duvarlara civi fln çakılmasın parkelerim çzilmesin rica edicem
bnce hikaye güzel
batda lazım ama hikayede güzel çünkü benm batım yok henuz![]()
kız hepinizinki normal benim hikayem anormal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duvarlara civi fln çakılmasın parkelerim çzilmesin rica edicem
bnce hikaye güzel
batda lazım ama hikayede güzel çünkü benm batım yok henuz![]()
alla alla erkekler et sever genelde ama şaşırdım ne yiyo bu adam ozaman![]()
alla alla erkekler et sever genelde ama şaşırdım ne yiyo bu adam ozaman![]()
kız hepinizinki normal benim hikayem anormalbu kaçakhayaldan allah razı olsun
ellerine sağlık.ama bir problem var karışık duruyo yazılar bi kişi farklı renk diğeri farklı renk olmuyo
![]()
ayy başımın etini yediniz tmm yapıyorumhayalotum hicde karisik degilkiz bizimkileride öyle baksana 4 kayip
ama renk konusunda haklisin nicler siyah olmali bide altlarindaki cizgide yok olmali......
![]()
Asla yemez bana alamn yemegi yap diyo ben nereden biliyim alman yemegini yasakhayal bilir auflauf fln gibilerinden yapiyorumda hergunde onumu yesin.. Mangal yapariz o sosis alir kendisine sosiste cok seciccek her sosiside yemez tavuk sosis olucak ama tavuk yemez corba seviyo karni yarik yapiyorum ama icine asla kiyma koymak yok sogan kavuruyorum kasar peynir fln cok zor isim ya
bu ne ya..loorim birak hic yorma valla kendini..ona ne istiyosa koy önüne kendin mahrum kalma alaman yemegide neymis.......kendinede kücük bi tencerede yap güzelim bizim yemekleri![]()
hayalotum hicde karisik degilkiz bizimkileride öyle baksana 4 kayip
ama renk konusunda haklisin nicler siyah olmali bide altlarindaki cizgide yok olmali......
![]()
ayy başımın etini yediniz tmm yapıyorum![]()
sorma yasakhayal deli oluyorum ben makarna pilav bunlari vericen aslinda hergun yesin niye ben kendimi deli ediyorum ki bosuna
ama kaçakhayalim ağlama nolur bundan sonra hep gülcez inşallah.evet çok şükür hiç kaybım yok rabbim sizlerede bidaha yaşatmaz inşallah.hepimiz alıcaz yavrularımızı.ama ağlamayalım nolur
![]()
öyle yap loorim..niye kendini yoruyosun...sen bosver ne yerse ver onu..sen yeterki kendini iyi besle her sebze ve meyvenin vitamininden al..güzel yumurtaciklarin olussun...![]()
benden bu kadar cnmşimdi değil canım yarın hepberaber yaparız müsait zamanda yorma kendini daha![]()
Insallah hayalotum temennimiz o umarim kasimda guzel haberler alicaz ve cok sevinicez![]()
Bende onun yuzunden yiyemiyorum ya ama artik yicem yani... Yasakhayal senin bat 25 indeydi dimi az kaldi nasil hissediyosun icindeki o his ne diyo.
bundan sonra ilk işim nezaman morelim bozulsa ilk sayfayı açıp kendimi okumak olucak![]()
benden bu kadar cnm
çıkıyımda bi yemeğe bakıyım napıcam öpüyorum herkesi![]()