Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana 2.gebeliğim ama ilkinde çok küçüktüm hiçbirşey hatırlamıyorum 19+4günlük hamileyim bebek hareketlerini hissetmiyorum bazen kasığa yakın yerde pıt DİE birkere bişy atıyor okadar bebek mi bilmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık dedi bilen benim gibi olan varmı

Ben daha yeniyeni hissediyorum tekmelerini doktorum soruyodu onceden hissetmeye basladinmi hyr diyodum ve suanda oyle pek fazla canlanan bebek deil sadece yataga uzandigimda canlaniyo biraz okadar gun icerisinde pek fazla bise yok bide ben ilk baslarda gaz sandim birden gelen pat diye birsey sonra elimio yone doru yonelttigimde bakdim tekmeymis

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-02-2021
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 18 gün kaldı.
Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin başının çevresi ile bebeğinizn omuz ve kalça çevresi yaklaşık olarak aynı olacak. Bundan sonra ise bebeğinizin göbeği başından daha geniş olmaya başlayacaktır. Kız bebek doğumudan sonraki ilk birkaç gün boyunca pembe veya mukoza vajinal akıntı olacaktır. Gerçek doğum sancısı zaman geçtikçe daha kuvvetli ve daha acı verici olur ve pozisyon değiştirdiğinizde kesilmez. Sahte doğum sancılarınde pozisyon değiştirdiğinizde sancılarınızda azalma olur.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 46 Kg. ile 61 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 157 cm. Başlangıç Kilom :49 Kg. Şimdiki Kilom :66 Kg.