bebek cinsiyet belirleme..

ya kızlar bıde dıyolarkı bu sene kız senesıymıs sızce dogrumu

gercı benım ıkıncı kızda butun hastane erkekdı

bı tek ben ve bı bayan dogurduk kızlarmızı

inanma bernil benim kızlarım hep erkek çocuklarının arasında tekti hatta üçüncüde hasatanede son 10 günde ilk kızmıştekti benim doğum yaptığım hastanede bak iyi fikir bu sefer kız senesiyse daha iyi dermişim

bizde gidiyoruz 40'ımız çıkınca...ama ben yine bi gideyim bari...bide gidiyomuşum dr hamilesin diyomuşşşş bombaya bak o zaman...ayyy şakası bile korkunç allahım isteyenlere versin...

benımkı bana açıkta bişemi gösterdiler bu saatte kudurdunmu dıyefırçalar ama takan kım arada gülelım stres stres nere kadar

ılahı haskenacım valla cok guldum adam kalkıp gelcek dıyede ödum patladııı

Allah senı ıyı etsın

Kiz Rabbim hepinizi daima güldürsün ben cok mutsuz oldugum anlarda bile sizin yazdiginiz bi msj beni tekrar gülümsetmeye yetiyor sizi seviyom

ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrrr öptüm sizi şekerlerrrr
yaa sizi ok seviyorum ben yaaaa
güzel rüyalar görün emi

Kiz bunun bu kadar erken saatte::::)))))uykusu geldigine göre bu kesin hamile uykucu Kakulee uykucu Kakulee

kız bu haskena hayatta yaşlanmaz bole neşeli şakacı inan korka korka gülüyom tutamıyom kendimi koca kalkcak çocuklar uyancak diye

Kiz sen korkma gül canim ne demisler hayat bir gündür oda bugündür dün gecti yarin mechul elimizde sadece bugün var onuda kendimize zehir ederek gecirirsek ne kalacak elimize hepiniz hep gülün :119:

bernil sen git yat yarın misafirin gelecek erken kalkacaksın ben sana anlatırım sonra marş marş yatağa

Kiz biz anlatilmaz yasaniriz BerniL uyuma bak cok sey kacirirsin demedi deme mesela beni sabaha kadar buradayim sabeha kadar densdensdens:124::124::124:

hadı ıns bu sefer kızları onalr erkeklerı bız ay hayalı bıle guzle

ıns rabbım nasıp edecek cnm ya hepımıze

Son düzenleme:

tmm uyumayım ama sabah bana gelcen yardıma tmmsa okey:))))

benımkı bana açıkta bişemi gösterdiler bu saatte kudurdunmu dıyefırçalar ama takan kım arada gülelım stres stres nere kadar

aayy bunu yazdın aklıma yaşadıgım bi olay geldii
evlenmeden 1 sene önce kuzenime gittim o da daha 15 yaşında chat yapıyor
msn ye birini eklemiş adam buna camera daveti yolluyorr
neyse beni cagırdıı abla olmuyor kamera diye bende arkadaşıyla görüşcek sandımm
bi güzel kamerayı ayarladım,teklif gönderdik görüntü bekliyozzz
vee önümüze 1 sucuk 2 yumurtaaa geliverdii ben şokkkk nasıl cıglıklar atıyom amaaa,,bide ilk kez gördüm korktummm
teyzem eniştem geldiler noldu diye düşün uykudan uyanıp gelmişlerr

senin konunla kel alaka oldu ama acıkta bişimi gördün cümelsini okuyunca bu geldi aklımaa:86:

sen ne iş yapıyorsun nilay??
ayrıca resim koymanı rica ettik ama ses cıkmadı senden
Görmedim canım msjını akşam hızlıca baktım sadece bana yazılan var mı diye hatta. Ben özelde çalışıyorum kurumsal danışmanlık üzerine. Bu resim olayı beni düşündürüyor canım ya eşim bu konuda aşırı titiz bir beyefendi Ama çok haklı bir nedeni var. Çünkü kuzeninin paylaşım sitesindeki fotoğrafı şu an internette geziyor ve ailede haberi olmayan kalmadı. Bu kız şu an nişanlanmak üzere kimi kime şikayet edeceklerini bilemiyorlar. Benim malum sitede sadece bebişimin resimleri vardı onları bile kaldırdık. Yoksa güzelliğinizi ben de görmek isterdim ama gizli saklı iş yapmak istemiyorum canım seni de üzmek hiç istemem kızmazsın di mi?

çünkü 3. yeni yaptım 3bucuk aylık bide bunların büyümesini istiyorum büyük kızım ben 37 yaşına gelince 20 yaşında olcak bana yardım etsin diye:)küçük kızda 10 ortancada 14 rahat rahat 4. bakarım:)

gözlerimden yaş geldi gülmekten

hadı ıns bu sefer kızları onalr erkeklerı bız ay hayalı bıle guzle

ıns rabbım nasıp edecek cnm ya hepımıze

hadi inş canım hayırlısıyla olur hepimizin isteği, rabbim şu satte dualarımızı kabul etsin,amin deyin kızlar ,benim annem öyle yapar ben dua edim sen amin de der hadi iyigeceler

Ay bu nasıl bişey ya Allah ıslah etsin bu insanları. Aynı olay arkadaşımında başına gelmiş üstelik kendini kız diye tanıtmış. psikoloğum demiş bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…