Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek beşiğii

Konuya zaten yazmis arkadaslar ben ayrica bebek reflü yastsigi almani tavsiye etmeye geldim. Cok kullanisli birsey ben cok memnun kalmıştım.

Hic duymamistim nasil birsey aceba nerden bulabilirim

Ben e-bebekten almistim. Hafif yukari dogru meyilli bir yastık. Bebegi uzerinde uyutunca kussa bile bogulma ihtimali olmuyor. Bir de sagdan soldan tuttugu icin bebek sanki kucakta gibi mışıl mışıl uyuyor. Ben 3-4 ay sırf onda yatırdım. Emzirirken bile yerinden kaldirmadim yanina uzanip emzirdim hic uykusu acilmadi. Emdikten sonra yattigi yerde 5 dk yüz ustu cevirip hemen gazini cikariyordum uyumaya devam ediyordu :)

Ay cok tesekkur ederm ins fiyatida uygundur alabilirim sagol cnim tavsiyen icin ilk bebegm olcak banada cok lazm olur eminimm

Yatak ınce al cokta kalın olmasın yukseklık yaratabılır vıscoda olmasın ama ıncelıgını kontrol edersın alırken ortapedıklerın cogu yuksek yapıda kımı karyola yada besıge gore yuksek kacıyor tabı ınce orta sertlıkte ideal.Bu arada reflu yastıgı e bebekte var arkadas belirtmıs bızde arkadasımın bebegıne almıstık sevi bebeydı galıba 60 70 cıvarı kullanıslı oluyor reflu yastıkları

Viscodan baska ince ve sert bi yatak bulamadim aceba nerde bulabilirim bi bilginiz varmi evet digerleri cok kalin 20cm yaziyor baya bi yuksek gelir

Aksaraydayim canim ikea yok sasirdm kaldm sirtimda bi yuk gibi duruyo ne alcsgimida blmiyorm
Endişelenme canım mutlaka bulursun diğer ihtiyaclarınıda yavaş yavaş alırsın bebek mobilyası satan yerlerde vardır ölçülerine göre sana alternatif gösterirler beşiğin ölçülerini verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…