bebek hareketini baba kaçıncı haftada hisseder ?

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
merhaba arkadaşlar 21. haftamdayım ben artık net hissediyorum ama babamız çok heyecanlı ve o da artık hissetmek istiyor. hissedemeyince de üzülüyor. eşleriniz kaçıncı haftada tam olarak hissetti cevap verirseniz sevinirim.:KK25:

merhaba arkadaşlar 21. haftamdayım ben artık net hissediyorum ama babamız çok heyecanlı ve o da artık hissetmek istiyor. hissedemeyince de üzülüyor. eşleriniz kaçıncı haftada tam olarak hissetti cevap verirseniz sevinirim.:KK25:
24den itibaren hem bakinca gozukuyodu hemde elini koydugunda anliyodu ama benim kizim babasindan cekiniyo gibi o elini koyunca kizim uslu duruyo:)

Cnm 24-25 te hissediyo baba.. Ama bu kisiden kisiye degisiyo, zayif yada kilolu oluncada degisiyo. Zayif annelerde daha erken hissediliyo.

sizinkiler de hissedemiyorum diye kafaya takıyor mu yaa benimki nerdeyse hiç dokunmamaya başladı erkekler çocuk gibi derlerdi de araya bir de bebek girince iyice çocuklaştı benimki bakalım daha neler görücez :KK76:

Ben 22. Haftada hissetmeye basladim hemen ertesi gun esimde hissetti birden bi gun ikimizde hissetmeye basladik yani , bnce ayni zamanlarda hisseder

X