Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası

Levmel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3
0
39
arkadaşlar mrb oğluma bebek arabası alıcam ama hangisini alsam karar veremiyorum kullanıp memnun kalanlar markasını yazarsa sevinirim tşk

Konu başlığını görünce şöyle bir şey sandım:
Siz bebeğinize yeni bir bebek arabası almak istiyorsunuz fakat görümcenizin çocuğunun eski bebek arabası varmış, yeni gibiymiş, size vermek istiyormuş, ama siz istemiyormuşsunuz, illa yeni almak istiyormuşsunuz, eşiniz de size kızıyormuş ne gerek var falan diye.
Valla böyle bir konu bekledim :KK53::KK53:

İnşallah bulursunuz

Konu başlığını görünce şöyle bir şey sandım:
Siz bebeğinize yeni bir bebek arabası almak istiyorsunuz fakat görümcenizin çocuğunun eski bebek arabası varmış, yeni gibiymiş, size vermek istiyormuş, ama siz istemiyormuşsunuz, illa yeni almak istiyormuşsunuz, eşiniz de size kızıyormuş ne gerek var falan diye.
Valla böyle bir konu bekledim :KK53::KK53:

İnşallah bulursunuz

Konuya bikaç dk baktın heralde tıklamadan önce. O kadar şeyi ne ara düşündün :KK70:

Konuzun yeri burası değil birazdan oky cim gelir taşır :)
concord ve graco symbio bu iki marka çok iyi ama biraz pahalı.

bebito diye bi marka var,dersem yalan olur :KK70:
concord öneririm bende ablam kullanıyordu çok kullanışlıydı :)

Araba hafif olsun.6-8 kilo arasi
Tek elle katlanabilir olsun.
Tekerlekleri biraz buyuk olsun.
Alisveris sepeti kolay erisilebilir olsun.
Eger bazen tek elle itmek istersen baston tipi olmasin.
Ne marka alirsan al bunlara dikkat et.

Inglesina trilogy aldım Tek elle katlanabiliyor kullanımı hamleleri çok rahat tamamen anne bebek rahatı dusunulmus. Henüz bebekle kullanamadim ama kendim gayet rahat kaldırabiliyorum açıkken bile. Kullanirkende çok memnun kalicagima eminim :)

Maclaren tek geçerim... Tek elle kapar açarsın...benimki ikiz arabası olmasına rağmen çok hafif....titanyum alaşım olduğu için ağır değil. Pier cardin den uzak dur ben iki tane aldım hiç kullanamadım...ben bir yana gidiyorum teker başka yöne...

Kullandığınız için bilirsiniz, bende almak üzereyim fakat 15 kiloya kadar yazıyor bebeğim 10 kg bu durumda kısa süreli mi kullanılıyor bu arabalar.

Bebekken graco symbio travel sistem kullandim. 1 yasindan sonra da mclaren dylan candy. ikisinden de memnun kaldim

Çocuğun kaç aylık yazmamışsın

Benim oğlum 4 yaşında 15 kg idi

O arabalar da 3 yaşa kadar kullanım için yazıyor

Ben ilk Pierre cardin travel sistem bir model almıştım oldukça hafif bir arabaydı 7 kg falandı, sonra yine aynı markanın baston pusetini kullandım ikisinden de memnun kaldım...

Inglesina trilogy aldım Tek elle katlanabiliyor kullanımı hamleleri çok rahat tamamen anne bebek rahatı dusunulmus. Henüz bebekle kullanamadim ama kendim gayet rahat kaldırabiliyorum açıkken bile. Kullanirkende çok memnun kalicagima eminim :)
Çok iyi bir marka almışsınız, çok yakın bir tanıdığım kullanmaya başladı ve çok memnun :) Biraz pahallı ama değer.

Maclaren tek geçerim... Tek elle kapar açarsın...benimki ikiz arabası olmasına rağmen çok hafif....titanyum alaşım olduğu için ağır değil. Pier cardin den uzak dur ben iki tane aldım hiç kullanamadım...ben bir yana gidiyorum teker başka yöne...
Merhaba acaba techno modelini mi aldınız maclaren' in ikiz arabasının yoksa triumph modelini mi ? Ben peg perego aria twin kullanıyorum ama artık sürüş zor oluyor çocuklarım büyük olduğundan dolayı, bir de sizdeki model de çocuk başı 25er kilo mu taşıyor acaba ?

X