Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Arabası Tavsiye

luckymum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
229
237
Malum hepimizin en çok düşündüğü konulardan biri.. Forum u kurcaladım ama tam istediğim bilgiyi bulamadım.Baston tip travel sistem almak istiyorum. 3 ayrı araba arasında kaldım karar konusunda kullanan varsa yardımcı olur musunuz?
1) Kanz kz-4005 (rengine bayildim)
2) Casual Storm Trona
3) Chicco Liteway Plus

147468250_tn50_0.jpg
CHC-607930320-FRE_1.jpg
Oyuncak_4308247.jpg

Malum hepimizin en çok düşündüğü konulardan biri.. Forum u kurcaladım ama tam istediğim bilgiyi bulamadım.Baston tip travel sistem almak istiyorum. 3 ayrı araba arasında kaldım karar konusunda kullanan varsa yardımcı olur musunuz?
2) Casual Storm Trona
3) Chicco Liteway Plus

Eki Görüntüle 1404874 Eki Görüntüle 1404875 Eki Görüntüle 1404876

Casual Storm Trona güzel araba.. Ben cadillac travel sistem olani alicam cok hosuma gidiyor..

2) Casual Storm Trona
3) Chicco Liteway Plus

Eki Görüntüle 1404874 Eki Görüntüle 1404875 Eki Görüntüle 1404876

kanz'ın kz4005 i değil de kz4007 sini aldık biz. baston tip istemediğimden. bebek puset içinde de rahat olmalıbenim için.

chicco liteway plus a da bakmıştım.
kz4005 le arasında seçim yapsam yine kanz ı seçerdim. kanzın önündeki ekstra korumasından dolayı. bir de chicco nun tekerleri çok ince gelmişti bize.

Chicco Lite Way Plus ı çevremde çok kullanan var. Memnunlar oldukça..Fiyatı da uygun

Bu arada sizi belki de masraftan kurtaracak bir anket geldi bana..bebek arabası hediyesi var. İsterseniz yapın..arkadaşlarınıza da gönderirseniz şansınız artıyormuş galiba..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim biz bebegimize casual cadillac air aldik sisme teker travel sistem cokta memnuniz tavsiye ederim

Kızlar bende nasipse 3 ay sonra kızımı kucağıma alıcam.Bebek arabası arastırıyorum hem ekonomik hemde kullanışlı olsun istiyorum. Nette baktım biraz McRae diye bi marka hem uygun hemde güzel görünüyo kullanan var mı? Ya da baska hangi markalrı tavsiye edersiniz.

8 tekerlekli bebek arabalarının kullanışı zor diye duydum ki ablamda da vardı çok zorlandık sürerken. Wollex marka bebek arabalarından memnun olan çok arkadaşım var fakat biraz ağırmış. Baby2go 'nun birkaç modeli var ve kullananlardan fikir almak istiyorum.

e-bebek indirimiyle Casual Storm aldık, çok pratik ve sağlam görünüyor,inşallah kullanınca da memnun kalırız :)

e-bebek indirimiyle Casual Storm aldık, çok pratik ve sağlam görünüyor,inşallah kullanınca da memnun kalırız :)
. Merhabalar bende hem travel sistem sun hemde baston puset olsun diye casual storm u tercih ettim bugun elime ulasti begendim kullanisli geldi ancak ellerimizle tuttugumuz yerleri ice donuk gibi onlari bi turlu oynatamadim kullanma klavuzundada yazmiyor acaba sizin de mi oyle ben mi beceremedim yoksa o sekilde sabit mi ??

[QUOTEamaoz_1905, post: 40947662, member: 166427"]. Merhabalar bende hem travel sistem sun hemde baston puset olsun diye casual storm u tercih ettim bugun elime ulasti begendim kullanisli geldi ancak ellerimizle tuttugumuz yerleri ice donuk gibi onlari bi turlu oynatamadim kullanma klavuzundada yazmiyor acaba sizin de mi oyle ben mi beceremedim yoksa o sekilde sabit mi ??[/QUOTE]
Hafif donuk canım evet

Eklentiler

• 20150216_165959.jpg
    20150216_165959.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 610
Casual cadillac ve çoook memnunum.inanılmaz kullanışlı,hafif.yerr kaplamıyor ve kolay açılıp kapanıyor.manevra yapması kolay,sürümü rahat:)

Bir kere bebek arabasinin Alacak kisinin ihtiyaclarina gore kisiden kisiye kesinlikle degistigine artik kanaat getirmis bulunmaktayim. Aylardir arastirma yapiyorum ve doguma 3 hafta kala ancak bugun (o da bir iade gerceklestirerek) son verdigim bir bebek arabasi alma surecine sahibim.
Oncelikle sunu bilmelisiniz ki sizin beklentileriniz diger insanlardan farkli olabilir. Ve arastirma derinlestikce, insanlari dinledikce gittikce cikmaza giriyorsunuz.
:) Benim ihtiyac ve butce durumuma gelince,
-Kendim araba kullanamadigim icin esim olmadigi zamanlarda minibus/otobuste de kullanma gereksinimi duyabilecegimden oncelikle hafif ve kolay katlanabilir (mumkunse tek elle)
-Cocugun yaşı buyuyunce ayrica bir de baston pusete takrar butce ayirmak istemedigim icin baston diye tabir edileninden (ayni zamanda hafif oluyorlar)
-Bebek arabasinin kolay kontrol edilebilir olmasi, tekerleklerin soz dinlemesi
-Anne baba uzun boylu oldugumuz icin egilmeden bebek arabasini surebilecek olmamiz
-Tabiki kisitli butcemize uygun olmasi (gonul neler istiyor da kismet olmuyor)
-Araba icinde araba koltugu olarak da kullanilabilecek ana kucagi da olmasi (travel sistem diye tabir edilen grup bizim icin biçilmiş kaftan)
(ki seçim aşamasinda beni en cok zorlayan bu oldu-cunku bu konuda yeterli hic bilgiye ulasamadim o yuzden arastirmalarimi sizlerle de paylasmak isterim:
*Ana kucaginda araba koltugu olarak kullanacaksaniz darbelere karsi dayanikli oldugunu gosteren ECE R44 04 diye bir belge (ana kucaginin uzerinede mutlaka yapisik bir sticker da yaziyor eger varsa) bulunmasi gerekiyor. Bu ana kucaginin carpisma testine tabi tutuldugunu ve basariyla testi gectigini gosteriyor. Ancak sadece bunun bulunmasinin da yeterli oldugunu dusunmeyen pimpirikli bir anne adayiyim. Ana kucaginin bas kismindaki kumasi mutlaka kaldirtip kontrol edin, genelde ucuz ve/veya hafif olanlarda sade bir sunger (ortalama kalinligi 1cm-bulasik sungeri bile daha kalin daha guvenli olur herhalde kaldirip kendimiz koysak!) bulunuyor, ki allah korusun herhangi bir carpmada ne kadar koruyucu olabilir? Sunger yerine bazilarinda ince bir kopuksu malzeme var, ki bunu da tavsiye etmiyorum. Bas kisminda kalin strafor oldugunu kontrol etmeden lutfen arabalariniz icin ana kucagi tercihi yapmayiniz. )
Evet, tum bunlardan yola cikarak cikardigim listede elimde 3 secenek kaldi.

-Quinny zapp extra ve maxi cosy marka bir ana kucagi modeli (fiyat sebebiyle biz malesef tercih edemedik)
-Casual otto trona -katlandigi zaman kabin bagaji ölçulerine gelebilen bence dunyanin en pratik arabasi (videolarini mutlaka izleyin derim) bizzat bulamadigim icin ana kucaginin bahsettigim kontrollerini yapamadim, internette de ayrinti yok bilen kullanan almayi dusunenler icin ana kucagi guvenlik konularini paylasabilirse sevinirim.
-chicco lite way plus travel sistem

Son ikisi arasindan eşim istedigi icin 2.yi, chiccoyu tercih ettik. Siyah renkte bebek arabasi, bahsettigim tum korumalara sahip ana kucagi (biraz fazla derin gibi sanirim bel destek minderi gereksinimimiz olacak ama olsun, önce güvenlik) ve hediye olarak da araba icin ana kucagi bazasini verdiler ve 699tl ye icim rahat bir sekilde evime donebildim.

Umarim yazdiklarimla yardimci olabilmisimdir, sorulariniz varsa yardimci olmaya calisirim kizlar. Hepinize kolay gelsin, iyi alisverisler dilerim :KK66:

X