amin amiiiiiin sağlıkla, hayırla inşallah yaptırdık canım. ama dediğim gibi hamile kalmama engel değilmiş. sebebsiz dedi doktorlar stres engeller diyolar ama gel de stressiz ol((
ben de keçiboynuzu pekmezi içiriyorum azracım. hatta kendimde içiyorum.selenyum ve e vitamini de yutuyor önümüzdeki ay testi yeniliycez bakalım etkisi olacak mı? caksiri nedir peki? ilk defa duydum
amin amiiiiiin sağlıkla, hayırla inşallah yaptırdık canım. ama dediğim gibi hamile kalmama engel değilmiş. sebebsiz dedi doktorlar stres engeller diyolar ama gel de stressiz ol((
ben de keçiboynuzu pekmezi içiriyorum azracım. hatta kendimde içiyorum.selenyum ve e vitamini de yutuyor önümüzdeki ay testi yeniliycez bakalım etkisi olacak mı? caksiri nedir peki? ilk defa duydum
cok sagol yarin ilk isim o olcak Allah razi olsun :)))
süpersin cnmm
canim aktara git sor caksir diye macunu var bir sürü alternatifi var caksirin
sperm kalitesini artirici
söylemesi ayip aramizda kalsin
erkekleri de motor gibi yapiyormus
anladin sen
aynen bende fatmagulu takip ediyorum buraya yeni uye oldum tam ogrenemedim ya
ay canım çay istedi bi bitki çayı koyup geliyorum
Kızlar keciboynuzunu ac karına sabah sizde esinizde icin , mutlaka doktorada gidip muayenenizi olun, ertelemeyin muayeneyi... Benim rahim agzi yaram olduğunu öğrendiğim ayın takibinde hamile kaldım, hiçbirşeyi kafanızda büyütmeyin, allahım sizede nasip edicek insallah en kısa zamanda
Kızlar keciboynuzunu ac karına sabah sizde esinizde icin , mutlaka doktorada gidip muayenenizi olun, ertelemeyin muayeneyi... Benim rahim agzi yaram olduğunu öğrendiğim ayın takibinde hamile kaldım, hiçbirşeyi kafanızda büyütmeyin, allahım sizede nasip edicek insallah en kısa zamanda
ins canim simdi zaten calismiyorum bol bol zamanim olur ogrenirim :))
ins canim simdi zaten calismiyorum bol bol zamanim olur ogrenirim :))
sevilin canım..şimdi yazımı okuduğun yerin sağ altında alıntı ile cevapla yazıyor ya...oraya tıklatırsan aynı şimdi olacağı gibi...cevap yazdığın kişinin mesajını da ekler sayfaya...
öyle cevap yazabilirsin canım yoksa karışır mesajın arada
bu seferde cikamassin burdan benden söylemesi
acayip bagimlilik yapiyor
burasini cok seviyorum ben yaaaa
sülük gibi yapistim kovsalarda bile bacadan girerim o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?