kızlar doğumdan sonra bebek için ilk başta uyduruk bi zıbın verin bebek kanlı çıkıyor hastane çıkışı mahvoluyor daha sonra odaya gelince güzel olan hastane çıkışını giydirin diyorlar sizler neler yaptınız
Yok böyle bir şey. Siliyorlar bebeği. Ölçüyorlar, tahlil için kan felan alıyorlar. O esnada bulaştırıyorlarsa bilmem.
Ama hastane çıkışı çok kullanışlı bir şey olmadığı gerçek. ayaklı tulumlar alttan çıtçıtlı badysini kullanıyorsun bol bol. Ben eldivenleri, o zıbınları falan hep kısa sürede kaldırmıştım.
kızlar doğumdan sonra bebek için ilk başta uyduruk bi zıbın verin bebek kanlı çıkıyor hastane çıkışı mahvoluyor daha sonra odaya gelince güzel olan hastane çıkışını giydirin diyorlar sizler neler yaptınız
hastanesine göre değişirmi bilmem ama bence bebekleri temizliyorlar.yalnız hatırladım da arkadaşım geçen yıl acıbademde doğurdu bebeği bebek odasında izlerken üzerindeki verniksi(yağlı tabaka)hemen temizlemediler bebeğin cildine iyi geliyormuş diye,ama sonra temizlediler tam yıkamadılar.size tavsiyem hastane çıkışı alacaksanız alelade bir yerden almayın derim.o zıbınlar falan bence de kullanışsız.ama mothercare ya da chiccoyu tavsiye ederim.bu markaların hastane çıkışı takımları güzel ve kullanışlı..biraz pahalı ama..bir de 0-3 ay almayın içinde kayboluyolar.