geliyor bidaha olsa belki aynınolcak o kadar acılar cektm uğrastm bebeğm benle olsun diye. Herşeyi yaptm
biliyorum kolay degil ama canim kismetinde yokmus simdilik tekrar denersin canim zamani gelince bebeyini kucagina alacaksin insallah. ben tekrar denedim bugun trasferimin 4. gunu bir umutla bekliyorum

Canım umut olamam belki ama şöyle de bir şey var. İlk aylardaki düşükler bebeğin sağlıklı olmadığını gösterirmiş. Vücut problemli olanı atmaya ayarlanmış. O doğsa belki beraber daha çok üzülecektiniz. Rabbim senin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmanı istiyordur inşallah. Zor günler. Ben de dış gebelik yaşadım. Onca tedaviden sonra. Kanama oldu, düşmesin diye ilacı iğneyi bastık. Dış gebelik olduğu henüz belli değildi. O kadar dua ettim ki düşmesin diye. Sonra dış gebelik olduğunu öğrendik. İç kanamam oldu. Ölümden döndüm. Doktorumun aklı çıktı. Bu kez bebeği düşürmek için iğne vurdular. İç kanama olunca ufak operasyon yapılamıyormuş. Kocaman karın içi ameliyatı. İç kanama dursun diye iğneler yapıldım. Düşmedin diye dua ettiğim bebeğim düşsün diye dualar ettim bu kez. Anladım ki hayırlısını rabbim biliyor. Hayırlısı olsun diye dua et canım.

X