Canım sadece ovulasyon günlerindemi ilişkiye giriyordunuz yoksa süreklimi?
orası ööle canım tabii
ben 28 yaşında evlendim
okuldu yüksek lisanstı kariyerdi derkennnn
anca evlenebildik :)))
Allah ın izniyle bi hamiş kalalım
eğer sorun çıkmaz ise hemen 2.yi istiyorum 35 olmadan 2 bebeiş olsun yanii inşallah tabii
zaman aleyhimize işliyo yani :)
gerçi gülben ergen 36 inde 1 bebğini
37 sinde de ikizleri doğrudu :)))
yok canim zaten surekli gerek yok diye biliyorum ben. ben 3 ay boyunca hep yumurtlama donemlerinde iliskide bulundum.. hatta ilk iki ay ovulasyon testine gore iliski yasadim onlar tutmamisti yani dedigim gibi nasip.. benim yumurtlama gunum14-15. gunlerim oluyordu.. ucunncu ayimda kullanmadim yumurtlama testlerinden.. sadece 12-14-16 hep sabah iliskide bulundum ve ben preseed kullanmsitim canim.. nasipmis oldu. yoksa yine olmazdi..
Haklısın nasip olmayınca olmuyor...
inşallah canımmm..
ne biliyim ztarımm yaaa hani bat yaklaşırken insanın ruh hali değişiyo ya.
tripcandan çıktım hüzüncana geçtim
Kızlar bişey sorucam biz yeni evliyiz ve 5 aydır hep gün aşırı ilişkiye giriyoruz yani şaştığı azdır.
Bu durumda birinde olmazsa birinde tutması gerekmezmiydi?
yok canim zaten surekli gerek yok diye biliyorum ben. ben 3 ay boyunca hep yumurtlama donemlerinde iliskide bulundum.. hatta ilk iki ay ovulasyon testine gore iliski yasadim onlar tutmamisti yani dedigim gibi nasip.. benim yumurtlama gunum14-15. gunlerim oluyordu.. ucunncu ayimda kullanmadim yumurtlama testlerinden.. sadece 12-14-16 hep sabah iliskide bulundum ve ben preseed kullanmsitim canim.. nasipmis oldu. yoksa yine olmazdi..
Haklısın nasip olmayınca olmuyor...
ama sen olumlu dusun tabiki nasip olunca da hic bir sey sebep olamaz.. neden olmasin canim.. bence sen once nick ini degistirmekle olumlu dusunmeye basla
belli olmaz canım, sivilce hamileyken de çıkabilirmerhaba kızlarrr..
valla ne güzel yaa.maşallah size ztarımm .bakalım bizim kaç 4 ayımız geçecek.
off kocaman 2 tane sivilcem çıktı 6.ayımı da deviriyorum sanrım
iyi canım o halde olur inşallah yakındaBen gittim sadece hormonlarda problem yok, ultrasonada girdim.
Zaten erken olduğu için bakmıyorlar.
Bu ay hayıt suyuna başladım, problem varsada düzelsin diye...[/B]
ama sen olumlu dusun tabiki nasip olunca da hic bir sey sebep olamaz.. neden olmasin canim.. bence sen once nick ini degistirmekle olumlu dusunmeye basla
bunu aylar önce düşündüm ama nasıl yapılacağını bulamadım :))
Çok şükür depresyon olayı yok artık, bebişte gelecek inanıyorum ama bu aydan umudum yok nedense...
belli olmaz canım, sivilce hamileyken de çıkabilir
iyi canım o halde olur inşallah yakında
hayıt suyu da iyi gelir inşallah
tsh.......3,98
ferdacım bunlar dışında hepsi kısaltılmamış isimleriyle yazıyor.
yok benzetemiyorum hiçbirine.İnternetten bakayım.
yazdıklarının hiçbirine bakmamış sanırım.Şu an sonuçlar elimde de bir sürü şey referans aralığından fazla ya da çok yakın çıkmış.Bize hiçbir açıklaması olmadı doktorun anlamadım ki.Neyse zaten artık ona gitmiyorum ama başkaları gidiyor.
evet canim haklisin.. ama ben hep ne dusunuodum biliomusun .. her ay kirmizilari gordukce ve hep yeni arkadaslar gibe kaldikca diodum ki bizim siramiz yaklasiyor.. belki hatirlarsin topikte de demistim bir ara.. sira bize geliyor yani.. her gecen gun daha cok yaklasiosun bebegine.. belki de boyle olumlu dusunmemin faydasi olmustur bana kim bilir??
bunu aylar önce düşündüm ama nasıl yapılacağını bulamadım :))
Çok şükür depresyon olayı yok artık, bebişte gelecek inanıyorum ama bu aydan umudum yok nedense...
kk yonetimine mesaj atman gerekiyor sanirim ismini degistirmek icin..
onemli olan bebisinin gelecegine inanman.. gerisi onemli degil canim.. insaallah cok guzel haberler aliriz senden de en kisa zamanda
evet canım bende öyle düşünüyorum aslında sonuçta listemizin hepsi hamile kalsa sıra bana gelecek değil mi
aslında ben günlük yaşamımda da sürekli pozitif biriyimdir..ama işte kırmızılara yaklaşırken hüzün basıyo beni..sonra geçip gidiyoneyseki geçici bir durum..çok saol ztarım..
o kadari da normal be aysunum.. insana bi fenaliklar basmiyor degil yani kirmizilara yakin.. ne demis demet akalin olacak ilacak
ya canim haklisin saglikli olduktan sonra artik her yasta doguruluyor ya 40ka kadar yolu var.. bende universiteyi bitirir bitirmez evlendim.. iste bende yuksek yapmaya baslicam simdi. iki haberde beraber geldi.. hem okul hem cocuk olacak insaallah Rabbim guc versin..
catir catir dogurursun Allahin izniyle merak etme
kk yonetimine mesaj atman gerekiyor sanirim ismini degistirmek icin..
onemli olan bebisinin gelecegine inanman.. gerisi onemli degil canim.. insaallah cok guzel haberler aliriz senden de en kisa zamanda
İnşaAllah canım, bende herkese bu güzel haberi vermek için sabırsızlanıyorum...
canım şu preseed çok duyıuyorum
ne ilacı o canım
evet bende diyorum ki..
elbettt bir gün kavuşacağızzzz bu böyle yarım kalmayacakkkkk
canım şu preseed çok duyıuyorum
ne ilacı o canım
bebek için 7 gün oruç tutmaya niyetlendim
ama bi çok yerde 21 gün oruç yazıyor
valla yeterki bebiş olsun razıyım tutmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?