bebek cinsiyet belirleme..

haskena ve ressam ama maşallahınız var 35 yaş göstermiyonuz ikinizdeee

Teskür ederim cicim gencligimi ve güzelligimi diriligimi her gün yumurtali sucuk yemeye bagliyorum tavsiye olunur .....................
:79:
bende kaçıyom piller bitti iii geceleeerrrrrrrrrrrrr

Gitme kiz sarz edelim pilleri yeniden bak eskisindende iyi calisir..................................

Haskenaaa ben çocuk defterini kapatmıştım bura beni gaza getirdi bide arkadaşlarım illa sana benzeyen kız yap diyorlar kolaydı sankim ha bide kaynanam kız başka kız evlat mutlak lazım diyo hırsta yaptım galiba kendimi kız isterken buldum çıktım

Bi anaya bi kiz sart cicim iyi yaptin önce Rabbimin izni ile sonra buradaki takviyeler ile dogurursun insaAllah anasina benziyen güzel ve sirin bi kiz.....................

Hu kizlar bu milkgrl kim demeyin bizim Ressam kiz bu Kazen anlamis bundan iyi Sütcü olur degistirmis hemen nickini hayirli olsun bacim

Kizlar topikten cikis defterine imza atmayi unutmayin bu saat itibari ile Yaprak,Milkgrl,Haskena topikte bulunmaktadir Haskena olarak ben size iyi geceler diliyorum ve imzami atiyorum...................

Kızlarrrrr bundan böyle yeni adım MİLKGRL sütçüdeki "ü"harflerinden dolayı yazmadım Sütkız oldum hadi uğur getirsinde süt gibi tenli bir kızım olsun herkese iy gclr by by

Saol canım yine de anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. Ne güzelliği canım ev iş çocuk derken ahım gitti vahım kaldı Bi de konuyla alakasız ama bu kızın resimleri açık saçık değildi yani kendi halinde fotolardı arkadaşlık sitelerinde şu an geziyor. Yanlış anlama lütfen olur mu en son kırmak isteyeceğim kişilerden birisin

kızlar ohaaa diyorum sizee
ezel ve umut dışında herkes burdaa

sabah nöbeti biz devralıyoruz ama geceki daha zevkli oluyooooooo

haskenacım bence umut yarın gec kaldı anlakı gece cok calısmıs:)

cnm kıyamam ona uykuya hıc dayanamıyorum dıyo ya rabbım ıns hayırlısıyla bır

erkek evlad nasıp eder...

inşallah canım duana amin diyorum sen varya ciddi seviyorum kız seniiii

ayyyy gülmekten öldüm aynen valla ben kimse yokmu diyorum ezel el sallıyooo
dediğin gibi işlem tamam cnm ama ben şey olamadım stresten :78:

bu mübarek gecede amin diyelim kabul olsun dualar

allah razı olsun cnm inşallah hayırlısı olsun

ya kızlar bıde dıyolarkı bu sene kız senesıymıs sızce dogrumu

gercı benım ıkıncı kızda butun hastane erkekdı

bı tek ben ve bı bayan dogurduk kızlarmızı

delisin sen yaaaaaa

Hepsi bu kadarmiydi bunun icin mi yatirdim ben kocisi bunun icin mi vazgectim sucuklu yumurtadan dustan e öyle olsun haydin iyi geceler tatli rüyalar..............:84:

siz işi iyice ilerletmişsiniz kızzzzzz yumurtalar tavaya dökülmüş artıkkk :90::90:

kabartma tozuyla olmuyo karbonatla yapacan
önce çiş sonra karbonat
bi hamile kalıyım ilkinde yapamadığımı yapıcam kocaya.korksun benden
bende öle diyodum ama şimdi hiç bişey yapamıyorum
bulantı falanda yok
hatta eşim dün sen ne biçim hamilesin
niye canın bişey çekmiyo diyo
benim yerime o aşeriyo
Ahanda biri daha hem 35 yasinda hemde bi bebeli bendensin cak ortak ay kendimi cok iyi hissettim birden kendimi tek saniyordum topikte..............

bende varım şekerim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…