Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Arabası / Puset

MinnaMinik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
25
1
37
Arkadaşlar merhaba, Bebek arabası konusunda çok kararsız kaldım. Concord Neo'yu beğeniyoru, iyi güzel konforlu fakat ağır diyorlar. Bir de acaba Mamas Papas'lardan birini mi tercih etsem bilemedim. İkisi arasında kaldım çok kararsızım.Bu iki arabayı kullananlar yorumlarını iletebilirler mi? Teşekkürler..

Ben geçen gün e bebek mağazasında mamas papas' ın armadillo flip modelini inceledim oldukça beğendim sanırım bu modelden alacağım ama travel seti yok farklı markaların anakucakları bu arabaya monte ediliyor mu sormadım da.

Concord neo sanırım tek başına alınırsa 6. Aydan itibaren kullanılıyordu belki yeni modeli tam yatıyordur bilmiyorum

Gerçi ben her halükarda travel set alacağım ama mamas papas' a uygun anakucağı varsa hiç düşünmeden onu alacağım tam benim istediğim gibi oturma ünitesi çift yönlü kullanılabiliyor, tentesi tamamen kapanıyor, alışveriş sepeti büyük, tekerleklei büyük ve süspansiyonlu, oturma bölümü de oldukça rahat dokununca

Mamas papas armadillo flip çift yönlü 1.300 tl. Sadece armadillo olan 800 tl. Bu arabalara maxi cosi ve cyber aton anakucakları monte edilebiliyor. Aslında ille de çift Yön olsun demezsen 800 tl te arabayı, 400 tl ye anakucağını alırsan travel set olur. Aslında mantıklı, çünkü anakucağı zaten bize dönük oluyor, bu durumda bebek zaten en az 7-8 aya kadar bize dönük Durmuş olucak. Anakucağının işi bitince de bize dönük Olmasına gerek yok mu acaba? Çünkü iki araba da aynı tek fark çift yönlülük. O da 500 tl fark ediyor.

X