- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.661
ya kızlar bıde dıyolarkı bu sene kız senesıymıs sızce dogrumu
gercı benım ıkıncı kızda butun hastane erkekdı
bı tek ben ve bı bayan dogurduk kızlarmızı
bizde gidiyoruz 40'ımız çıkınca...ama ben yine bi gideyim bari...bide gidiyomuşum dr hamilesin diyomuşşşş bombaya bak o zaman...ayyy şakası bile korkunç allahım isteyenlere versin...
benımkı bana açıkta bişemi gösterdiler bu saatte kudurdunmu dıyefırçalar ama takan kım arada gülelım stres stres nere kadar
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz
tmm uyumayım ama sabah bana gelcen yardıma tmmsa okey:))))
iyi geceelrrrkızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz
kokusuz ama sanki biraz sarımsı...oğlumda 3. aya girdiğimde olmuştum...şimdi 5. aya giricek kızım halen olmadım...gerçi her sefer farklı olurmuş ama...
siz dua edın kı sucuklu yumurta gelmıs onunuzeaayy bunu yazdın aklıma yaşadıgım bi olay geldii
evlenmeden 1 sene önce kuzenime gittim o da daha 15 yaşında chat yapıyor
msn ye birini eklemiş adam buna camera daveti yolluyorr
neyse beni cagırdıı abla olmuyor kamera diye bende arkadaşıyla görüşcek sandımm
bi güzel kamerayı ayarladım,teklif gönderdik görüntü bekliyozzz
vee önümüze 1 sucuk 2 yumurtaaa geliverdii ben şokkkk nasıl cıglıklar atıyom amaaa,,bide ilk kez gördüm korktummm
Teyzem eniştem geldiler noldu diye düşün uykudan uyanıp gelmişlerr
Senin konunla kel alaka oldu ama acıkta bişimi gördün cümelsini okuyunca bu geldi aklımaa:86:
Umutttt gazan mübarek olsun :92::92::92: Kolay gelsınnnn allah bereket wersınnnn şımdiiiii napıyon acaba ayaklar havadaaa 15 dk beklıyonmu:86::86: Kabarma tozunu parmaklıyonmu saga mı döndünAdamı buzluyonmu tuzluyonmu:98::98: Napıyon acep sankı umut yenı gelın olmuş da halwet haberını beklıyozzzzz:123::123::123::123:
Umutttt gazan mübarek olsun :92::92::92: Kolay gelsınnnn allah bereket wersınnnn şımdiiiii napıyon acaba ayaklar havadaaa 15 dk beklıyonmu:86::86: Kabarma tozunu parmaklıyonmu saga mı döndünAdamı buzluyonmu tuzluyonmu:98::98: Napıyon acep sankı umut yenı gelın olmuş da halwet haberını beklıyozzzzz:123::123::123::123:
siz dua edın kı sucuklu yumurta gelmıs onunuzegece gece adam baska sucuklar gostermemıs sızeeeee
Bende senleyim şekerim sabaha kadar bende varım bende eş yok nasılsaKiz Rabbim hepinizi daima güldürsün ben cok mutsuz oldugum anlarda bile sizin yazdiginiz bi msj beni tekrar gülümsetmeye yetiyor sizi seviyom
Kiz bunun bu kadar erken saatte::::)))))uykusu geldigine göre bu kesin hamile uykucu Kakulee uykucu Kakulee
Kiz sen korkma gül canim ne demisler hayat bir gündür oda bugündür dün gecti yarin mechul elimizde sadece bugün var onuda kendimize zehir ederek gecirirsek ne kalacak elimize hepiniz hep gülün :119:
Kiz biz anlatilmaz yasaniriz BerniL uyuma bak cok sey kacirirsin demedi deme mesela beni sabaha kadar buradayim sabeha kadar densdensdens:124::124::124:
aayy bunu yazdın aklıma yaşadıgım bi olay geldii
evlenmeden 1 sene önce kuzenime gittim o da daha 15 yaşında chat yapıyor
msn ye birini eklemiş adam buna camera daveti yolluyorr
neyse beni cagırdıı abla olmuyor kamera diye bende arkadaşıyla görüşcek sandımm
bi güzel kamerayı ayarladım,teklif gönderdik görüntü bekliyozzz
vee önümüze 1 sucuk 2 yumurtaaa geliverdii ben şokkkk nasıl cıglıklar atıyom amaaa,,bide ilk kez gördüm korktummm
teyzem eniştem geldiler noldu diye düşün uykudan uyanıp gelmişlerr
senin konunla kel alaka oldu ama acıkta bişimi gördün cümelsini okuyunca bu geldi aklımaa:86:
Aynen öyle vallaUmutttt gazan mübarek olsun :92::92::92: Kolay gelsınnnn allah bereket wersınnnn şımdiiiii napıyon acaba ayaklar havadaaa 15 dk beklıyonmu:86::86: Kabarma tozunu parmaklıyonmu saga mı döndünAdamı buzluyonmu tuzluyonmu:98::98: Napıyon acep sankı umut yenı gelın olmuş da halwet haberını beklıyozzzzz:123::123::123::123:
hepinize iyi geceler kizlar öyle uykum geldiki takip edemiyorum artik..
birde sabah 7.30 da kalkiyorum iyi sohbetler size
Yolladım canım teşk ederim
hadi inş canım hayırlısıyla olur hepimizin isteği, rabbim şu satte dualarımızı kabul etsin,amin deyin kızlar ,benim annem öyle yapar ben dua edim sen amin de der hadi iyigeceler
umutttt gazan mübarek olsun :92::92::92: Kolay gelsınnnn allah bereket wersınnnn şımdiiiii napıyon acaba ayaklar havadaaa 15 dk beklıyonmu:86::86: Kabarma tozunu parmaklıyonmu saga mı döndünAdamı buzluyonmu tuzluyonmu:98::98: Napıyon acep sankı umut yenı gelın olmuş da halwet haberını beklıyozzzzz:123::123::123::123:
daha ne sucuğu şekerim göstermiş iştesiz dua edın kı sucuklu yumurta gelmıs onunuzegece gece adam baska sucuklar gostermemıs sızeeeee
eneeee şakasına demiştim gızz.bana güvenip şifrenşi verdigin için tşkelr cnm
sen şimdi cıkış yap ben gircemm senin nickinlee
sonrada şifreni degişirsin artıkk
neeeeedaha ne göstercekti görmüşler görceklerini elara korkmuş bide
amın amın amın:::::::::::::::::::::::::
neeeeeO sucuk bizimm sucukmuuuuu:98::98::98:kız ben yiyecek sucuklu yumurta annadımmmmmmm hakiki dana etınden sucuk
Elaraaaaa ne dıyo bunlarrrr lutfen konuya bı acıklık getırrrr:84::84::84:
neeeeeO sucuk bizimm sucukmuuuuu:98::98::98:kız ben yiyecek sucuklu yumurta annadımmmmmmm hakiki dana etınden sucuk
Elaraaaaa ne dıyo bunlarrrr lutfen konuya bı acıklık getırrrr:84::84::84:
iyi geceelrrr
hamilelikte akıntı rengi şeffaf ,kokusuz ve koyu kıvamlıdır.yani yumurta akının kıvamında gibi
bölee bi akıntın varsa içini rahatlasın diye bi test yap istersen
adet olmadanda hamile kalanlar olabiliyorrr
korunuyonuz dimi?
Bende senleyim şekerim sabaha kadar bende varım bende eş yok nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?