Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne cene varmis bende yaa
hem internetten fatmagüle bakiyorum
hemde buraya laf yetistiriyorum
asemb de gelmedi bugun acaba doktora mi gitti ki:26:

süpersin cnmm
canim aktara git sor caksir diye macunu var bir sürü alternatifi var caksirin
sperm kalitesini artirici
söylemesi ayip aramizda kalsin
erkekleri de motor gibi yapiyormus
anladin sen

benim eşimde de biraz problem var canım..4 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyorum..pekmezini de tahinle karıştırdım kahvaltılarda yediriyorum.
1 aydır zeytinyapında beklemiş incir kürü uyguluyorum..
şimdi birde çakşır aldım..
sperm sayısı ,yapısı,hızı,morfolojisi cinsel isteksizlik ve bozukluklar..aklına gelebilecek erkeklerle ilgili herşeye faydalı imiş..

bende hayıt içiyorum...bakalım inşallah şifa buluruz..

Kızlar keciboynuzunu ac karına sabah sizde esinizde icin , mutlaka doktorada gidip muayenenizi olun, ertelemeyin muayeneyi... Benim rahim agzi yaram olduğunu öğrendiğim ayın takibinde hamile kaldım, hiçbirşeyi kafanızda büyütmeyin, allahım sizede nasip edicek insallah en kısa zamanda

çok sağol minzuharcım nasılsın bebişin nasıl???
inşallah sorun yoktur

çakşir diye bi ot var daha doğrusu bitki kökü cezvede kaynatıp içtik bizde bi ara ama çok devam etmedik.. ben keçi boynuzu kürünü nasıl yaptığınızı sorucam. uygulayanlar nasıl ve ne sıklıkla yapıyo..kaynatıyomusunuz? ilave olarak bal falan kullanıyomusunuz?

saol cnmcim tavsiyen icin
insallah cnm benim

ins canim simdi zaten calismiyorum bol bol zamanim olur ogrenirim :))

sevilin canım..şimdi yazımı okuduğun yerin sağ altında alıntı ile cevapla yazıyor ya...oraya tıklatırsan aynı şimdi olacağı gibi...cevap yazdığın kişinin mesajını da ekler sayfaya...
öyle cevap yazabilirsin canım yoksa karışır mesajın arada

him boyle herhalde oh oh super oldu Allah razi olsun kizlar hele sukur bi saat bakiyom ekrana bu kizlar nasil yaziyo diye oldumu simdi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…