- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.641
ya kızlar bıde dıyolarkı bu sene kız senesıymıs sızce dogrumu
gercı benım ıkıncı kızda butun hastane erkekdı
bı tek ben ve bı bayan dogurduk kızlarmızı
Canim burada dogumdan 6 hafta sonra mutlaka doktora kontrole gidiyorsun Rahmin eski haline dönüp dönmedigini kontrol yapiliyor herhangi bi enf.var mi felan eger akintin kokulu ve sarimsi ise enf.olabilir benim tavsiyem doktora git saglik herseyden önemli veihmale gelmez ....
valla katılıyom massalahı var... aynenvalla ızın verıdıgıne sukredıyoz
bıde gulerken uyandırsak admcagızlar ne der acaba :)
haklısın cnm valla neyse namaza kalkıyom
acık bılgısayar yatmadan gene okurum
haklısın cnm valla neyse namaza kalkıyom
acık bılgısayar yatmadan gene okurum
Yok Elaracım kopyala diyorum çizelgenin üzerine tıklayıp yapıştır diyorum diyemiyorum yapıştır yazısı çıkmıyo yoruyorum senide
ılahı haskenacım valla cok guldum adam kalkıp gelcek dıyede ödum patladııı
Allah senı ıyı etsın
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrrr öptüm sizi şekerlerrrr
yaa sizi ok seviyorum ben yaaaa
güzel rüyalar görün emi
kız bu haskena hayatta yaşlanmaz bole neşeli şakacı inan korka korka gülüyom tutamıyom kendimi koca kalkcak çocuklar uyancak diye
bernil sen git yat yarın misafirin gelecek erken kalkacaksın ben sana anlatırım sonra marş marş yatağa
inanma bernil benim kızlarım hep erkek çocuklarının arasında tekti hatta üçüncüde hasatanede son 10 günde ilk kızmıştekti benim doğum yaptığım hastanede bak iyi fikir bu sefer kız senesiyse daha iyi dermişim
akıntın nasıl?yani rengi berrak ve kokusuzmu??.yoksa tam tersimi
ben dogumdan 6 ay sonra olmuştum ilk reglimi
Kiz Rabbim hepinizi daima güldürsün ben cok mutsuz oldugum anlarda bile sizin yazdiginiz bi msj beni tekrar gülümsetmeye yetiyor sizi seviyom
Kiz bunun bu kadar erken saatte::::)))))uykusu geldigine göre bu kesin hamile uykucu Kakulee uykucu Kakulee
Kiz sen korkma gül canim ne demisler hayat bir gündür oda bugündür dün gecti yarin mechul elimizde sadece bugün var onuda kendimize zehir ederek gecirirsek ne kalacak elimize hepiniz hep gülün :119:
Kiz biz anlatilmaz yasaniriz BerniL uyuma bak cok sey kacirirsin demedi deme mesela beni sabaha kadar buradayim sabeha kadar densdensdens:124::124::124:
benımkı bana açıkta bişemi gösterdiler bu saatte kudurdunmu dıyefırçalar ama takan kım arada gülelım stres stres nere kadar
Görmedim canım msjını akşam hızlıca baktım sadece bana yazılan var mı diye hatta. Ben özelde çalışıyorum kurumsal danışmanlık üzerine. Bu resim olayı beni düşündürüyor canım ya eşim bu konuda aşırı titiz bir beyefendisen ne iş yapıyorsun nilay??
ayrıca resim koymanı rica ettik ama ses cıkmadı senden
hadı ıns bu sefer kızları onalr erkeklerı bız ay hayalı bıle guzle
ıns rabbım nasıp edecek cnm ya hepımıze
aayy bunu yazdın aklıma yaşadıgım bi olay geldii
evlenmeden 1 sene önce kuzenime gittim o da daha 15 yaşında chat yapıyor
msn ye birini eklemiş adam buna camera daveti yolluyorr
neyse beni cagırdıı abla olmuyor kamera diye bende arkadaşıyla görüşcek sandımm
bi güzel kamerayı ayarladım,teklif gönderdik görüntü bekliyozzz
vee önümüze 1 sucuk 2 yumurtaaa geliverdii ben şokkkk nasıl cıglıklar atıyom amaaa,,bide ilk kez gördüm korktummm
teyzem eniştem geldiler noldu diye düşün uykudan uyanıp gelmişlerr
senin konunla kel alaka oldu ama acıkta bişimi gördün cümelsini okuyunca bu geldi aklımaa:86:
hadı ıns bu sefer kızları onalr erkeklerı bız ay hayalı bıle guzle
ıns rabbım nasıp edecek cnm ya hepımıze
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz
aayy bunu yazdın aklıma yaşadıgım bi olay geldii
evlenmeden 1 sene önce kuzenime gittim o da daha 15 yaşında chat yapıyor
msn ye birini eklemiş adam buna camera daveti yolluyorr
neyse beni cagırdıı abla olmuyor kamera diye bende arkadaşıyla görüşcek sandımm
bi güzel kamerayı ayarladım,teklif gönderdik görüntü bekliyozzz
vee önümüze 1 sucuk 2 yumurtaaa geliverdii ben şokkkk nasıl cıglıklar atıyom amaaa,,bide ilk kez gördüm korktummm
teyzem eniştem geldiler noldu diye düşün uykudan uyanıp gelmişlerr
senin konunla kel alaka oldu ama acıkta bişimi gördün cümelsini okuyunca bu geldi aklımaa:86:
alla alala niyekiii
şifreni at bana ben yapimmm:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?