- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.321
senin bir kızınmı var canım allah bağışlasın ben üçüncü kızımda diet yapmıştım canım dr gittim yum takibi yaptırdım ama aralıklı hamile kalamadım bıraktıktan sonra hamile kaldım hayırlısı olsun ben kız çocuklarını çok seviyorum ilk çocuğum kız olsun die çok dua etmiştim ikincidede üzülmedim kızma arkadaş olur dedim üçte çok üzdüler beni çok üzüldüm
evet rengincim bi kızım var. 2. yi oğlan istiyorum.Allah sana da tatlı mı tatlı bi oğlan nasip etsin, ya millet çok konuşuyo kafama takmasam diyorum olmuyo. şu dırdır edenlerin çenesini kapatmak için Allahtan hayırlı, sağlıklı bi oğlan bebiş istiyorum, Rabbim duysun sesimizi
amin canım, allah razı olsun seninde gönlündekini versin canım insan zamanla güçleniyo o laflar çelik gibi yapıyo insanı, söylenen laflarda aklından hiç gitmiyo,ben hz ömerin dediği gibi cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun derim
amin canım, allah razı olsun seninde gönlündekini versin canım insan zamanla güçleniyo o laflar çelik gibi yapıyo insanı, söylenen laflarda aklından hiç gitmiyo,ben hz ömerin dediği gibi cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun derim
inan hamile biri varsa çevremde sormam, merak etmem cinsiyetini, yanlış anlaşılırım diye, ama hamileyken millet burnumdan getirdi, haklısın kim ne dediyse bir bir aklımda, bikaç aya kalmaz başlıycam çalışmalara tedbirimizi alalım gerisi gelir inşallah
kızlar halletcem resim olayını benımk kamera bozk kardesımın bilgisayarından halletcem o işi yettı garii benıde görün
arkadaşlar hepinize merhabalar...benim bugün yine hafif te olsa kahverengi akıntım var..moralim bozuk ne olacaksa olsun istiyorum..bu bebeiş beni baya uğraştıracak...neyse artık hayırlısı olsun..
bir de eşim rüya görmüş ondan bahsetmek istiyorum..eşim rüyasında beni ve bi kadını görüyomuş..kadın bana bakıp bu kadın hamile ve bebeği erkek olacak demiş..garibim bi hevesleniyo anlatamam...inşallah bi oğlu olur..ben kendimi geçtim..
sagol canim, isabet olur benimkinin ismide selim:))
ay süleyman dedinde , ah hürrem vah hürrem osmanli senden sonra sallanmis diyorum, kadini izlerken daral geliyor bana yaptigi entrikalar dalavereler kesin sarayi birbirine katmistir o zamanlardada
Biz bölünerek çoğalıyoruz haberiniz olsun yakında heryer sütcü olacak
burası patatesçilerin yeriydi kuşatılıyoruz eyvah :84:
Arkadaşım öyle insanlar er geç cezasını Rabbimden bulur. biz 5 kız kardeşiz. benim de kızım oldu, daha hamile kalmadan önce başlamıştı millet kızın olur senin demeye. neymiş efendim annem hep kız doğurmuş ona çekermişim ben de, kızım oldu hala aynı şeyleri diyolar, benim psikolojimi düşün artık
Sütcüyüm ve sütcü olmakla gurur duyuyorumBugün uygun değilim yarın alırım boyunuzun ölçüsünü ...Aferiin kızlar kakule ve diğer süt kardeşlerim aynen devam ..Sütcüleri hafife almayın.... Haskenaaa kız sen niye uğraşıyosun bizimle bakıyımmmm
bizimki kız ya kimse tebrik filan atmiyor hiç konuşan yok kız olacağından babam bile tühhh allah kahretsin diğeri erkekti gitti bir dahada gelmedi dedi düşünün artık kayınvalidem arayıp sormuyor görümcem en iyi arkadaşlarım bile o dallara hiç basmıyor amma erkek meraklısı toplummuşuz artık sinir olmaya başladım bu erkek sevdasına
valla en güzelini yapıyorsun bende artık lafları bangır bangır söylüycem bir laf edeni o lafı ettiğine pişman edicem
sağol canım 33 yaşındayım
evet rengincim bi kızım var. 2. yi oğlan istiyorum.Allah sana da tatlı mı tatlı bi oğlan nasip etsin, ya millet çok konuşuyo kafama takmasam diyorum olmuyo. şu dırdır edenlerin çenesini kapatmak için Allahtan hayırlı, sağlıklı bi oğlan bebiş istiyorum, Rabbim duysun sesimizi
Iste böyle simdiden sustur yoksa bu bos insanlarin lafi bitmez sonra önüne gecemezsin ver hepsinin agizlarinin payini...........
E MasAllah kiz citir annelerdensin sende sen bu 3 kizin ardindan 3 de oglus dogurursun var sende bu kapasite hem gencsin hem dogurgan ay ben basimi hangi taslara vurayyyyyyyyyyyyyyyyyyim
Canim sakin acele etme tam yöntemleri ögren tedbirini al sonra taktiri Rabbime birak seninde kaderine hayirli ve saglikli bir erkek evlad yazsin Rabbim insaAllah......
inşALLAH gönlünüzce olur RABBİM buyuk dualarını eksik etmearkadaşlar hepinize merhabalar...benim bugün yine hafif te olsa kahverengi akıntım var..moralim bozuk ne olacaksa olsun istiyorum..bu bebeiş beni baya uğraştıracak...neyse artık hayırlısı olsun..
bir de eşim rüya görmüş ondan bahsetmek istiyorum..eşim rüyasında beni ve bi kadını görüyomuş..kadın bana bakıp bu kadın hamile ve bebeği erkek olacak demiş..garibim bi hevesleniyo anlatamam...inşallah bi oğlu olur..ben kendimi geçtim..
bizimki kız ya kimse tebrik filan atmiyor hiç konuşan yok kız olacağından babam bile tühhh allah kahretsin diğeri erkekti gitti bir dahada gelmedi dedi düşünün artık kayınvalidem arayıp sormuyor görümcem en iyi arkadaşlarım bile o dallara hiç basmıyor amma erkek meraklısı toplummuşuz artık sinir olmaya başladım bu erkek sevdasına
Kizlar Sülümani izliycem diye 1 saate bi msj yaziyom neyseki bol bol alinti yapip yaziyomda zamandan tasarruf ediyom.........
kız ne alemsin hem dizi seyrediyo hem upuzun yazı yazıyo yok canım ya yoruldum bu bünye bir taneyi kaldırır bana hayırlısıyla bir oğlan yeter tok gönüllü olmak lazım
Yok kiz sende yorulmus tipi yok gencecik tas gibi hatunsun MasaAllah...
yaw benim eşim seyrettirmiyo o gelene kadar seyrettim gelince hemen değiştirdi sakarya fıratı seyrediyo :84:
Kiz bende dizi özürlüyümdür aslinda ne dogru dürüst dizi adi bilirim ne kanalini gaydiri gubak durumu yani ama bu Sülümana gecen hafta tesadüf baktim oda topikte kizlar bahsetmisti diye meraktan simdide Sülümanla Hürremin askini merakimdan bakiyom ana Ask icin ölmeli ask o zaman ask diyor ya Sezen iste bu Hürreminki öyle bi ask
iyi geceler bayanlar etleriniz hoş sohbetleriniz olsun..
ben de bu oğlan merakını anlamıyorum.. bende değişik olsun kızım olsun süslü pullu giydireyim hevesindeydim oğlum olduğunu duyduğumda üzülmedim ama hayal kırıklığına uğradım..ilk kız dediklerinde kardeşim ve eşim herkese haber vermişti. sonra erkek dediler kayın validemin 3 erkek torunu var ve kız torun çok istiyordu çok sevinmişdi erkek haberi gelince yine sevindi allah sağlıklısını versin dedi herkesden çok ben kız istiyorum ben niye seviniyorum dedi hatta allah sağlık evlat versin her şeyden önce ben bundan sonra bebek düşünmezken acaba 3. yü yapsam kız olur mu diye düşünüyorum.
oğlak 75 in yazdıklarına üzüldüm nerdeyaşıyoruz..Rabbim yarın onları o kızlara muhtaç ederse hiç şaşırmam ...
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
hoşgeldin tatlıcan hatırladım seni nasıl gidiyo hamilelik herşeyini pembe almıştın sonra geri değiştirmiştin neden olmasın canım 3 bebek düşün bencede içinde gerçekten isteğin varsayoksa ukte olarak kalır sende
iyi geceler bayanlar etleriniz hoş sohbetleriniz olsun..
ben de bu oğlan merakını anlamıyorum.. bende değişik olsun kızım olsun süslü pullu giydireyim hevesindeydim oğlum olduğunu duyduğumda üzülmedim ama hayal kırıklığına uğradım..ilk kız dediklerinde kardeşim ve eşim herkese haber vermişti. sonra erkek dediler kayın validemin 3 erkek torunu var ve kız torun çok istiyordu çok sevinmişdi erkek haberi gelince yine sevindi allah sağlıklısını versin dedi herkesden çok ben kız istiyorum ben niye seviniyorum dedi hatta allah sağlık evlat versin her şeyden önce ben bundan sonra bebek düşünmezken acaba 3. yü yapsam kız olur mu diye düşünüyorum.
oğlak 75 in yazdıklarına üzüldüm nerdeyaşıyoruz..Rabbim yarın onları o kızlara muhtaç ederse hiç şaşırmam ...
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?