bebek için erkenmi??

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
kızlar karar veremyrm 1aylık evlıyım eşim bebek istyo bende hem ıstyrm hemde daha cok erken dıe dusunyrm daha 1aymız yenı oldu sızce napsak ??:tomato:
 
kızlar karar veremyrm 1aylık evlıyım eşim bebek istyo bende hem ıstyrm hemde daha cok erken dıe dusunyrm daha 1aymız yenı oldu sızce napsak ??:tomato:

canım bende 2 aylık evliyim eşimle 3 yıl flört ettik ben ondan oda benden çok emin
ikimizde bebek istiyoruz ve çalışmaya başladık:)
bu senin karar verebileceğin bişey o sorumluluğu alabileceğine inanıyorsan bence erken değil tabi bu benim fikrim
 
Aslında bu kararı vermesi gereken sizsiniz ama madem yardım istiyorsun kendi fikrimi söyleyebilirim. Öncelikle eşinle birbirinizi tanıdığınıza emin olmalısınız, birlikte yeterince zaman geçirmelisiniz bunun için de. Eğer yeterince tanıyorum diyorsan tamam. Eşin bebek istiyor ama sen buna hazır mısın? ve eşin de gerçekten hazır mı? Bunları bir konuşun, evliliğiniz henüz çok yeni, acele etmeyin karar vermekte. Enine boyuna konuştuktan sonra verin kararınızı.
 
bence hazırsan ve eşimin beni yarı yolda bırakmayacağından eminim,onu ço iyi tanıyorum diyosan bekleme canıma.s.
 
ben eşini tanıman gerektiği yönündeki fikirlere katılmıyorum, çünkü tanıyamazsın çok güzel giden evliliğin bir anda tepetaklak olabilir, çok güvendiğin eşin yıllar sonra sana en büyük darbeyi vurabilir. benim bebekle ilgili tek kriterim onu yetiştirebilecek maddi manevi şartlara sahipmisin ve onu istiyormusun.sadece kocan istiyor diye çocuk yapma, gerçekten sen de istiyorsan yap. ayrıca düğün borcunuz falan varsa biraz hafiflemesini bekle. çünkü bebek masraflı ve doğum hazırlığı gerçekten maliyetli birşey.öyle allah deldiği boğazı aç bırakmaz, ebek rızkıyla gelir laflarına da hiç inanmam, öyle olsa dünyada aç insan olmazdı
 
maddı olarak borçlarımz var bıraz oyuzden kararsz kalyrm bazende dıyrm daha yenı evlendık tamam 5yıldır beraberz ama evlılıgıde tadım bazende dıyım evmzde ses olsun ıkımzın bagı olsun ama kararszm
 
ben yerinde olsam evliliğin tadını cıkartırdım 1. yılın bitmine doğru hamile kalırdım.kaydirigubbakcemile5
 
yaşlarınız kaç? CADIARZU bence yaşınız çok ileri deilse biraz bekleyin derim..
 
X