bebek cinsiyet belirleme..

yaprakcım sende yeni yazılan emsajlar altta cıkıyor zor olmuyormu böle okumakk
sana ayar yapmamı istermiisn
en son yazılan mesaj sayfanın üstünde cıkcak
sayfaya ilk girdiginde direkt yeni mesajı görcenn
yoksa böle iyi kalsın mı diyon???

bernille rengin gitmemişler hani gidiyodunuz ne oldu kızlar yatamadınızmıkocanız yoksam 2 yumurta 1 sucuk süprizimi yaptı heyacandan kapatmadınız pc yi

yok koyu kıvamlı değil allahtan...korunuyoruz ilkel geri çekilme yöntemi ile sprial taktırcam adet olmayı bekliyorum...

Adet olursan tabi dermisim ;

E olacagi o sen takilirsan bu kadar dogurma hevesli hatunlara sonun ya Patatiscilik ya Sütcülük

Kiz niye gecmisi okumuyon ayni msj kopy yaptiriyon bana gece gece...........

bende isterim nasıl oluyo o

Valla ben anlamadığımdan Elaracım düzelt zahmet olmassa ortak artık kafana göre ayarla

çok alemsiniz, size doyum olmaz ama ben yatıyorum...tombul kelebeem mıkırdanmadan yatayım...herkese iyi geceler...öpüldünüz...tatlı rüyalar...

KIZLAR KALKIN GİDEK UYUYAKK MILLET ÇOCUGU YAPTI UYUDU BILE BIZ AYAKTA LAK LAK KONUSUYOZ UYKUZUZLUKTZN GÖZLERİM DÖNDÜ :111::111::111::111: ANNEM KIZIYO YAT RADYASYON WAR :126::126::126::126IYO BABAM KIZIYO BU SAATTE KIMLE KONUSUP GULUYON ADAM HERALDE DIYO BIZIM KIZ BIRILERIYLE CETLESIYO :98::98ERDIMI DE ANNATAMIYOMM:78::78::78: YANİİİİİİİİİİ MADURUM MADURUMMMMM DA MADURUMMMM:86::86::86:

Valla ben anlamadığımdan Elaracım düzelt zahmet olmassa ortak artık kafana göre ayarla

tmm düzelttim böle daha pratik olacak senin için
bak yukarda forum takibe tıkla şimdii
altta aboneliklerimi göstere tıkla
bizim sayfanın başlıgına tıkla
ve direkt en son yazılan mesaj cıkar
daha önceden en son mesajı görmek için her defasında sayfa yenilenip sayfanın en altına gidiyormuşsunn n
ayy yorulmuyormuydun ölee yawww

Ay bu nasıl bişey ya Allah ıslah etsin bu insanları. Aynı olay arkadaşımında başına gelmiş üstelik kendini kız diye tanıtmış. psikoloğum demiş bi de

Ay ben herkeste öyle zannediyordum valla şimdide kafam karıştı tersim döndü ne tarafa gitcemi şaşırdımm

yat zıbar ozaman ne duruyonn
gızz anen babanda mı sizle kalıyor

kız ağzını hayra aç...allahım size versin gönlünüzdekini...

AMIN cümlemizinkini insaAllah....................

yat zıbar ozaman ne duruyonn
gızz anen babanda mı sizle kalıyor

Ana bunun isi hepten zor ya Anali Babali evde bebemi yapilir ya omaz omaz nasil dus alacan,kahve icirecen adama,org.........olcan omaz omaz...........:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…