aslında benim de sınırımı alta çekmem lazım meganım..70 benm için çok fazla boyum uzun değil ki..Hoşbuldum canımmmm
Evet kesinlikle sınır ve aynada kendini izlemek çok önemli bende aynada kendimi çokkk incelerim uzuuuun uzuuuunn böyle olunca iştahımı frenliyordum.
Birde ebnim sınırımda boyuma göre en fazla 65 o bile fazla ama 65 i görünce tutuşuyorum benim en fazla 55 olmam lazım yani hamile değilkenki sınırım bunlar.Şuan hiçbirşeyi takmıyorummm:)
aysunum ben günde 2 öğün yiyorum düzensiz bir yemek programım var sabah geç kalkıyorum kalktıktan 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum akşam eşim işten geldikten sonra yemek yiyoruz 6 gibi.suyuda çok fazla içemiyrm ama gözümün önünde olursa içmeye çalışıyorum.şimdi 72 kiloyum dediğin gibi tedaviden önce zayıflamk iyi olurdu.boya ve kiloya göre ilaç veriyoz dedi nur hanım ne kadar az kilo okadar az hormonn ama sıkıntıdan yemek yemek işini nasıl çözcez.
ben yemek yerken çok mutluyumm
Canım suyu 3 lt ye çıkart mesela her yemekten önce 2 bardak su içki midede doluluk yaratsın.
Yemeklerde doymuyorsan porsiyonları küçük tut ama salatayı bol ye
Birde hamur işi kızartma ve tatlıları hayatından çıkartırsan aslında mutsuz ve aç kalamdan kilo verebilirsin.
Tabi sporda şart
every üzme sıkma canını kavuşursunz inşallah canım
aslında benim de sınırımı alta çekmem lazım meganım..70 benm için çok fazla boyum uzun değil ki..
60 kiloya düşeyim sınırımı 65 e indiricem 65 görnce firene basıcam bundan böyle.
emzirirken çabucak verirsin kilolarını takma hiç
bende öyle canım yemek yemek çok büyük keyif benim için..
bak aslında diyet yaparken daha çok mutlu olabilirsin öğün sayın artıyor çünkü
öncelikle kendine küçük pet şişede bi su al ve doldur doldur iç onu günde 4 kez...öyle olunca daha çok içiyorsun..su çok önemli su içmeden zayıflanmaz.
bak bende 71 küsür kiloyla başladım..ama o kiloda hamile kalsam ne olur halim diye diye kendimi motive ettim...
umudum canım sende 60-65 kiloya düşşen o 10 kiloyu hamileyken alırsın doya doya
öncelikle kahvaltını çok sıkı yap dediğim gibi..eşin olsa da olmasa da ihmal etme..
2 öğün yapıyorsanda araları yap mutlaka...2 saatte bir kahvaltıdan sonra bişeyler ye...1 meyve...5-10 badem-fındık vs ki vucudün kıtlık sinyali vermesin ve sürekli çalışsın
ayy karışık mı yazdım
Özlemim bende banyo yaparken en son saçımı yıkıyorum biliyormusunİlk saçımı ıslatırsam hasta oluyorum
Dr doğru söylemiş ama bende hala büyüyemedim sanırım.Birde banyo yaptığım gün dıarı çıkamıyorum çıkarsam kesin üşütüyorum.
Bende yemek yemeyi çok seviyorum aslında.aslında benim de sınırımı alta çekmem lazım meganım..70 benm için çok fazla boyum uzun değil ki..
60 kiloya düşeyim sınırımı 65 e indiricem 65 görnce firene basıcam bundan böyle.
emzirirken çabucak verirsin kilolarını takma hiç
Geçmiş olsun canım Allah korusun bir daha tekrarlamasınBende yıllar önce yüz felci geçirdiğim için banyo yaptıktan sonra dışarı çıkmam yasak
Canim 1, 5 seneyi buldu artik ilk zamanlar yurtdisinsayim diye yapmamistim yoksa evlenir evlenmez istiyorum derdim hep ama hayat ne verirse onu yasiyoruz bizim istememizle olmuyor malesefcanım 1 yıl geçince eşin ikna olacaksa iyi..kaç ay oldu?
gerçekten bak kendini yıpratacak bir durum yok bak bana ameliyat olacağım ama genede mutluyum..
çok şükür dermansız derdim yok....
teknoloji ilerlemiş çoğu şeyin çaresi var çok şükür...
bence eşin 1 yıldan sonra diyebiliyorsa ikna olmayacak gibi değil..
ozamana kadar bekleyin inş.kendiliğinden gelir yok gelmezse de dediğim gibi tedavisi ne ise olacağız
Bende yemek yemeyi çok seviyorum aslında.
Ama benim kocişin çok yardımı oluyor kilo vermeme accık göbeğim çıksın şişko şişko diyor bende gaza gelip veriyorum
Geçmiş olsun canım Allah korusun bir daha tekrarlamasın
ama bebeğinin neye itiyacı oluyosa onu yesen daha iyi olmaz mı meganımHer günüm böylekii
Kendime kızıyorum ama başından beri bir düzen oturtamadım ben.
Balık gebelik boyunca 4 kez falan yemiştim ama artık yiyemiyorum görmeye bile dayanamıyorum
Peyniri elleyince bile midem bulanıyor süt yada yoğurt tüketince mideme çok ağır geliyor hasta gibi oluyorum
tabiki çıtır hamiş olsak fena mı olurçok güzel anlatmışsın canımm
öncelikle beyinde iş.dediğin gibi hamile kalmak bile zor belki
zaten kendimiz için değilde bebişler için uğraşıyoruz şöyle fit annecik olsak ne güzel olurr
benim eşimde aynını uyguluyo ve bence de çok etkili oluyoBende yemek yemeyi çok seviyorum aslında.
Ama benim kocişin çok yardımı oluyor kilo vermeme accık göbeğim çıksın şişko şişko diyor bende gaza gelip veriyorum
Geçmiş olsun canım Allah korusun bir daha tekrarlamasın
Canim 1, 5 seneyi buldu artik ilk zamanlar yurtdisinsayim diye yapmamistim yoksa evlenir evlenmez istiyorum derdim hep ama hayat ne verirse onu yasiyoruz bizim istememizle olmuyor malesef
Senden guzel haberler beklicem ameliyatin guzel gecicek insallah bitanjdigim oldu gecenelerde gayet iyi gordum sende hic korkma bebek icin herseye deger yeterki daha fazla bekletmeden gelsin insallah
Bende yediklerime dikkat etmeye basladim yoksa dana olma yolunda ilerliyorum
Hadi kişin kamuflaj ediyorsun gobusu falan da yazin olmuyor iste
Eski kiyafetlerime girerken simdi hic giremiyorum
Ne kadar zayifmisim incecik belim varmis be
55 kilo hedefim suan 62 yim boy 1.60
günayydınnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmm kuzularr
yarın büyükk günn hülyanın meleğide yarın geliyor inşallahhh
lovelii sıraa sana geliyo hülyadan sonra
eeee şimdi 3. bebekte geliyo bu kızlar sırayı kimseye devretmiyomu yaaa
hiçbirimiz gebe kalamadık hadii sizi bilmemede benn kısırlaştım herhal:2:
62 kilo çok değilsin azram bebişin var senin...Bende yediklerime dikkat etmeye basladim yoksa dana olma yolunda ilerliyorum
günayydınnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmm kuzularr
yarın büyükk günn hülyanın meleğide yarın geliyor inşallahhh
lovelii sıraa sana geliyo hülyadan sonra
eeee şimdi 3. bebekte geliyo bu kızlar sırayı kimseye devretmiyomu yaaa
hiçbirimiz gebe kalamadık hadii sizi bilmemede benn kısırlaştım herhal:2:
bende çokkk dikkat ediyorummm hemdeee çoookkk
mesela önüme ne gelirse yiyorum:125:acıkınca gözüm birşey görmüyo
Ben de ben de..
kurumuş çorak çöle döndük:86:
Bende yediklerime dikkat etmeye basladim yoksa dana olma yolunda ilerliyorum
Hehhh işte bende ondan oldumm:86: kurumuş çorak çöll bu bana uyduBen de ben de..
kurumuş çorak çöle döndük:86:
62 kilo çok değilsin azram bebişin var senin...
çabucak gider 5 kilo ne ki
bakalım ben ne oldum şafak 3
hulya canım bebiş geliyo bebişşşşşşşşşş
ah eminem ahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?