Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlarrrrrrrrr keyifler nasıllllll?

sezencim maşallah cnm oğluşuna çok tatlı yaaa

portakalaımmmmmmm cnm benim aşılaman olmuştur hayırlıssıyla bundan sonra senden güzel haberleri bekliyoruz hayatım..

skorpioncum kızınada maşallah cnm iiyisiniz inşallah..

aysenim sen naptın cnm?annenin yanındasın herhalde dönünce görüşürüzz öpt

kızlar herkes iyidir umarım yarın dönüş olur herhalde topiğimize öpt hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlar geçmiş bayramınızı kutlarız biraz geç oldu ama kusurumuza bakmayın neler oldu ben yokken site degişmiş çok yavaş açılıyo sayfalar bakamadım pek geriye hamişler varmı porticim neyaptın denk gelemiyoruz artık msnde falan bizde gezdik bayramda harçlık topladık ogluşumu görmeye gelemeyenler geldi bayramda yogun geçti cicişler getirdiler güzel güzel dört gündür elimiz agzımızda diş çıkarrıyoruz akşam nöbetçi eczaneden jel aldırttık babamıza biraz rahatladık dua edin kızlar çabuk atlatalım böyle yani koşturmacaya devam kimselerde yok ama ben genede yazıyım dedim iyi geceler herkese

İyi akşamlar kızlar

Bugün telefondan girdim,yazdım ama bi türlü gönderilmedi yazdıklarım.Site tam olarak oturmadı sanırım.

Zorum dönmüşsün,hoşgeldin canım.Evet aşılamamı yaptırdım cumartesi günü.İnşallah Allah bana da anne olmayı nasip eder bu sefer.Olumsuz düşünmek istemiyorum.2 hafta sonra belli olacak tutup tutmadığı.Aşılama da kolay bişey değilmiş,spekulumdan nefret ediyorum,kabusum oldu resmen.

Ekobero canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun,ben kkdan kutlamıştım herkesi ama mesajım silinmiş.
Maşallah 5aylık olmuş oğluşumuz da dişleri bile çıkmaya başlamış.Allah yardımcınız olsun,çabucak kolaylıkla atlatın bu günleri inşallah.Darısı doğum yapan diğer arkadaşların başına olsun inşallah.Senin oğluşun topiğimizin abisi :))

Aysencim yarın dönersin umarım seni de özledik.

Tancredi,berrak,skorpi,flan,prenses,sezen,mirage,d_kupcu sizlerde iyisinizdir umarım.

Bu arada cicvir,anka ve sevecen sizleri hiç göremiyorum umarım sizlerde iyisinizdir kızlar ve inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.

Herkeze merhaba :)
Yeni tarihim 14 Aralık... İnşallah bu ay bebişim olur yaaaaa .....

Canlarım bu arada hepinizin geçmiş bayramını kutluyorummm.. Öpüldünüzzzzzzzzz

ay kızlar girdim uyandı bu bebiş porticim tuttar inşallah ya tumasada üzülmak yok bugün kadın ççıktı tvde 27 sene sonra ikizlere hamileymiş ALLAHIM bu kadar bekletmesin tabi am hiç umudumu yitirmedim diyodu öptük herkesleri kaçmak zorundayım

slmmmmm canlarrrrrr:112:

valla girmedim bi türlü ya evi dip temel kaldırdım benim bayram temizliğim şimdi oldu malesef onla uğraşıorum

portakalım miniş napıo kuzum iimi içerde aman ii olsun bize hbr vermek için büyüsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:129:

sezen ve ekobreo kızlar yani fabrika aynı kardeşler kime benzicek ii çalışmışınız ikinizde öpt sizi

hepinizi öpt aysennnn kuş nerdesinnnnnnnnnnn

nasilsiniz bakalim??biz cok iyiyiz bugün uzun aradan sonra nerdeyse 3 aylik bir ara.. ilk defa tekrardan i$e ba$ladimilk günümü calistim geldim bile:)) güzel gecti özlemisim calismayiöpüldünüz

iyigeceler kizlar nasilsiniz?

portakalcigim ben adet oldum tatlim yine bebis felan gelmedi gelecegide yok zaten listeyi yenilersin kesin diye yazdim.
bu ayin 30'da rahim filmi cekilecegim ve cok korkuyorum kizlar aramizda cekilen varmi tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.

4 tane tablet antibiyotik ve bir fitil verdiler rahim filmi cektirecegim gun 4 hapi yutucakmisim ve fitilide anladiniz siz gerisini

sanirim agri olmamasi ve mikrop kapmayayim diye verdiler Allahim insallah kolaylik veriri cok ama cok korkuyorum kizlar.

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrr skorpioncum çalışmayamı başladın hayırlısı olsun aman olsun güzel bişi bence çalışmak yaa kendini yorma fazla ama

princesss cnm topikte çoğu arkadaşımız çekildi korkulucak hiçbişi yok emin ol hap almıştım bende ama çekim günü ağrı için fitil falan vermemişlerdi ama sen rahat ol kendini kasma bittimi die soruyosun doktora okadar çabuk geçio yani düşün rahat ol ve sonucu ii çıksın önemli olan cnm acıyı boşver gitsinn cnm öpt

kızlarrrrrrrrrrr uyanınnnnnnnnn

selam kızlar,herkese günaydınlar

skorpicim hayırlı olsun canım işe tekrar başlamışsın,dikkat et.

zorum nasılsın canım?ya hiç emin olamıyorum var mı yok mu bebiş,mecburen bekleyeceğiz 11gün daha.İnşallah gelir.

Princess bende çekildim canım rahim filmi.Korkulacak bişey yok.Tek acı yanı spekulumun takılması onu da bilirsin zaten doktor muayenelerinden.Ben de fitil kullanmadım anestezi almadan olmuştum sadece 2 saat kadar önce 500mg ağrı kesici içtim,filmden sonra da antibiyotik yazmışlardı onu kullandım.

Ooo şimdiye kadar bana yapılan işlemler kaç rahim filmine bedel,korkulacak bişey yok,kafana takma rahat ol.

ekobero canım sen nasılsın?

Son düzenleme:
cok tesekkur ederim kizlar aslinda benim korkum aci degil. ben o mekana gitmekten ve o aletlerden korkuyorum aslinda kendimi sIkIyorum.dusukten sonra kurtas sirasinda cok acilar cektim o aletleri felan gordukce piskolojim cok bozuluyor inanin.

insallah hersey yolunda olur sonucuda iyi cikar insallah.

haklısın canım acıdan çok o aletler korkutuyor insanı.İnşallah sorunsuz geçer,sonuçta iyi çıkar.

sormak istemiyorum ama kürtaj neden acılı geçti,anestezi yapmadılar mı?Nasıl gördün o aletleri kürtaj sırasında?

İnşallah bu çekeceğin son acı olur,dilerim sonrası doğum sancısı olur :))

geliyorum gidiyorum kimse yok ayy iki laf edemedik şöyle toplanıp.
Hepiniz mi en verimli günlerdesiniz anacıım :))

neyse çıkıyorum ben hepinizi öptüm kuşlar

iyiyim canım defne vardı hatırlarmısın yada tanışıyomusunuz te azizenin topcindeyken o hamileymiş haber verdi çok sevindim şimdi sıra sende seninkni ve hepinizinki kızlar hepinizinkini bekliyorum ona göre bugün saydım altıncı gün sapıtalı benimkinin ama :2:daha baya bi var dişin gelmesine sabır çekiyorum bol bol benden başka kimsenin kucagında durmuyo bakalım geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…