selam kızlar,nasılsınız?ben bugün alışverişteydimkızıma cicişler aldım pembe pomponlu hırka alt açma bezidir şusudur busudur herneyse velhasıl kelam güyaa kendime bişeyler alıcaktım ve kendim için gitmiştim birde baktım ki sadece bebeğe ait bi sürü şey almışım kendimi unutmuşum demek anne olmak yada anneliğe hazır olmak bölee bişeymiş bugün daha iyi anladım,annemde çemkirip durdu bu daha bişey deil die daha bu neki diyo hele bi doğsun da sen ozaman gör deyip durdu, ee hak verdim bende :))
Slm kızlaar, bende hayıt suyu içiyorum sabah-akşam.
Bat 6 aralık ama hiçbir belirti yok(
Acaba çokmu erken, yada hamile değilmiyim(
Slm kızlaar, bende hayıt suyu içiyorum sabah-akşam.
Bat 6 aralık ama hiçbir belirti yok(
Acaba çokmu erken, yada hamile değilmiyim(
kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef
neyse kısmet artık hayırlısı olsun
slm cnm hoşgeldin
benımde 4 aralık belirtmi bilmiyorum ama karnım çok sert 3 4 gunden beri ve akıntı var yumurtlamadan 3 gun sonra başlayan
ve halen devam eden. yanı belirti kiminde oluyo kiminde olmuyo daha erken tabiki günümüz geldiğinde olmasak test yapar güzel
hbrler alırız inşallah
batına çok var erken belirti arıyorsun sıkma canını daha erken..
belkide belirtisiz hamile kalcaksın..
benim bat 2 aralık ve hiç belirtim yok benimde..hatta adet belirtim var kocaman 2 sivilce
kızlar dün yaşadıklarımı kısaca özet geçeyim,bildiğiniz gibi ovulasyonda bikaç gündür çift çizgi görüyordum cumada adet günümde neyse sabah kalktım gebelik testi yaptım ne tek çizgiydi sonra biraz uzandım daraldım fln dışarı çıkayım bi hava alayım dedim çıkmadan çöpüğde toparladım bi baktım testde 2.çizgim var silikte olsa sonra elim ayağıma dolandı koşturdum saatte geçti.dedim yakında biyer vardı orda test yaptırıp hemen doktora gideyim neyse özel bi polikliniğe girdim 1 gün sonra veriyoruz dediler bende çıktım hastaneye yola koyuldum ne bi otobüs ne bi taksi yok yoldan araç geçmiyor resmen neyse bi taksi buldum gittim hastaneye allahım herşey böyle bi yavaş işliyor kanımı alıcak hemşire çene yapıyo giriş yapıcak kadında öyle çıldırmamak için zor tuttum kendimi önce doktorun istemesi gerek yoksa ücret ödersiniz dedi.indim hemen dokttoruma kadına testi gösterdim hilalllll bu pozitif dedi yüzünde güller açtı kadının resmen .gidip kanımı verdim 1.30 saat nasıl bekledim valla bilmiyorum sonuç 00000000000000000
%99 doğruluk payı olan bu testlerin %1 lik kısmı beni bulmuşneyse doktor üzülmek yok fln dedi vs vs.hastaneden çıkmadan bi lavaboya gireyim dedim baktımki geldi kırmızılar içerde ağladım sessizce bi çıktım millet bakıyo yüzüm gözüm kıpkırmızı olmuş.eşimde beni ehliyet kursunda sanıyo ondan aramıyor ben aradım hastanenin yakınında kipa var ordayım dedim geldi anlattım o da şok oldu dava açalım fln dedi teste moralimi düzeltmeye çalıştı bütün gece.
,bütün bunlar bana ders oldu sonuçta:2:
kızlar dün yaşadıklarımı kısaca özet geçeyim,bildiğiniz gibi ovulasyonda bikaç gündür çift çizgi görüyordum cumada adet günümde neyse sabah kalktım gebelik testi yaptım ne tek çizgiydi sonra biraz uzandım daraldım fln dışarı çıkayım bi hava alayım dedim çıkmadan çöpüğde toparladım bi baktım testde 2.çizgim var silikte olsa sonra elim ayağıma dolandı koşturdum saatte geçti.dedim yakında biyer vardı orda test yaptırıp hemen doktora gideyim neyse özel bi polikliniğe girdim 1 gün sonra veriyoruz dediler bende çıktım hastaneye yola koyuldum ne bi otobüs ne bi taksi yok yoldan araç geçmiyor resmen neyse bi taksi buldum gittim hastaneye allahım herşey böyle bi yavaş işliyor kanımı alıcak hemşire çene yapıyo giriş yapıcak kadında öyle çıldırmamak için zor tuttum kendimi önce doktorun istemesi gerek yoksa ücret ödersiniz dedi.indim hemen dokttoruma kadına testi gösterdim hilalllll bu pozitif dedi yüzünde güller açtı kadının resmen .gidip kanımı verdim 1.30 saat nasıl bekledim valla bilmiyorum sonuç 00000000000000000
%99 doğruluk payı olan bu testlerin %1 lik kısmı beni bulmuşneyse doktor üzülmek yok fln dedi vs vs.hastaneden çıkmadan bi lavaboya gireyim dedim baktımki geldi kırmızılar içerde ağladım sessizce bi çıktım millet bakıyo yüzüm gözüm kıpkırmızı olmuş.eşimde beni ehliyet kursunda sanıyo ondan aramıyor ben aradım hastanenin yakınında kipa var ordayım dedim geldi anlattım o da şok oldu dava açalım fln dedi teste moralimi düzeltmeye çalıştı bütün gece.
evet cnm ama burda testi yapıp tek çizgi diye çantasına atıp sonrasında 2.çizgi çıktıpta hamile olduğunu öğrenenler var daha bi sürü örnek var bende gaza geldim açıkcası insan o kadar çok istiyorki gözü görmüyor işte
kızlar ben normalde 28 veya 29 ghünde bir adet olurdum
ama geçen ay 20 kasımda olmam gerekirken 8 kasım da oldum
şimdi güya hesaplamalarda aralık 1 adet olucam yazıyo
(yani 23 gün sonra )
ya daha erken olucam (ööle hissediyorum) ya da aralık 1 den bikaç gün sonra
ben ovucan yapmaya devam ediyim mi sizce
belki geç yumurtlarım bu ay (ovucanlarım dün geldi de)
cnm bence bekle adet olmana az kalmış gibi
kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef
neyse kısmet artık hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?