Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 21 haftalık hamileyim Allah izin verirse oğlum olacak ilk gebeliğim ondanmıdır bilmiyorum bebegin hareketlerini tam olarak hissedemiyorum siz bebişlerinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz
Canim ilk gebeliklerde normal.ben 23 haftalik hamileyim ve tam olarak yeni yeni hissediyorum bebegimin hareketlerini.daha onun kemik yapisi guclenmedi ki annesi biraz zamani var bir hafta bile buyuk degisiklik yaratiyor bebekler icin. Gerci gebeden gebeye ve ilk ve ikinci hamilelige gore degisirmis bu durum. Ama sen yinede ufak ufak segirme tarzinda birseyler hissediyorsundur ama bebek hareketleri olarak yormuyorsundur. Uzun yazdim biraz dilim dondugunce aciklayabilmisimdir umarim. Ayni panigi bende yasadim cunku. 2 haft bekle allahin izniyle pit pit kucuk kucuk tekmeciklerini hissedeceksin.
kızlar 21 haftalık hamileyim Allah izin verirse oğlum olacak ilk gebeliğim ondanmıdır bilmiyorum bebegin hareketlerini tam olarak hissedemiyorum siz bebişlerinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz
bebeğinin hareketlerini hissediyorsundur da tam nedir anlaşılmıyordur.Bağırsak hareketleri gibi hafif karıncalanma gibi birşeydir. yeri geniş diye içeride rahat rahat dolaşıyor şimdi biraz büyüyüp yeri kalmasın bak nasıl tekmeleri hissedeceksin : )