kesinlikle çok doğruKesinlikle haklisiniz gelecegin burokratlarini da bilim adamlarini da katillerini de yetistiren annedir. Bu yuzden en cok dikkat etmemiz gereken konu gercek bir "insan" yetistirebilmemiz.
tabikide şuan herkesin aklından geçen budur nasıl yetiştiricem nelere dikkat edicem ben şimdiden oğluma kız nasıl isticem diye onları bile düşünüyorum ama ilk olarak evlatlarımıza merhameti çocukluklarında paylaşmayı bol bol sevdirmeliyiz ki bencil birey olmasınlar en çok istediklerimden biri çok güleryüzlü olması somurtan insanlardan değilde herkese karşı her zorluğa karşı onu güldürmeye alıştırmak çok istiyorumBen hayvan sevgisine cok önem veriyorum cunku hayvan seven bir insanin samimiyetine her zaman guvenmisimdir. Bebegimin Allah'ın yarattigi her canlıyı seven, samimi, durust, merhametli bir birey olmasi icin elimden geleni yapmak istiyorum. Bu yuzden oncelikle hayvanlarla icice hayvan sevgisiyle buyutmek istiyorum.
Sizler ne dusunuyorsunuz bebeginiz icin? Fikir alisverisinde bulunalim ki unuttugumuz ya da gormedigimiz ayrintilari atlamayalim.
Ben hayvan sevgisine cok önem veriyorum cunku hayvan seven bir insanin samimiyetine her zaman guvenmisimdir. Bebegimin Allah'ın yarattigi her canlıyı seven, samimi, durust, merhametli bir birey olmasi icin elimden geleni yapmak istiyorum. Bu yuzden oncelikle hayvanlarla icice hayvan sevgisiyle buyutmek istiyorum.
Sizler ne dusunuyorsunuz bebeginiz icin? Fikir alisverisinde bulunalim ki unuttugumuz ya da gormedigimiz ayrintilari atlamayalim.
Anne baba güleryüzlü olunca bence cocuk da guleryuzlu olur aslinda cocugun karakterinin sekillenmesinin her safhasinda anne ve baba hareketleri var. Ben bir ogretmen olarak cocuga baktigimda nasil bir aileye mensup anlayabiliyorum. Bu yuzden biz nasilsak cocugumuz da oyle oluyor tabi istisnalar yok degil.tabikide şuan herkesin aklından geçen budur nasıl yetiştiricem nelere dikkat edicem ben şimdiden oğluma kız nasıl isticem diye onları bile düşünüyorum ama ilk olarak evlatlarımıza merhameti çocukluklarında paylaşmayı bol bol sevdirmeliyiz ki bencil birey olmasınlar en çok istediklerimden biri çok güleryüzlü olması somurtan insanlardan değilde herkese karşı her zorluğa karşı onu güldürmeye alıştırmak çok istiyorum
Kesinikle katiliyorum.
Her ne kadar gozardi edilse de bir hayvan beslemek bir insana hele ki bir cocuga cok sey katiyor kesinlikle.
Suan minnos bi oglusum var bizimle yasiyor 1 yildir. Sokakta bulduk eve almasak olecekti.. Suan bebek bekliyorum allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsein insallah etrafimdaki herkes 'at gitsin,gonder sunu,bebek mikrop kapar,cocugu cirmalar,tuyu hasta eder' gibi bircok sacmalikla beni vazgecirmeye calisiyorlar. Halbuki o da artik evimizin bi ferdi ve ben kesinlikle bebegimin onunla buyumesini istiyorum. Sorumluluk duygusu ve merhamet bir cocuga asla baska bir yolla bu kadar iyi ogretilemez bence.. Diger artilarini saymiyorum bile..
Ayy cok guzel harika valla tebrik ederim sizi duyarliliginiz icin. Benim de annemin ve kardesimin kopusleri var. Ben de calismiyor olsam aslinda bir tane kopekcik sahiplenmek istiyorum ama gunun buyuk kismi evde olmadigim icin kıyamıyorum. Bebisimi de annemin ve kardesimin kopusleri ile buyutmek istiyorum. Kesinlikle kimsenin sozune kulak asmayin bircok hayvanseverin evinde evcil hayvani var ve harika cocuklar yetistiriyorlar.
Keske bu konuda herkesi bilinclendirebilsek..
Kesinlikle sevgi delisi canlilar o yuzden calisiyorsaniz gercekten bidaha dusunun cunku yalniz kalamiyolar.
Aslinda ben de kopuslere bayilirdim ama bu kedicik once davrandi evin sahibi o oldu sonra da cesaret edemedim bi baska canli sahiplenmeye :) kesinlikle kimseyi dinlemeyi dusunmuyorum o da benim cocugum gibi asla vazgecemem.
Bebegimin de bu hisleri tatmasini istiyorum eminim ruhunda cok guzel seylere yer acacaktir.
kesinlikle öyle canımAnne baba güleryüzlü olunca bence cocuk da guleryuzlu olur aslinda cocugun karakterinin sekillenmesinin her safhasinda anne ve baba hareketleri var. Ben bir ogretmen olarak cocuga baktigimda nasil bir aileye mensup anlayabiliyorum. Bu yuzden biz nasilsak cocugumuz da oyle oluyor tabi istisnalar yok degil.
Ben çok önemsiyorum ama bu konuyu görmemiştim. herşeyi düşünüyorum.sonra herşeyi kontrol edemem diyorum.daha anne karnındayken çocuğun karakteri şekillenmeye başlıyormuş anne mutlu olursa mutluluk hormonları salgılıyor ve bu bebeğin ruh halini etkiliyor sinirli stresli hamilelik geçiren annelerin çocukları da doğduğunda agresif oluyormuş.ben stresten uzak durmaya çalışıyorum. sağlıklı besleniyorum.bebeğimiz erkek olacak.terbiyeli ahlaklı yetiştirmek istiyorum.bizim toplumda erkeklerin nasıl yetiştirilirdiği malum.etraftan etkilenecek diye çok korkuyorum.bazen oğlumu herkesten uzak tutabilsem keşke diyorum.ya da benim gibi yetiştirmeye çalışan birkaç anne bulsam sadece onlarla görüşsek.Anlasılan kimse bu yönünü önemsemiyor.Peki o zaman
Ben hayvanlarla iç içe büyüdüm böyle olduğu için çok mutluyum. kesinlikle merhamet sahibi oluyorsun.şimdi 2 tane kocaman köpeğimiz var.doğar doğmaz onlarla tanıştırmak için heyecanlanıyorum.beraber çimlerde yuvarlansınlar istiyorum :) hem hayvanlarla büyüyen çocukların bağışıklık sistemi de güçleniyor.Ben hayvan sevgisine cok önem veriyorum cunku hayvan seven bir insanin samimiyetine her zaman guvenmisimdir. Bebegimin Allah'ın yarattigi her canlıyı seven, samimi, durust, merhametli bir birey olmasi icin elimden geleni yapmak istiyorum. Bu yuzden oncelikle hayvanlarla icice hayvan sevgisiyle buyutmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?