Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu başlığını görünce şöyle bir şey sandım:
Siz bebeğinize yeni bir bebek arabası almak istiyorsunuz fakat görümcenizin çocuğunun eski bebek arabası varmış, yeni gibiymiş, size vermek istiyormuş, ama siz istemiyormuşsunuz, illa yeni almak istiyormuşsunuz, eşiniz de size kızıyormuş ne gerek var falan diye.
Valla böyle bir konu bekledim
İnşallah bulursunuz
Konuya bikaç dk baktın heralde tıklamadan önce. O kadar şeyi ne ara düşündün
Pîere cardin almayında ne alırsanız alın. Verdiğim paraya acıyor
Çok iyi bir marka almışsınız, çok yakın bir tanıdığım kullanmaya başladı ve çok memnun :) Biraz pahallı ama değer.Inglesina trilogy aldım Tek elle katlanabiliyor kullanımı hamleleri çok rahat tamamen anne bebek rahatı dusunulmus. Henüz bebekle kullanamadim ama kendim gayet rahat kaldırabiliyorum açıkken bile. Kullanirkende çok memnun kalicagima eminim :)
Ben mothercare de kampanya yakalamistim çok çok uygun normal bi bebek arabasi fiyatına denk geldi :)Çok iyi bir marka almışsınız, çok yakın bir tanıdığım kullanmaya başladı ve çok memnun :) Biraz pahallı ama değer.
Merhaba acaba techno modelini mi aldınız maclaren' in ikiz arabasının yoksa triumph modelini mi ? Ben peg perego aria twin kullanıyorum ama artık sürüş zor oluyor çocuklarım büyük olduğundan dolayı, bir de sizdeki model de çocuk başı 25er kilo mu taşıyor acaba ?Maclaren tek geçerim... Tek elle kapar açarsın...benimki ikiz arabası olmasına rağmen çok hafif....titanyum alaşım olduğu için ağır değil. Pier cardin den uzak dur ben iki tane aldım hiç kullanamadım...ben bir yana gidiyorum teker başka yöne...