- 24 Mart 2020
- 68
- 332
- 26
- Konu Sahibi fadimeberk
Tşk ederiz canim darısı sana sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahOy oy maşalhl sağlıkla gelsin meleğimiz![]()

Tşk ederiz canim darısı sana sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahOy oy maşalhl sağlıkla gelsin meleğimiz![]()
Benimde ilk gebeligim haftalar ilerledikçe ilk zamanlardaki o minik pitlarin aslında bebisim olduğunu anladımSelam canım yaaa cidden mibenim 2.gebeliğim ama ilk çocuğumu 18yaşında aldım Kucağıma o yüzden ilk gebelik gibi tecrübem yok
ya çok mutlu oldum şuan ozaman o pıt pıtları. Dinleyelim
Aramızda 2 hafta varAynen cnm şuan gebeyim dhA 36+1![]()
Geçen haftadan beri var bendede tam anlamiyla tekmeyi yedigimde sanırım havalara ucucamSelam kızlar, o pitlari bebisler yapıyor canınızı sıkmayın, üzülmeyin
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 463 gün geçti.
Uzme sen kendini ben 21. Haftaya kadar dogru duzgn hissedemedim bebegimi 24 hafta ya kadar hissetmesende olur. Doktoruma ne zaman sorsm boyle diyodu haftan daha erken saglıcakla alrsn insallah kucagnaTecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana 2.gebeliğim ama ilkinde çok küçüktüm hiçbirşey hatırlamıyorum 19+4günlük hamileyim bebek hareketlerini hissetmiyorum bazen kasığa yakın yerde pıt DİE birkere bişy atıyor okadar bebek mi bilmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık dedi bilen benim gibi olan varmı![]()
Rica ederim canımSağol canım Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim![]()
Çok güzel duygularmış, kaçıncı haftadasinizGeçen haftadan beri var bendede tam anlamiyla tekmeyi yedigimde sanırım havalara ucucam![]()
Evet çok güzel bir duygu 17+5 izÇok güzel duygularmış, kaçıncı haftadasiniz
Ay sağol canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin sağlıkla almasını nasip etsinUzme sen kendini ben 21. Haftaya kadar dogru duzgn hissedemedim bebegimi 24 hafta ya kadar hissetmesende olur. Doktoruma ne zaman sorsm boyle diyodu haftan daha erken saglıcakla alrsn insallah kucagna![]()
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-03-2021
Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 50 gün kaldı.
Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 07-03-2021
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
Bebeğiniz doğum başlamadan önce aşşağıya doğru inebilir, ancak bu her bebek için geçerli değildir. Eğer bebek aşağıya doğru inerse, oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarsınız. Doğum öncesi ziyaretlerinizde doktorunuz bebeğinizin kasıklarınıza doğru inip inmediğini kontrol edecektir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm. (Baştan Topuğa)
Ay benimki çok hafif hareket ediyordu ultrason da sürekli uyuyor o yüzden korkuyorum gerçi bebekler günün yüzde 80nini uyuyarak geçirir amaGeçen haftalara kadar ben de hissetmiyordum. Hatta endişeden doktora bile gittim ki bizimki içeride yerinde durmuyordaha iki üç gündür hissetmeye başladım. Endişelenmeyin
![]()
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-03-2021
Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 50 gün kaldı.
Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin RabbimAramızda 2 hafta var
Bebisin cinsiyeti ne
Kız canımHayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbimerkek canım sizin
Amin inşallah cnm Allah razı olsunKız canımAllah size de hayırlı doğumlar nasip etsin