Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi akşamlar
ugün çok yorucu geçtiyine benim için sabah erkenden kalkıp kızımı doktora götürdüm boynu ağrıyodu uzun zamandır:26:
ve kulaklarıdA 2 gündür ağrıyoduneyse boyun için röntgen çekildi herhangi bişey yok dedi doktor eğer ağrı devam ederse MR çektirelim dedi:26:
ve bende gittim bugün doktora iğne yazacağını söylemişti geçen ay neyse rapor çıkması lazım felan derken rapor çocuğu olanlara çıkartılmıyomuş:26: v:26:e her bir iğne 375 tl imiş alamadım kaldı sadece dostineks aldım:26:
tabi bu sürede kızımda yanımdaydı anne bebek varmıymış dedi durdu yavrum benim yok kızım felan dedim geçmiş köşeye ağlıyo
oan içim birkez daha eridi bundan 8 tıl önce ben ağlıyodum bebeğim olmuyo diye şimdi kızım ağlıyo kardeşim olmuyo die

kıyamam eminecim rabbim hayırlı zamanda nasip edecek üzülmeyin ya rabbim büyük aniden gelecek meleğin bak gör

kıyamam eminecim rabbim hayırlı zamanda nasip edecek üzülmeyin ya rabbim büyük aniden gelecek meleğin bak gör

inşallah canım yaa ama kör şeytan diyo bırak tedaviyi felan olacağı varsa olur olmazsada olmaz diyorum ama kızım için devam ediyorum hayırlısı neyse o olsun rabbim hayırlısını versin inşallah

inşallah canım yaa ama kör şeytan diyo bırak tedaviyi felan olacağı varsa olur olmazsada olmaz diyorum ama kızım için devam ediyorum hayırlısı neyse o olsun rabbim hayırlısını versin inşallah

aynen tatlım denemeye devam o bebiş gelcek

Eminecim kıyamam ben sana hiç ne iğnesiymiş o ole tüp bebekte kullanılan yumurta geliştiricilerdendir bence hapla bi deneseydı hemen iğne demiş okadar para verip hormon alıcaksın normal yolla denıycen tup yaparsın o paraya ki senin bi melegın var gene olur buna gerek yok bal çörek otu midene dokunmuştu keske yıyebilsen eşinin herseyı normalse eger sen biraz yumurtlamanı desteklersin hic üzülme bizim için üzücü olsada vardır bihayır Rabbim inş oküçük meleğinin hürmetine nasip eder hiç kıyamam ben onun göz yaşlarına

ya bu nasıl iş anlamıyorum normal adet görüyorsun bi tane kızın var ama 2. bebek olmuyor....
sen rahim filmi cekilmişmiydin yaaa
yumurtlamandamı sorun vardı neydi kiii
benimde aklım ermedi vallahiii
Rabbim kızının hatrına bagışlasın size bir evlat daha inşallahhh

cnm benm yaa aklıma bi yakınım geldi..onun da böölebi durumu vardı..kızı vardı vs..bebek istiyodu..aynı tablo..sonra kendisi geldi bebecik..

günaydın kızlar,

dün gece günlerin uykusuzlluğunu giderdim. Çok iyiydi

eminem sen üzme kendini herşey çok güzel olucak

cnm sen bunu ne için almştn yan falan yatsn die mi ?
ece de yan derin uyumaya başladı bu aralar çok şükür ....
ben emzrme minderi istıorm çok rahat oluomş ferda tavsye etmşti bana sevi bebeyi ama kaynvaldemn arkdası vercek die almamştm şimdi beklıorm getrcek onlar gelrken bakalm ...

teyzeleri biz geldik ayrıntılı ultrasona girdik bugun ızun uzun gördüm kızçemi ama yüzünü açmadı dört boyutlu çekenedik bidahakine bakarız dediler çok şükür Rabbime sağlık haberlerını aldık 350 gr olmuş miniğim ayy hala kalbim çarpıyo Allahım arzu eden herkeze nasip etsin inş bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı kuzusu olanlarda sağlıkla buyutmeyi nasip etsin Allahım bir ay sonra bıdahaki randevu zaman gecmiyo cok özlüyorum kuzuyu şeker yuklememi var ozaman şimdide buhafta aşı ılucakmışım tetenoz bizden bukadar minnak kızım ve ben öpüyoruz sizi

selamlaaarr.. geçen geldim o günden beri yine başımıza gelmeyen kalmadı desek yeri. malum boğaz ağrısı falan vardı küçük cadımın. antibiyotik falan derken. idrar yolları enfeksiyonu idrar reflüsü azdı. cuma sabaha karşı kalktık acile gittik. tahliller falan. idrar tahlili berbat çıktı. hadi yatırdı doktor.. mesai başladı bir iki saat sonra doktoru damladı. nefrolojiden uzman hakan bey. haberi olmuş. Bizi dördüncü kara aldı. kızıma serum bağladırlar. 12 saatte bir serumun olduğu yerden antibiyotik iğne. ama durduğu yerde durmadığından iki elinden anca bukdukları damarrda duramadı serum. ayağına taktılar ondan da korktu. ama zar zor 3 serrum bitirdik. salı sabahı çıktık. 23ne randevu verdi doktormuz. bir antibiyotik şurup cefaks. ama fena karın ağrısı yapıyor. zaten gazı var hep. 23nde sondalı ultrasonla idrar yollarına bakılacak ( felaket bu voodingi çektirmek. ilkinde 15 dakika sürdü. 15 dakika yıktı orayı) sonra bir düzelme yoksa ameliyat oluca. dua edin teyzeleri ameliyat olmayalım...

çok geçmiş olsun cnm..acil şifalar olsun da gerek kalmasın ameliyata filan inş..:26:

Nasılsınız kızlar;

meg yazmış sizlere zaten 20 Mayıs boşanma davamız, uzatmayı düşünmüyorum bende.

Zaten biten bitmiş belli ki.

Sadece fazla hassas ve yalnızım.

Meg ve Özlem sağolsunlar gerek tlfon gerek msjla bana ulaşıp desteklerini esiremediler.

Bir zamanlar bu topiğin muhtarıydım. Herkesleri ben arardım. Hey gidi günler hey. Şimdi bırakın tlfonun çalmasını halimizi soran yok.

Bu arada Elis'ten haberiniz var mı arada burayı kolaçan ediyorum ama onun msjına hiç rastlamadım.

merhaba kizlar
herkes cok iyidir umarim
ben de alistim artik oglumla duzen kuruyoruz artik uykuda falan
su an gaz sorunumuz yok ama yakinda baslar gibi geliyor bugun 14 gunluk olduk

hayat guzel Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

açıkcası alındım az biraz ama neyse
elis dayısındamıydı neydi galiba en son keyfim yerinde diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…