bebek cinsiyet belirleme..

Umutttt gazan mübarek olsun :92::92::92: Kolay gelsınnnn allah bereket wersınnnn şımdiiiii napıyon acaba ayaklar havadaaa 15 dk beklıyonmu:86::86: Kabarma tozunu parmaklıyonmu saga mı döndün Adamı buzluyonmu tuzluyonmu:98::98: Napıyon acep sankı umut yenı gelın olmuş da halwet haberını beklıyozzzzz:123::123::123::123:

ya kızlar bıde dıyolarkı bu sene kız senesıymıs sızce dogrumu

gercı benım ıkıncı kızda butun hastane erkekdı

bı tek ben ve bı bayan dogurduk kızlarmızı

Degistir kiz o hastaneyi bütün hastanenin kiz dogurduguna git bak nasil seninki sirf erkek oluyo tamam sucluyu bulduk Hastane kalk ayaga..........

bizde gidiyoruz 40'ımız çıkınca...ama ben yine bi gideyim bari...bide gidiyomuşum dr hamilesin diyomuşşşş bombaya bak o zaman...ayyy şakası bile korkunç allahım isteyenlere versin...

E olacagi o sen takilirsan bu kadar dogurma hevesli hatunlara sonun ya Patatiscilik ya Sütcülük

benımkı bana açıkta bişemi gösterdiler bu saatte kudurdunmu dıyefırçalar ama takan kım arada gülelım stres stres nere kadar

Benimkide komsulari cok düsünür ya gülüyon komsulari rahatsiz edecen der bende Saba Tümerin Yurtdisi subesiyimdir MasaAllah............:78:

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz

E hani okuyup bizi anlatacaktin BerniLe hemende su koyverdin korktun degilmi bütün kizlari toplanmis görünce yagma yok ben cikmadan cikamazsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tmm uyumayım ama sabah bana gelcen yardıma tmmsa okey:))))

Oldu canim Allah rahatlik versin sen git uyu bacim yarin misafirin var biz seni mesgul etmiyelim hadi yataga:88:

hepinize iyi geceler kizlar öyle uykum geldiki takip edemiyorum artik..
birde sabah 7.30 da kalkiyorum iyi sohbetler size

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz
iyi geceelrrr

kokusuz ama sanki biraz sarımsı...oğlumda 3. aya girdiğimde olmuştum...şimdi 5. aya giricek kızım halen olmadım...gerçi her sefer farklı olurmuş ama...

hamilelikte akıntı rengi şeffaf ,kokusuz ve koyu kıvamlıdır.yani yumurta akının kıvamında gibi
bölee bi akıntın varsa içini rahatlasın diye bi test yap istersen
adet olmadanda hamile kalanlar olabiliyorrr
korunuyonuz dimi?

siz dua edın kı sucuklu yumurta gelmıs onunuze gece gece adam baska sucuklar gostermemıs sızeeeee

Allah iyiliğini versin Bence umut şu an oğlunu görüyordur rüyasında..

delisin sen yaa

Bende senleyim şekerim sabaha kadar bende varım bende eş yok nasılsa
Ay ilehi ne sapık insanlar varya bunu bile zevkten sanıyorlar
Aynen öyle valla
hepinize iyi geceler kizlar öyle uykum geldiki takip edemiyorum artik..
birde sabah 7.30 da kalkiyorum iyi sohbetler size

İyi geceler canımm

hadi inş canım hayırlısıyla olur hepimizin isteği, rabbim şu satte dualarımızı kabul etsin,amin deyin kızlar ,benim annem öyle yapar ben dua edim sen amin de der hadi iyigeceler

amın amın amın:::::::::::::::::::::::::

siz dua edın kı sucuklu yumurta gelmıs onunuze gece gece adam baska sucuklar gostermemıs sızeeeee
daha ne sucuğu şekerim göstermiş işte
eneeee şakasına demiştim gızz.bana güvenip şifrenşi verdigin için tşkelr cnm
sen şimdi cıkış yap ben gircemm senin nickinlee
sonrada şifreni degişirsin artıkk

niye güvenmiycem canım okadar şey paylaşıyoz nolcak sanki benim çıkmama gerek varmı sende açabilirsin heralde ben iki sayfadan giriş yapıyom bazen geçmişi okumak için

daha ne göstercekti görmüşler görceklerini elara korkmuş bide
neeeee O sucuk bizimm sucukmuuuuu:98::98::98:kız ben yiyecek sucuklu yumurta annadımmmmmmmhakiki dana etınden sucuk
Elaraaaaa ne dıyo bunlarrrr lutfen konuya bı acıklık getırrrr:84::84::84:

yaprakk cetvelin tamam cnmm
ayrıca bu konuya abone yapıyorum seniii
siteye girdiignde üstteki forum takibe tıkla,abonelikelrimi göstere tıkla bizim sayfa cıkar karşına kapişş

yok koyu kıvamlı değil allahtan...korunuyoruz ilkel geri çekilme yöntemi ile sprial taktırcam adet olmayı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…