bebegmizin kesesini göremedik

dmla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
6
0
:uhm:arkadaslar 5hafta 1günlük hamileyim dün doktora gittik ama hiçbirşey görünmüyor dedi normalmi sizce sizinkiler nezaman göründü:uhm::uhm:
 
Kan değerin 1500 ve üzeri ise kese görünmesi gerekir demişti doktorum bana.. istersen kan testi yaptırabilirsin canım.
 
ben 7. haftadayım aama hala kese yok... beta değerleri normaldi 3 gün önce... ağrı yok kanama yok ama kese de yok... bu ne peki ?
 
bende sata göre 8 haftalıkken gitmiştim keseyi gördük ama bebeği göremedik 10 gün sonraya randevu verdi doktorum.görünmezse boş gebelikdemişti o 10 gün nasıl geçti bilmiorum..şükür bebeği gördük geç döllenmeden kaynaklanmış 6-7 haftalıkmış normelde 9 hafta 3 günlük oluo. ama bu seferde kalp atışları yavaş dedi doktor yine 1 hafta beklememiz gerekio dedi.kalp atıişları normale dönmezse ve bebek 2 katı kadar büyümezse sağlıklı bir gebelik değildir dedi...yani anlayacağınız sonu hep kürtaja çıkıo..şimdi dua ediorum ki bebeğim büyüsün kalp atışları normale dönsün die..kesinlikle panik yapmayın..çok etkilio
 
benimki de 5 haftalıkken görünmüştü.böyle durumlarda normal ultrason ile daha geç görülebiliyor. ama vajinal yolla bakılan ultrasonla daha erken de tesbit edilebiliniyor.geç gebelik olma ihtimalide var bu hesapları 2 hafta kadar etkiliyor.hemen panik yapmaya gerek yok. biraz daha beklemek gerekir..
 
bakalım yarın doktora gideceğim... ilk gittiğimde keseyi gördüğünü iddia etti doktor. 6 gün sonra ise o gördüğümüzün şekli keseye benzemiyordu kese olmayabilir dedi... ama ilki vajinal ultrasonda görünmüştü diğer gidişimde çok kastım kendimi vajinal ultrasonda göremedi abdominal ultrasonda bir tahmin yürüttü bu kese olabilir dedi... ama beta 14550 idi... bilmiyorum...yarın yeniden doktora gideceğim canım çok sıkkın kesin sağlıksız bir gebelik yaşıyorum ama netleşmedi hala...
 
ben bebeğimin kesesini ve kalp atışlarını 5+4 te gördüm . Vajinal ulturasonla ama bizimki erken döllenmeymiş şimdide 10 gün ileride gidiyor bebişimiz. Sizde takmayın kafanıza kızlar sonuçta ilk 12 hafta herşey yolunda gitsede doktorlar bir sürü uyarıda bulunuyor çünkü riskli dönem allah hepinize hayırlısını versin inşallah.
 
X