Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım sadece ovulasyon günlerindemi ilişkiye giriyordunuz yoksa süreklimi?

yok canim zaten surekli gerek yok diye biliyorum ben. ben 3 ay boyunca hep yumurtlama donemlerinde iliskide bulundum.. hatta ilk iki ay ovulasyon testine gore iliski yasadim onlar tutmamisti yani dedigim gibi nasip.. benim yumurtlama gunum14-15. gunlerim oluyordu.. ucunncu ayimda kullanmadim yumurtlama testlerinden.. sadece 12-14-16 hep sabah iliskide bulundum ve ben preseed kullanmsitim canim.. nasipmis oldu. yoksa yine olmazdi..

ya canim haklisin saglikli olduktan sonra artik her yasta doguruluyor ya 40ka kadar yolu var.. bende universiteyi bitirir bitirmez evlendim.. iste bende yuksek yapmaya baslicam simdi. iki haberde beraber geldi.. hem okul hem cocuk olacak insaallah Rabbim guc versin..
catir catir dogurursun Allahin izniyle merak etme

yazdıklarının hiçbirine bakmamış sanırım.Şu an sonuçlar elimde de bir sürü şey referans aralığından fazla ya da çok yakın çıkmış.Bize hiçbir açıklaması olmadı doktorun anlamadım ki.Neyse zaten artık ona gitmiyorum ama başkaları gidiyor.

inşallah canımmm..

ne biliyim ztarımm yaaa hani bat yaklaşırken insanın ruh hali değişiyo ya.

tripcandan çıktım hüzüncana geçtim

evet canim haklisin.. ama ben hep ne dusunuodum biliomusun .. her ay kirmizilari gordukce ve hep yeni arkadaslar gibe kaldikca diodum ki bizim siramiz yaklasiyor.. belki hatirlarsin topikte de demistim bir ara.. sira bize geliyor yani.. her gecen gun daha cok yaklasiosun bebegine.. belki de boyle olumlu dusunmemin faydasi olmustur bana kim bilir??

Kızlar bişey sorucam biz yeni evliyiz ve 5 aydır hep gün aşırı ilişkiye giriyoruz yani şaştığı azdır.
Bu durumda birinde olmazsa birinde tutması gerekmezmiydi?

cnm dokorlar 1 yıl bu şekilde olmadan tedaviye başlamıyorlar..yani erken diyorlar..

merhaba kızlarrr..

valla ne güzel yaa.maşallah size ztarımm.bakalım bizim kaç 4 ayımız geçecek.

off kocaman 2 tane sivilcem çıktı 6.ayımı da deviriyorum sanrım
belli olmaz canım, sivilce hamileyken de çıkabilir

Ben gittim sadece hormonlarda problem yok, ultrasonada girdim.
Zaten erken olduğu için bakmıyorlar.
Bu ay hayıt suyuna başladım, problem varsada düzelsin diye...[/B]
iyi canım o halde olur inşallah yakında
hayıt suyu da iyi gelir inşallah

tsh.......3,98
ferdacım bunlar dışında hepsi kısaltılmamış isimleriyle yazıyor.
yok benzetemiyorum hiçbirine.İnternetten bakayım.

tshın referans aralığı kaç
çok düşük değil tshın, üst değere yakın gibi sanki ama sıkıntı değil şu an
diğer değerler neymiş ya yazsana çok merak ettim

evet canım bende öyle düşünüyorum aslında sonuçta listemizin hepsi hamile kalsa sıra bana gelecek değil mi
aslında ben günlük yaşamımda da sürekli pozitif biriyimdir..ama işte kırmızılara yaklaşırken hüzün basıyo beni..sonra geçip gidiyo neyseki geçici bir durum..çok saol ztarım..

o kadari da normal be aysunum.. insana bi fenaliklar basmiyor degil yani kirmizilara yakin.. ne demis demet akalin olacak ilacak

o kadari da normal be aysunum.. insana bi fenaliklar basmiyor degil yani kirmizilara yakin.. ne demis demet akalin olacak ilacak

evet bende diyorum ki..
elbettt bir gün kavuşacağızzzz bu böyle yarım kalmayacakkkkk

Son düzenleme:

canım şu preseed çok duyıuyorum
ne ilacı o canım

bebek için 7 gün oruç tutmaya niyetlendim
ama bi çok yerde 21 gün oruç yazıyor
valla yeterki bebiş olsun razıyım tutmaya :)

evet bende diyorum ki..
elbettt bir gün kavuşacağızzzz bu böyle yarım kalmayacakkkkk

anaggmmm bu ay da topik pek bi sarkili siirli oldu haydi bakalim aysunum elbet bir gun bulusacagiz.. heeeeppppp beraber

canım şu preseed çok duyıuyorum
ne ilacı o canım

canim bu bir jel ve senin durumundakilere faydasi cok olur ianniyorum.. bunun uzerine ozel bir topik bile var kk da ordan kontrol edebilirsin.. iliski esnasinda kuruluga cok iyi geliyor ve bu sivi kaliteli spermlerin daha uzun sure yasayip rahime ulasmasini kolaylastiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…