Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallahhh sana ve bebişine bizde o günleri görürüz inşallahhh

Slm kızlaar, bende hayıt suyu içiyorum sabah-akşam.
Bat 6 aralık ama hiçbir belirti yok (
Acaba çokmu erken, yada hamile değilmiyim (

slm cnm hoşgeldin
benımde 4 aralık belirtmi bilmiyorum ama karnım çok sert 3 4 gunden beri ve akıntı var yumurtlamadan 3 gun sonra başlayan
ve halen devam eden. yanı belirti kiminde oluyo kiminde olmuyo daha erken tabiki günümüz geldiğinde olmasak test yapar güzel
hbrler alırız inşallah

batına çok var erken belirti arıyorsun sıkma canını daha erken..
belkide belirtisiz hamile kalcaksın..
benim bat 2 aralık ve hiç belirtim yok benimde..hatta adet belirtim var kocaman 2 sivilce

kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef

neyse kısmet artık hayırlısı olsun

cnm bnm birtaneciğim..üzülme ne olur..hakalrımızda hayırlısı inşallah...

birgün muhakak gelecek bebişlerimiz bize..sabırla beklemeliyiz biliyorsun değil mi?

kaderdaşız cnm bnm..olacak birgün muhakkak..öpüyorum cnm seniii

Bende de akıntı azaldı, hayırlısı diyorum artık (

batına çok var erken belirti arıyorsun sıkma canını daha erken..
belkide belirtisiz hamile kalcaksın..
benim bat 2 aralık ve hiç belirtim yok benimde..hatta adet belirtim var kocaman 2 sivilce

İnş. canım belirtilide belirtisizde olsa gelsin bebek :))

Canım sivilcede hamilelik belirtisiymiş...

kızlar dün yaşadıklarımı kısaca özet geçeyim,bildiğiniz gibi ovulasyonda bikaç gündür çift çizgi görüyordum cumada adet günümde neyse sabah kalktım gebelik testi yaptım ne tek çizgiydi sonra biraz uzandım daraldım fln dışarı çıkayım bi hava alayım dedim çıkmadan çöpüğde toparladım bi baktım testde 2.çizgim var silikte olsa sonra elim ayağıma dolandı koşturdum saatte geçti.dedim yakında biyer vardı orda test yaptırıp hemen doktora gideyim neyse özel bi polikliniğe girdim 1 gün sonra veriyoruz dediler bende çıktım hastaneye yola koyuldum ne bi otobüs ne bi taksi yok yoldan araç geçmiyor resmen neyse bi taksi buldum gittim hastaneye allahım herşey böyle bi yavaş işliyor kanımı alıcak hemşire çene yapıyo giriş yapıcak kadında öyle çıldırmamak için zor tuttum kendimi önce doktorun istemesi gerek yoksa ücret ödersiniz dedi.indim hemen dokttoruma kadına testi gösterdim hilalllll bu pozitif dedi yüzünde güller açtı kadının resmen .gidip kanımı verdim 1.30 saat nasıl bekledim valla bilmiyorum sonuç 00000000000000000

%99 doğruluk payı olan bu testlerin %1 lik kısmı beni bulmuşneyse doktor üzülmek yok fln dedi vs vs.hastaneden çıkmadan bi lavaboya gireyim dedim baktımki geldi kırmızılar içerde ağladım sessizcebi çıktım millet bakıyo yüzüm gözüm kıpkırmızı olmuş.eşimde beni ehliyet kursunda sanıyo ondan aramıyor ben aradım hastanenin yakınında kipa var ordayım dedim geldi anlattım o da şok oldu dava açalım fln dedi testemoralimi düzeltmeye çalıştı bütün gece.
,bütün bunlar bana ders oldu sonuçta:2:

cnmcım baya sıkıntı olmus herşey ama testler 5 dakkadan sonra geçersiz oluyo sen baktıgında sanırım bi süre geçmişti
umarım önümüzdeki aya gelir bebişin sana

canım benim yaaaaaaaaaa
üzme kendini
benimde geçen aylarda 2 gün gecikmişti
koşup test alayım dedim eczaneden bi heves
eve geldim tam ypıcam testi kırmızılar bana bakıyodu
Allah ımmmm bekletme bizi daha fazla nolur

evet cnm ama burda testi yapıp tek çizgi diye çantasına atıp sonrasında 2.çizgi çıktıpta hamile olduğunu öğrenenler var daha bi sürü örnek var bende gaza geldim açıkcası insan o kadar çok istiyorki gözü görmüyor işte

kızlar ben normalde 28 veya 29 ghünde bir adet olurdum
ama geçen ay 20 kasımda olmam gerekirken 8 kasım da oldum

şimdi güya hesaplamalarda aralık 1 adet olucam yazıyo
(yani 23 gün sonra )

ya daha erken olucam (ööle hissediyorum) ya da aralık 1 den bikaç gün sonra

ben ovucan yapmaya devam ediyim mi sizce
belki geç yumurtlarım bu ay (ovucanlarım dün geldi de)

haklısın cnm bebiş bebiş diye hunican olduk zati
en ufak şeyi bebişe yorar olduk bu da çok istememizden kaynaklı
inşallah rabbım tez zamanda bebişlerimize kavuşturur bizi

cnm bence bekle adet olmana az kalmış gibi

Canım çok üzüldüm inşaAllah en kısa zamanda bebişin gelir...

kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef

neyse kısmet artık hayırlısı olsun

canımm sağlık olsun.. Demekki baya gecikmesi lazım testin doğru sonuç vermesi için. Önündeki aylar hayırlı olur inşallah senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…