Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim ya ne buyuk mutluluk insan cok hos hissediyor di mi
benimki gozu kapali ruyalarinda gulumsuyor icim eriyor bugun gozu acikken de guldu birkac kez ama uykuluydu sanirim ustume alinmadim

oyle everym ya buyukk mutluluk gerçekten evt bnmki de oyle ya gözü acık uyurken ya da gozu kapalıyken guluodu ilk kez ben konşrken aaa uu sesler çıkarp güldü sen de gorkceksn bak hele bi kırkı çıksn

hadi iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeeee

Bir kova olaraktan bende iyigeceler diliyorum moonummm

ahhh ahh ben hamişken buralar insan doluydu, hiç canım sıkılmazdı, hep bir muhabbet dönerdi

ahhh ahh ben hamişken buralar insan doluydu, hiç canım sıkılmazdı, hep bir muhabbet dönerdi

valla benm hamişliğime mi geldi bu sessizlik bilemedim..:26:ama ekim annelerine de bakıyorum orada da maşşallah 200 ü bulduk galiba, ne zaman gitsem 5-10 kişi oluyordiyorum izne ayrılınca filan netten ayrılmayız herhalde çalışan da var bayağı

günaydın herkese... EMİR MERT beyle uğrasmaya devam.. ne zaman rahatlayacağım ben bilen var nmı ?

oyle everym ya buyukk mutluluk gerçekten evt bnmki de oyle ya gözü acık uyurken ya da gozu kapalıyken guluodu ilk kez ben konşrken aaa uu sesler çıkarp güldü sen de gorkceksn bak hele bi kırkı çıksn

yerim ben onu buyumus bile kizin karnimdayken zaman gecmiyordu gun sayiyordum ama simdi daha guzel ve kolay geciyor

Slm kızlar
öncelikle iyiyiz cok şükür kanamam fln yok ama bulantılar cok arttı birde hormon ilaçlarını arttırınca psikolojim cok degişti hanfendi tarzım gitti paçoz oldum cok agresifim:)

gamzem senin yerin bu topikte ve bende cok ayrı inan benimde aklımdasın ama bnmde durum malum kafam pek yerinde degil
senin ve rüzgar için hersey cok güzel olcak sen cok güçlü bir kadınsın

nagihan allah acil şifalar versin
ketenhelvam gecmiş dogum günün kutlu olsun
eminem üzülme ne olur sen bizim enerji kaynagımızsın gelcek o bebek
duygum,every,ksel,lovelyim maşallah bebelere
bende güldügü günleri görcem inş

aklımda kalanlar bunlar kafam gidip geliyor atladıgım olduysa kusra bakmayın
geçmiş olsun dileklerinizi okudum

iyiki varsınız hepiniz

QUOTE=Meg;30271638]Bir kova olaraktan bende iyigeceler diliyorum moonummm[/QUOTE]

aynen ya ne güzeldi o günler herbişeyi sorar konuşurduk bebişlere kıyafet eşya doğum şimdi çoğu kişi bebişlerden dolayı gelemiyor gelsede denk gelemiyoruz hey gidi günler

[video=youtube;ROKB9GYOrPk]http://www.youtube.com/watch?v=ROKB9GYOrPk[/video]

Heyyy gidiiii Günler hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…