bebek cinsiyet belirleme..

Sütcüyüm ve sütcü olmakla gurur duyuyorumBugün uygun değilim yarın alırım boyunuzun ölçüsünü ...Aferiin kızlar kakule ve diğer süt kardeşlerim aynen devam ..Sütcüleri hafife almayın.... Haskenaaa kız sen niye uğraşıyosun bizimle bakıyımmmm

bir tanesini bi laf söyledim ama o da bozulunca üzüldüm..kimseyi kırmak istemiyorum da.sizene benim bebeğimden yani bıktım onlardan..

bizimki kız ya kimse tebrik filan atmiyor hiç konuşan yok kız olacağından babam bile tühhh allah kahretsin diğeri erkekti gitti bir dahada gelmedi dedi düşünün artık kayınvalidem arayıp sormuyor görümcem en iyi arkadaşlarım bile o dallara hiç basmıyor amma erkek meraklısı toplummuşuz artık sinir olmaya başladım bu erkek sevdasına

ahanda bi sütçü daha gelmiş

Merhabalar kızlar bugün çok kaynatmışsızın. Hep açık duruyor sayfa ama zaman bulamıyorum yazmaya.

Canım benim, rüyanı hep hayra yor ki hayır olsun. Kötü rüyayı anlatmak bile iyi bişey değil. Ben hamileyken karnımdan bebeğimin parmaklarının çıktığını görmüştüm. Öptüm öptüm onları kokladım sonra da daha zamanı gelmedi dedim karnımın içine ittim parmakları. Ama kızım oldu:) Bence rüya tabirlerine pek kafa yorma sen elinden geleni yap duanı et, tevekkül en önemlisi. İnşallah gönlüne göre olur.

canım benim üzme kendini bu millet böyle ben üçüncü kızımda kayınvalideme söledim kız olcak die oturdu ağladı hep kız oluyo die içeri gidip ağladım sinirden hiç bişey söyleyemiyosun üzüntün kar kalıyo yanına seni çok iyi anlıyorum

oğlak zor olsa da boşver canım, kimsenin tebriğine ihtiyacın yok. Allah sağlıklısını hayırlısını versin böyle cahil insanlara üzülme olur mu? Bak ben de takıyorum arada sonra kendime kızıyorum. Benim yengem var kadın nerdeyse 50 yaşına gelecek hala 3 oğlan doğurdu diye kendini över laf arasında. Anlamazlığa gelirsin sürekli kız-erkek çocuk muhabbeti yapar. Ben o gelince kızıma daha fazla sarılıyorum böyleleri kendini ezik hissettirmeye çalışıyorlar çünkü. Bir iki de laf sokuyorum sonra rahat uyuyorum valla

valla en güzelini yapıyorsun bende artık lafları bangır bangır söylüycem bir laf edeni o lafı ettiğine pişman edicem

valla en güzelini yapıyorsun bende artık lafları bangır bangır söylüycem bir laf edeni o lafı ettiğine pişman edicem

canim sen milletti ne takiyorsun yaa, hala insanlarin böyle illaki ayrimci olduklarini anliyamiyorum her cocuk birer evlat, böyle laflari duydukca insanlardan soguyorum yaa

renginn seninmi 3 cocugun var canim birde yasin 35 di degilmi cok genc gösteriyorsun, kizinda cok sevimli..

ressam1 evet cok hizla cogaliyoruz :)

renginn Allah bağışlasın kızlarını, kızlara hamiş kalmadan önce yöntem denemedin mi hiç, ben hiç bilmiyodum ne yenir ne içilir, hazırlıksız yaptık çocuğu, sırf millet sussun diye oğlan istedim olmadı. ama Allah çok tatlı bi kız bebiş verdi, herkesin yavrusunu bağışlasın benimkini de, kız olduğunu öğrenince çok ağlamıştım, keşke ağlamasaydım Allah affetsin

haskena masallah sizede canim
kizinin kivir kivir saclarina bittim
anasina bak kizini al deniyor heralde bu gibi durumlarda masallah

Tesekkür ederim canim güzel bakiyorsun güzel görüyorsun bende sana ve ogluna bayildim bende senin oglusunun aynisindan istiyom adinidaMUHTESEM SÜLEYMAN koyacam varmi itirazi olan ..........???????????

Tesekkür ederim canim güzel bakiyorsun güzel görüyorsun bende sana ve ogluna bayildim bende senin oglusunun aynisindan istiyom adinidaMUHTESEM SÜLEYMAN koyacam varmi itirazi olan ..........???????????

sagol canim, isabet olur benimkinin ismide selim :))
ay süleyman dedinde , ah hürrem vah hürrem osmanli senden sonra sallanmis diyorum, kadini izlerken daral geliyor bana yaptigi entrikalar dalavereler kesin sarayi birbirine katmistir o zamanlardada

sağol canım 33 yaşındayım

senin bir kızınmı var canım allah bağışlasın ben üçüncü kızımda diet yapmıştım canım dr gittim yum takibi yaptırdım ama aralıklı hamile kalamadım bıraktıktan sonra hamile kaldım hayırlısı olsun ben kız çocuklarını çok seviyorum ilk çocuğum kız olsun die çok dua etmiştim ikincidede üzülmedim kızma arkadaş olur dedim üçte çok üzdüler beni çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…