Hehhh işte bende ondan oldumm:86: kurumuş çorak çöll bu bana uydu
eşim diyo okadar hakimler savcılar doğdurlar gönderdimm hiç birinide tutmuyon
bende laf hemen hazır seninkiler gelmeyi bilmiyo ver eline çikolata çiiçek bak nasıl açıyo benim namuslu yumurtam kapılarıı
aysunummmhadi ben senin ameliyattan umutluyumm
insallah canim dedigin gibi bunun sonu guzel ayrilikCanım ayrılmak çok zor olur eminim ama Allah böyle güzel ayrılıklar versin şurada ne kaldıki doğuma gelir ikinizide alır evnize dönersininz sonrada bir daha hiç ayrılmayın inşallah.
every üzme sıkma canını kavuşursunz inşallah canım
sağol bitanecik eminem
seninde ablanmı olmuştu bu ameliyatı canım..çabuk atlattı mı..o neden olmuştu
evet aysunum ablam olmuştu bebği olmadığı için yanlış hatırlamıyosam rahim filminde bir terslik vardı ve amelyattan bir süre sonra gebe kaldı
şimdi 2 evladı var maşallahh
Canım umudunu yitirmek yok inşlalah bu ay olmadıysa önmüzdeki ay her yeni ay yeni umut
Allah nasip edecek inşallah dua edip beklemeye devam et ki beklendiğini bilsin minik meleğin.
Geçmiş olsun ikinizedee
Elifim sağ üst köşeden profilime tıklıyorsun
Sonra açılan sayfada sol alt tarafta albüm ekle seçeneğini seçiyorsun
Yine açılan sayfada başlık ekliyorsun
Alt taraftan değişiklikleri kaydet diyorsun
boş bir albüm açılmış oluyor
sonra tekrar açılan sayfada sağ tarafta resim ekle yazıyor onu tıklıyorsun ve yeni ek bir sayfa açılıyor
o sayfanında sağ üst köşesinde ki dosya ekleyi tıklayıp dosyaları seç yazısını tıklıyorsun
sonra açılan sayfada eklemek istediğin foto yu seçip aç diyorsun
sonrada tekrar upluod files yazan yere tıklıyorsun ve sağ alt köşeden bitir diyorsun albümün oluşmuş oluyor.
Ben bu şekilde yapıyorum anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım ama umarım karşık olmamaıştır.
Canım hoşgeldin iyi olmana çok sevindim.Evde bişeyler yapmak güzel oluyor bende yapıyordum bir dönem.Eşin gelmeyecekmi türkiyeye
Canım testte çıkmadıysa sıradan bir adet düzensizliği olabilir öbür ayki adetine bakarsın yine miktarında azalma olursa bir dr a gidersin muayene olursun kist falan varmı diye.Ama üstüne göreme o kadar çok olmaz sanırım.Bazen hamile kalmadan bir kaç ay önce adet düzeni bozulabiliyor inşlalah seninde bebişinin gelmesi yakındırda ondan bir düzensizlik omuştur
Canım foto ekleyen kişinin arkadaş listende ekli olması lazım sen istek gönder ztarım ekler seni
gamze nasil kizlar:26:
konusan oldu mu
umairm hersye yolundadir
gamze nasil kizlar:26:
konusan oldu mu
umairm hersye yolundadir
60 kiloyum zayıflamam lazım diyenleri ıslak odunla dövesim var haberiniz ola :)))
60 kiloyum zayıflamam lazım diyenleri ıslak odunla dövesim var haberiniz ola :)))
kızlar bende yemeğime dikkat etmiyorum boyum 1,76 kilom 60.
Gamze iyi maşallah morali falan yerinde mahkeme aşamasındalar henüz
Ben dün konuştum iyiydi ne oldu yine hayır olsunAz önce konuştuk..
Hiç iyi değil
Oh ne güzel ye bacım ye afiyet olsun:))canım ben çok yiyen kilo almayanlardanım.
ben de evettttt
hhhııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:86:
Ben dün konuştum iyiydi ne oldu yine hayır olsun
Az önce konuştuk..
Hiç iyi değil
Annemlerin evine sığamıyorum..olmuyor beraber..
dönsem.......... dönemiyorum da diyor ve ağlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?