açıkcası alındım az biraz ama neyse
elis dayısındamıydı neydi galiba en son keyfim yerinde diyordu
niye alındın ki
benim bunlar daha iyi günlerim hele bi boşanayım
yok nazlıcım ben alınganım bu aralar ki haklıyım diye düşünüyorum.
Ben fazla maydonoz olduğum için aynı şekilde bir yaklaşım bekledim sadece.
Bu aralar eleştirilmek filan hiç psikolojime iyi gelmiyo ondan sebeb galiba. Bulunduğum ortamda yeterince eleştirildiğimden olsa gerek
niye alındın ki
benim bunlar daha iyi günlerim hele bi boşanayım
yok nazlıcım ben alınganım bu aralar ki haklıyım diye düşünüyorum.
Ben fazla maydonoz olduğum için aynı şekilde bir yaklaşım bekledim sadece.
Bu aralar eleştirilmek filan hiç psikolojime iyi gelmiyo ondan sebeb galiba. Bulunduğum ortamda yeterince eleştirildiğimden olsa gerek
selamlaaarr.. geçen geldim o günden beri yine başımıza gelmeyen kalmadı desek yeri. malum boğaz ağrısı falan vardı küçük cadımın. antibiyotik falan derken. idrar yolları enfeksiyonu idrar reflüsü azdı. cuma sabaha karşı kalktık acile gittik. tahliller falan. idrar tahlili berbat çıktı. hadi yatırdı doktor.. mesai başladı bir iki saat sonra doktoru damladı. nefrolojiden uzman hakan bey. haberi olmuş. Bizi dördüncü kara aldı. kızıma serum bağladırlar. 12 saatte bir serumun olduğu yerden antibiyotik iğne. ama durduğu yerde durmadığından iki elinden anca bukdukları damarrda duramadı serum. ayağına taktılar ondan da korktu. ama zar zor 3 serrum bitirdik. salı sabahı çıktık. 23ne randevu verdi doktormuz. bir antibiyotik şurup cefaks. ama fena karın ağrısı yapıyor. zaten gazı var hep. 23nde sondalı ultrasonla idrar yollarına bakılacak ( felaket bu voodingi çektirmek. ilkinde 15 dakika sürdü. 15 dakika yıktı orayı) sonra bir düzelme yoksa ameliyat oluca. dua edin teyzeleri ameliyat olmayalım...
cnm kıyamam bebişine rabbim şifa versin.çok tatlı maşallah rabbim korusunhttp://m1305.hizliresim.com/19/8/mvbr9.jpg Hüsna hastanedeyken
Nasılsınız kızlar;
meg yazmış sizlere zaten 20 Mayıs boşanma davamız, uzatmayı düşünmüyorum bende.
Zaten biten bitmiş belli ki.
Sadece fazla hassas ve yalnızım.
Meg ve Özlem sağolsunlar gerek tlfon gerek msjla bana ulaşıp desteklerini esiremediler.
Bir zamanlar bu topiğin muhtarıydım. Herkesleri ben arardım. Hey gidi günler hey. Şimdi bırakın tlfonun çalmasını halimizi soran yok.
Bu arada Elis'ten haberiniz var mı arada burayı kolaçan ediyorum ama onun msjına hiç rastlamadım.
pufficim ne yapıiyon be ya işler nasıloğluş emekliyormu ne yapıyor
beni can evimden vurdun pisicik.
benim oğlan kıçını bile kaldırmıyor. tüm artisliği yürüteçde, eeee senin yavruşun napıyor
aynen cnm ya benimkide tembel ne yapalım bunları :))))))))))))))) birazda tembelliği benden kaynaklanıyor heralde oyuncakları dibine koyuyorum oda diyor annem veriyor nede olsa yan gelip yatıyor:)))) arkadaşımda öyle yapıyormu kızı 18 aylık yürüdü korktum şimdi uğraşsın diye uzağa koymaya başladım
benimki hiç alma gayretindede bulunmuyor ya, tembelliği aynı babası
paşa torunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?