Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Nazlıcanım mesutla yıldızını hiç barışmadı sizin zati

bende senin eski konularını okuyunca ev paranızı kaptırınca nasıl orhana uyuz olduysam

yada ketoşun kocasının yaptıklaından sonra onu nasıl dövmek istediysem
aynı şekilde duyguların anlıyorum

ben sevgim ve en önemlisi oğlum için mesuta bir şans verdim sadece aramıza o zaman girdi sanki mesafe seninle

moonum tşş tatlım işallah iyi olucak

ozimmm sağol canım

megggggg

bu arada megle msjlaşıyoruz sen koptun o yüzden yanlış anlıyosun dedi len dedim ne kopması biz 7x24 facede yazışıyoruz ordada bana pas vermiyo bu hatunlar

ayrıca pufi hanım demekki önemli bir yerdesin ki alınabiliyorum sana

ben geldimmmmm bugün benim doğum günüm iyki doğmuşum beeeeennnn
iyiki doğdun cnm nice seneleree

öyle cnm güzel günler gelicek inşallah rüzgarcım napiyor ya yeni resim yüklesene gamzem bakalım.

sonunda bende aldım yürüteç dayanamadım
oraya buraya saldırmasından bıktım valla
evı dört donuyordu
gercı yürüteçle daha fena oldu ozaman emeklıyordu sımdı resmen koşuyor evın ıcınde
sankı basımdan atmışım gıbı hıssedıyoırum yurutece koyunca ya

puffy bızımkılerın arasında 1 ay var
senınkı bye bye yapıyormu yada alkış yap dıyınce yapıyormu
ben hala ögretemedım alkışı yapıyor ama ben dıyınce degıl galıba kendı ısteyınce yapıyor
1 ay önce bye bye dıyınce sallıyordu elını sımdı oda yok
bısey ögretemıyorum ben galıba ogluma

5-10 dakka rahat edersin tatlım benimki yürüteçtende sıkılıyor pek bindirmiyorum zaten teknolojik aletlere meraklıyız

bunun senle alakası yokki canım. mesela elimi uzatıp çak diyorum çakıyor anane nasıl öksürüyo diyince öksürüyor
ama 3 defa derim bir defasında yapar sadece :)

....Bağlantım berbat foto yükleyemedim malesef

bu arada bir kadının anasının evinde yemek yapması paha biçilemezmiş

deryam takılma sen canını istediğini yapar bu bebeler benimkide her bi haltı yapıyo anne demeyi kıçı yemiyo sıpanın sinir olyorum ama çare yok

selam hanımlar nasılsınızzzzz...
gamzem kuşum nerlerdesın özledim seni görüşemiyorz artkkk

Aydın yolculuğumuzdan bir kare.
Paşam büyüdü kendisine ayrı bir koltuk alıyoruz araçlarda artık

haklısınız galıba cok ıncelıyorum herseyı yapsın ıstıyorum
benımkıde annem öksürünce öksürüyordu babamı görünce ortak seslerı vardı ava ava ava dıye bağırıyordu annemı görünce yıne perdeye gıdıp cee yapıyordu ama bana yokhıcbısey yapmıyor
canı sagolsun
yurutece ılk gun aglafdı sonra sevdı
cok durursa yanıma gelıp anne dıyıp kollarını kaldırıyorda
yınede duruyor ıcınde

gamze maşallah rüzgara cok tatlııı

Teyzesi rüzgara göz kırpmayı öğretti tabi benimki 2 gözü birden kırpıyo o ayrı üstteki foto çekilirkern teyzesinin yanında oturan kendisine eti puf ikram eden cillop kkıza göz kırpıyodu eşşek

hovardalıkta kazanovayı geçicek gibi görünüyo

Yaaaaaahhh pis hovarda
Maşallah lokum paşama

selam hatuncuklar

gamzecim hayırlısı olsun canım sen de bir an evvel önüne bakarsın
maşallah rüzgar paşaya

ketenhelva doğum günün kutlu olsun

slm canlarr bugun kızcem güldü ilk kez sizle de paylşmak istedm pek bi mutlym bugun hakkaeten o zorluklar bi gülşle unutuluo şimdiden duyrulur anne adaylarına ve bebş isteyn cnm arkdaslarma Rabbim sizlere de nasip etsn bu guzel duyguları

canim ya ne buyuk mutluluk insan cok hos hissediyor di mi
benimki gozu kapali ruyalarinda gulumsuyor icim eriyor bugun gozu acikken de guldu birkac kez ama uykuluydu sanirim ustume alinmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…