bebek cinsiyet belirleme..

kızlar halletcem resim olayını benımk kamera bozk kardesımın bilgisayarından halletcem o işi yettı garii benıde görün

Hadi Cano kim tutar seni .........

Canim üzülme ve firsatin oldukca dinlen bebisinde insaAllah senin ve esinin gönlündeki olur,, Rabbim sizin kaderinize saglikli ve hayirli bir erkek evlad yazsin insaAllah AMIN:::::::::::

A bak kiz ikimizin oglusuda Osmanli hanedanindan geliyor seninki Sütcüler soyundan benimki Patatisciler soyundan

Biz bölünerek çoğalıyoruz haberiniz olsun yakında heryer sütcü olacak

Hay MasaAllah kim tutar sizi Patatiscilerden baska??????????))))))))))))

burası patatesçilerin yeriydi kuşatılıyoruz eyvah :84:

Korkma kiz biz Patatisciler bir gider bin geliriz Türk olduktan sonra ,erkek sevdasi biter mi bizde:78:

Desene o cahil kafalara; Rabbimin verdigini kinamak size mi düstü müslüman kani tasiyan mümin kardesine kem söz etmez kem gözle bakmaz ellerini Rabbime kaldirip her dua ettiklerinde sana ve ailene söyledikleri icin tövbe etsinler etsinler ki Rabbim onlari bagislasin.Rabbim ahirette acisin onlara baska söz söylenmez bunlara..........

Kiskaniyorum kiz sizleri hem doguramiyan biri olarak hemde sadece üst dudagi calisan olarak..

Sadece YAZIK BU CAHIL INSANLARA DIYORUM unutma sen kendin icin yaptin o bebegi baskasi icin degil birak cahil kafalari ne düsünürse düsünsünler birak o cahil dilleri ne söylerse söylesinler , Rabbimin sana emanet ettigi MELEGINE laf ediyorlar bunun günahini biliyorlar mi acaba Rabbim acisin onlara.............................

valla en güzelini yapıyorsun bende artık lafları bangır bangır söylüycem bir laf edeni o lafı ettiğine pişman edicem

Iste böyle simdiden sustur yoksa bu bos insanlarin lafi bitmez sonra önüne gecemezsin ver hepsinin agizlarinin payini...........

sağol canım 33 yaşındayım

E MasAllah kiz citir annelerdensin sende sen bu 3 kizin ardindan 3 de oglus dogurursun var sende bu kapasite hem gencsin hem dogurgan ay ben basimi hangi taslara vurayyyyyyyyyyyyyyyyyyim

Canim sakin acele etme tam yöntemleri ögren tedbirini al sonra taktiri Rabbime birak seninde kaderine hayirli ve saglikli bir erkek evlad yazsin Rabbim insaAllah......

Son düzenleme:
Kizlar Sülümani izliycem diye 1 saate bi msj yaziyom neyseki bol bol alinti yapip yaziyomda zamandan tasarruf ediyom.........

Son düzenleme:

kız ne alemsin hem dizi seyrediyo hem upuzun yazı yazıyo yok canım ya yoruldum bu bünye bir taneyi kaldırır bana hayırlısıyla bir oğlan yeter tok gönüllü olmak lazım

inşALLAH gönlünüzce olur RABBİM buyuk dualarını eksik etme

canım sıkma canını nolur böyle okuyunca 2. kızımdakı bunalımlarım aklıma gelıyo içimde ne fırtınalar koptu böle cahillerin yuzunden aslında okdar şanslıyızkı rabbim kız evladı nasip etttibuyuduklerındee görecez bak onlardan gurur duyacaz İNŞALLAH oğlundanda tadarsın dua et canım umudunu kaybetme hamılelığın taadını çıkar boşver o gerizekelı cahilce konuşanları uzak dur onlardan ole insanlardan sağlığın için

yaw benim eşim seyrettirmiyo o gelene kadar seyrettim gelince hemen değiştirdi sakarya fıratı seyrediyo :84:

Kiz bende dizi özürlüyümdür aslinda ne dogru dürüst dizi adi bilirim ne kanalini gaydiri gubak durumu yani ama bu Sülümana gecen hafta tesadüf baktim oda topikte kizlar bahsetmisti diye meraktan simdide Sülümanla Hürremin askini merakimdan bakiyom ana Ask icin ölmeli ask o zaman ask diyor ya Sezen iste bu Hürreminki öyle bi ask

iyi geceler bayanlar etleriniz hoş sohbetleriniz olsun..

ben de bu oğlan merakını anlamıyorum.. bende değişik olsun kızım olsun süslü pullu giydireyim hevesindeydim oğlum olduğunu duyduğumda üzülmedim ama hayal kırıklığına uğradım..ilk kız dediklerinde kardeşim ve eşim herkese haber vermişti. sonra erkek dediler kayın validemin 3 erkek torunu var ve kız torun çok istiyordu çok sevinmişdi erkek haberi gelince yine sevindi allah sağlıklısını versin dedi herkesden çok ben kız istiyorum ben niye seviniyorum dedi hatta allah sağlık evlat versin her şeyden önce ben bundan sonra bebek düşünmezken acaba 3. yü yapsam kız olur mu diye düşünüyorum.

oğlak 75 in yazdıklarına üzüldüm nerdeyaşıyoruz..Rabbim yarın onları o kızlara muhtaç ederse hiç şaşırmam ...

Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

evet burdaki kızlar çok seviyolar dizi bitene kadarda arazi oluyo hepsi bitince hepsi damlıyo ben hürreme sinir oluyorum yaaa çok üzüyo mahidevranı nasıl entrikalı bi kadın

hoşgeldin tatlıcan hatırladım seni nasıl gidiyo hamilelik herşeyini pembe almıştın sonra geri değiştirmiştin neden olmasın canım 3 bebek düşün bencede içinde gerçekten isteğin varsayoksa ukte olarak kalır sende

ay canım boşversene kime ne ya senin bebişinin cinsiyetinden, hani anne babanın bir tercihi olabilir sonunda da ne olursa olsun allahın takdirine şükreder, ama üçüncü kişiler nerden buluyorlar bu haddi, hiç anlamıyorum.
boşver canım kızlarını en iyi şekilde yetiştir, herkes gıpta eder ilerde size, allah hayırlı evlat versin

hoş bulduk evet pembe çiçekli taşlı:)) alırken de dedim%90 dediler değiştirebilirim.satıcı kızda pek yanılma olmaz dedi ama oluyormuş:)) hamilelik iyi gidiyor 26. hafta ama 28 gösteriyor testlerim güzel maşallahı var oğluşumun bahar bebeği olacak inş. evet ama oda erkek olursa bi de eşim 4 erkek kafayı yerim artık :))

3 kızın olmadan anlayamazsın zaten. çok zorlamana gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…