Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası tavsiyesi 2021 - 2022

Sentinus17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
730
725
28
İlk araştırırken hiç bilginiz olmuyor. Kafalar karışık oluyor çok normal. Şimdi ilk yapılan hata travel sistem almak. Benim açımdan daha doğrusu öyle ve çevremde travel alan herkes bu konuda çok dert yanıyor. Sebebi de şu aşırı yer kaplaması. Bagaja sığmaması vs vs. Zaten bebek arabaları adı üstünde bebek arabası çocuk 3 4 yaşına geldiğinde kendisi yürümek isteyecek. O zaman da baston model alınıyor yani.

Ben en pratik kabin boy bebek arabası almayı düşünüyorum. Gösterdiğim herkes de onayladı. Size de tavsiye ederim. Arabayı katlıyorsunuz ve valiz gibi oluyor. Biraz daha büyüdüğündeyse baston bebek arabaları var. Onlar için de belli bir yerden sonra bozuluyor diye duydum ama siz yine de iyice araştırın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende travellere bayılıyorum:olamaz:sizin dediğiniz arabaya bir bakayım merak ettim:KK28:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kabın tipi en güzeli bence. Pierre cardin jojo modelinde karar kıldık biz de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kabin tipi bence de en güzeli. Maclaren in atom modelini kullanıyoruz. Çok hafif ve kullanışlı.
 
O kadarından emin değilim. Gözükür herhalde daha alamadık arabayı. Kabin sistemler hep böyle sanırım. Açıkçası travel de almak istemiyorum. Alanlar illa ki baska bir araba aliyor sonra. Cok yer kaplıyor.
Bence de travel sistemler cok hantal kullanışlı gelmiyor bana da
 
Chicco Goody öneririm kullanımı çooook kolay taşımasıda.. ayrıca uçakta kabin bagajı olarak kullanılabiliyor. pusetide var üstüne takılıyor falan ama artık kadar pahalılandıki... Black fridayda puseti amazonda kendisini mağazada alıp 3700tlye getirdik biz ama en son kendi mağazasında 4300 falandı döviz uçunca abartılı bi şekilde uçtu fiyatları.. Mağazadaki çalışan ürünün ilk geldiğinde 1200 tiydi deyince enayi gibi hissettik valla :KK70:
 
X