Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yok anam yok bizim kziin bogazi ayni baba yeterki yemek olsun
Sebze corbasiini bi yiyis yiyo sanki selerli gibi:)
Tarhanayi sewmedi bizimki yayylada pek hosuan gitmedi ne bilim baska cesit de bulamadim

Seninki ne kadarlik canim? muz benim kaizimda kabiz yapiyor cok kotu..

bende yediremiyorum yemek ne yapicam bilmem...
bebişin kaç kilo canım bizimkinin kilosu az geliyo bana ama sağlıklı olması daha önemli kilonun üzerinde pek durmuyorum aslında. bi de kaç kilo doğdu

Kendi yaptığın bebe bisküvisinin tarifini yazar mısın canım? Ben güzel bi tarif bulamadım

Himmm tadi nasil oluyo oyle
3400 dogdu canim araligin 1 de 8800 du suan bilmiyorum 9u gecmustir galiba amam biziimki yemesine gore az kilosu benide xok istahli emmiyo zaten

Galiba bana sormadin ama ben cevapladim:)
Cok.sewerim noyke herseeye atilmayiii:))

Benim kizim 2 aralikda 7350 ydi. yurutece alistirdim ip baglayip gezdirdim salonda uzn sure aglamadan durdu:)

El yapimi bebe biskuvisi tarifi:

4 yemek kasigi orgabik tereyagi
2 yemek kasigi yogurt
2-3 yemek kasigi yogurt suyu
yarim cay bardagi irmik
2 cay bardagi pirinc unu
2 cay bardagi tam bugday unu

hepsini yogur ayir firina ver cok pisirme yoksa sert olur yutamazlar kurdanla kontrol et

sert oluyor o yuzden blendirdan gecirip cam kavanoza koy muhallebikerine yogurtuna ekleyip yedir..

Afiyet olsun bebislerimize:)

Alisir canim zmamnla merak etme iyi bile bence dedim ya bizimki tam 1 ayda alisti

Kayisi puresi icin tesekkurler baharcim:) denicem.

Ben 7 aylij olunca gecicem sulu corbalara iclrine kiymada koymayi dusunuyorum. henuz hic corba yapmadim hep pure veriyorum tabi yiyen kim???

ben 34+6 da dogum yaptim sanirim o yuzden gec yapacak herseyi..

Alisir canim zmamnla merak etme iyi bile bence dedim ya bizimki tam 1 ayda alisti

Genelde kabak seviyor ama sade onu vermiyorum mesela ana sebze kabaksa icine payates havuc pirinc koyuyorum. her zaman farkli tatlar yapiyorum sonra karnabahar havuc irmik. ama irmigi en son atip agzini kapatiyorum icinde sisiyo piserken atinca cezveye yapisiyor.

Bunlari hasliyio oyle weriyon demi blendirla cekip veriyosun yanlis anlamadiysam

Teşekkür ederim

2,460 dogdu 34+6 haftalikken 2 aralikda 7350 canim (( seninki?
kilosu gayet iyi maşallah. bi de erken doğduğu için ona herşeyi asıl doğacağı zamandan hesaplayıp oyle yap. örn. benim eşimin dayısının torunu 2 ay erken doğdu prematüre bi bebek. benim kızdan bir hafta sonra doğdu o da 7. ayının içinde doktorları ek gıdaya başlatmamış 2 ay sonra başlayacaklar asıl doğması gereken zamandan hesaplıyorlar.mesela yürüteç için de geçerli bu.

benim kızım 3200 doğdu 25 aralıkta 7700 dü. ama istemiyor birşey yemiyor. beni güzel emiyor ama. nasıl hevesleniyorum yesin diye neler yapıyorum ama yok yemiyo

arkadaşlar bir de bebeklerimize bol bol kereviz karnıbahar yedirmeye çalışalım. özellikle de kereviz bebeklik döneminde ve çocukluk döneminde bol yedirilirse matematik zekalarını geliştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…