Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiye olarak ilk basta: 4 tekerlekliler yerine 3( buyuk) tekerlekli arabalara daha kolay kullanilir.
Bide "buggy' diye adlandirilan arabalarin hem kilosu daha hafifdir sizi yormaz hemde surmesi daha rahattir.
Ben yeni aldim ama sen hafif iatiyormussun benimkinin modeli uygun olmaz sana. Joie'nin modellerine bak canim hem cok hafif hem de bir elinle bebegi tutarken tek elinle arabayi kapatip tasiyabiliyorsun. E bebek magazasinda sık sık da indirime giriyor bi bak istersen.Arkadaşlar 3 aylık kızım var hale bebek arabası bakıyorum kafam iyice karıştı hafif ve yanlız başıma da rahatlıkla kullanabileceğim bi model biliyormusunuz tecrübeli anneler lütfen yardım edermisiniz
teJoie'yi kesinlikle tavsiye ederim.kızım 5 aylık tek başıma çok rahatlıkla kullanıyorum.hafif olması ve kolay açılıp kapatılabilmesi beni cezbetmişti.kullandıkça çok memnun kaldım.sezaryenle doğum yaptım ağır kaldırmak istemiyordum.nerdeyse hergün minimum 2 saatdışarıdayız kızımla.hiç sıkıntı çekmedim.