iyi akşamlar
ugün çok yorucu geçtiyine benim için sabah erkenden kalkıp kızımı doktora götürdüm boynu ağrıyodu uzun zamandır:26:
ve kulaklarıdA 2 gündür ağrıyoduneyse boyun için röntgen çekildi herhangi bişey yok dedi doktor eğer ağrı devam ederse MR çektirelim dedi:26:
ve bende gittim bugün doktora iğne yazacağını söylemişti geçen ay neyse rapor çıkması lazım felan derken rapor çocuğu olanlara çıkartılmıyomuş:26: v:26:e her bir iğne 375 tl imişalamadım kaldı sadece dostineks aldım:26:
tabi bu sürede kızımda yanımdaydı anne bebek varmıymış dedi durdu yavrum benim yok kızım felan dedim geçmiş köşeye ağlıyo
oan içim birkez daha eridi bundan 8 tıl önce ben ağlıyodum bebeğim olmuyo diye şimdi kızım ağlıyo kardeşim olmuyo die
kıyamam eminecim rabbim hayırlı zamanda nasip edecek üzülmeyin ya rabbim büyük aniden gelecek meleğin bak gör
inşallah canım yaa ama kör şeytan diyo bırak tedaviyi felan olacağı varsa olur olmazsada olmaz diyorum ama kızım için devam ediyorum hayırlısı neyse o olsun rabbim hayırlısını versin inşallah
iyi akşamlar
ugün çok yorucu geçtiyine benim için sabah erkenden kalkıp kızımı doktora götürdüm boynu ağrıyodu uzun zamandır:26:
ve kulaklarıdA 2 gündür ağrıyoduneyse boyun için röntgen çekildi herhangi bişey yok dedi doktor eğer ağrı devam ederse MR çektirelim dedi:26:
ve bende gittim bugün doktora iğne yazacağını söylemişti geçen ay neyse rapor çıkması lazım felan derken rapor çocuğu olanlara çıkartılmıyomuş:26: v:26:e her bir iğne 375 tl imişalamadım kaldı sadece dostineks aldım:26:
tabi bu sürede kızımda yanımdaydı anne bebek varmıymış dedi durdu yavrum benim yok kızım felan dedim geçmiş köşeye ağlıyo
oan içim birkez daha eridi bundan 8 tıl önce ben ağlıyodum bebeğim olmuyo diye şimdi kızım ağlıyo kardeşim olmuyo die
iyi akşamlar
canım reflü ve güvenli yatış yastığı diye geçiyor ben gg dan aldım.aklına takılan bişey olursa yaz özelden
iyi akşamlar
Eki Görüntüle 705596
Kızlar dün almıştım bu yastığı kızım öğlen çok rahat uyumutu ama gece sürekli aşağı kaydı hiç rahat edemedik dün tavsye etmiştim ama şuan uayrmak istedim almayın sakın.
http://m1305.hizliresim.com/19/8/mvbr9.jpg Hüsna hastanedeyken
selamlaaarr.. geçen geldim o günden beri yine başımıza gelmeyen kalmadı desek yeri. malum boğaz ağrısı falan vardı küçük cadımın. antibiyotik falan derken. idrar yolları enfeksiyonu idrar reflüsü azdı. cuma sabaha karşı kalktık acile gittik. tahliller falan. idrar tahlili berbat çıktı. hadi yatırdı doktor.. mesai başladı bir iki saat sonra doktoru damladı. nefrolojiden uzman hakan bey. haberi olmuş. Bizi dördüncü kara aldı. kızıma serum bağladırlar. 12 saatte bir serumun olduğu yerden antibiyotik iğne. ama durduğu yerde durmadığından iki elinden anca bukdukları damarrda duramadı serum. ayağına taktılar ondan da korktu. ama zar zor 3 serrum bitirdik. salı sabahı çıktık. 23ne randevu verdi doktormuz. bir antibiyotik şurup cefaks. ama fena karın ağrısı yapıyor. zaten gazı var hep. 23nde sondalı ultrasonla idrar yollarına bakılacak ( felaket bu voodingi çektirmek. ilkinde 15 dakika sürdü. 15 dakika yıktı orayı) sonra bir düzelme yoksa ameliyat oluca. dua edin teyzeleri ameliyat olmayalım...
Nasılsınız kızlar;
meg yazmış sizlere zaten 20 Mayıs boşanma davamız, uzatmayı düşünmüyorum bende.
Zaten biten bitmiş belli ki.
Sadece fazla hassas ve yalnızım.
Meg ve Özlem sağolsunlar gerek tlfon gerek msjla bana ulaşıp desteklerini esiremediler.
Bir zamanlar bu topiğin muhtarıydım. Herkesleri ben arardım. Hey gidi günler hey. Şimdi bırakın tlfonun çalmasını halimizi soran yok.
Bu arada Elis'ten haberiniz var mı arada burayı kolaçan ediyorum ama onun msjına hiç rastlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?