Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

açıkcası alındım az biraz ama neyse
elis dayısındamıydı neydi galiba en son keyfim yerinde diyordu

niye alındın ki

benim bunlar daha iyi günlerim hele bi boşanayım

yok nazlıcım ben alınganım bu aralar ki haklıyım diye düşünüyorum.

Ben fazla maydonoz olduğum için aynı şekilde bir yaklaşım bekledim sadece.

Bu aralar eleştirilmek filan hiç psikolojime iyi gelmiyo ondan sebeb galiba. Bulunduğum ortamda yeterince eleştirildiğimden olsa gerek

öyle olsun, umarım sonradan aramızdai bu mesafe giderek büyümez. Kocanı hiç sevmedim hiç de sevmiycem bu da sana son sözüm olsun, daha da bişey demem

Gamzecim Allah yardımcın olsun zor ama bugunler gecıcek inş oğlunla gülüceğiniz güzel günler görün inş her zorluğun arkasından bi ferahlık verir Rabbim sen güçlü bi insansın eminim bu zorgunlerinde üstesinden gelirsin

Gamzuşum bende istediğim kadar yada aklımdan geçtiğin kadar arayamadım ki seni..
Tükan beni benden aldı.. taşındık,yerleştik sayılır yeni yeni..
seviyorum seni kuzummmmmmmmmmm
Rüzgarımın annesi

Şu an feyste yazışmakta olan ve fakat burda olmayan arkadaşlara selam olsun :2:

cnm kıyamam bebişine rabbim şifa versin.çok tatlı maşallah rabbim korusun

bencede tatlım uzatmana gerek yok rüzgara annen bakar bence iş bulup çalış hem güvenin artar hemde kendini daha iyi hissedersin

ayrıca ildada gelmek için mücadele veriyor ama teli internete girmesine izin vermiyor.
bide facedede kimse yokki artık

pufficim ne yapıiyon be ya işler nasıloğluş emekliyormu ne yapıyor

beni can evimden vurdun pisicik.
benim oğlan kıçını bile kaldırmıyor. tüm artisliği yürüteçde, eeee senin yavruşun napıyor

aynen cnm ya benimkide tembel ne yapalım bunları :))))))))))))))) birazda tembelliği benden kaynaklanıyor heralde oyuncakları dibine koyuyorum oda diyor annem veriyor nede olsa yan gelip yatıyor:)))) arkadaşımda öyle yapıyormu kızı 18 aylık yürüdü korktum şimdi uğraşsın diye uzağa koymaya başladım

megim tükkanda işler nasıl?bugün sabah oğluşu halıya yatırdım yanındada lap top açık o mousu almış eline oynuyor öteki taraftada pisim uçunu çekiyor bir uçta o bir uçta oğlum :))) nasıl hoşuna gidiyor ikisininde

benimki hiç alma gayretindede bulunmuyor ya, tembelliği aynı babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…