çok sağol minzuharcım nasılsın bebişin nasıl???
inşallah sorun yoktur
saol cnmcim tavsiyen icin
insallah cnm benim
him boyle herhalde oh oh super oldu Allah razi olsun kizlar hele sukur bi saat bakiyom ekrana bu kizlar nasil yaziyo diyeoldumu simdi ???
süpersin cnmm
canim aktara git sor caksir diye macunu var bir sürü alternatifi var caksirin
sperm kalitesini artirici
söylemesi ayip aramizda kalsin
erkekleri de motor gibi yapiyormus
anladin sen
sigarayı çayı çok içio benimkisi o da negatif etkilermiş ama engelleyemiyorum. keçiboynuzunu kullandıktan sonra test yaptırdınız mı tekrar? inşallah cümlemiz şifa bulur Rabbim emeklerimizi zayi etmesinnbenim eşimde de biraz problem var canım..4 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyorum..pekmezini de tahinle karıştırdım kahvaltılarda yediriyorum.
1 aydır zeytinyapında beklemiş incir kürü uyguluyorum..
şimdi birde çakşır aldım..
sperm sayısı ,yapısı,hızı,morfolojisi cinsel isteksizlik ve bozukluklar..aklına gelebilecek erkeklerle ilgili herşeye faydalı imiş..
bende hayıt içiyorum...bakalım inşallah şifa buluruz..
aminnnnnn aminnn canım hamiş halinle elini açıp bizim için 1 dakika du et rica ederim. ALLAH sağlıkla, hayırla kucağına almayı nasip etsin, çok tebrik ederimmm:))Kızlar keciboynuzunu ac karına sabah sizde esinizde icin , mutlaka doktorada gidip muayenenizi olun, ertelemeyin muayeneyi... Benim rahim agzi yaram olduğunu öğrendiğim ayın takibinde hamile kaldım, hiçbirşeyi kafanızda büyütmeyin, allahım sizede nasip edicek insallah en kısa zamanda
merci canımmm gelde senle olsun:)))afiyet olsunnnnn
çakşir diye bi ot var daha doğrusu bitki kökü cezvede kaynatıp içtik bizde bi ara ama çok devam etmedik.. ben keçi boynuzu kürünü nasıl yaptığınızı sorucam. uygulayanlar nasıl ve ne sıklıkla yapıyo..kaynatıyomusunuz? ilave olarak bal falan kullanıyomusunuz?
haha canimsin ya
evet harika oldu
bak mesaj yazarkende hemen mesajin altinda gülme isaretleri falan var cnm
üzerlerine tikla onlardan da faydalanablirsin istersen.
çakşir diye bi ot var daha doğrusu bitki kökü cezvede kaynatıp içtik bizde bi ara ama çok devam etmedik.. ben keçi boynuzu kürünü nasıl yaptığınızı sorucam. uygulayanlar nasıl ve ne sıklıkla yapıyo..kaynatıyomusunuz? ilave olarak bal falan kullanıyomusunuz?
him boyle herhalde oh oh super oldu Allah razi olsun kizlar hele sukur bi saat bakiyom ekrana bu kizlar nasil yaziyo diyeoldumu simdi ???
alemsin :))))))))) caksır du bakıyım soruyum inşallah burdaki aktarlarda vardır.her gün 1 kaşık mı canım?
sigarayı çayı çok içio benimkisi o da negatif etkilermiş ama engelleyemiyorum. keçiboynuzunu kullandıktan sonra test yaptırdınız mı tekrar? inşallah cümlemiz şifa bulur Rabbim emeklerimizi zayi etmesinn
aminnnnnn aminnn canım hamiş halinle elini açıp bizim için 1 dakika du et rica ederim. ALLAH sağlıkla, hayırla kucağına almayı nasip etsin, çok tebrik ederimmm:))
merci canımmm gelde senle olsun:)))
alemsin :))))))))) caksır du bakıyım soruyum inşallah burdaki aktarlarda vardır.her gün 1 kaşık mı canım?
sigarayı çayı çok içio benimkisi o da negatif etkilermiş ama engelleyemiyorum. keçiboynuzunu kullandıktan sonra test yaptırdınız mı tekrar? inşallah cümlemiz şifa bulur Rabbim emeklerimizi zayi etmesinn
aminnnnnn aminnn canım hamiş halinle elini açıp bizim için 1 dakika du et rica ederim. ALLAH sağlıkla, hayırla kucağına almayı nasip etsin, çok tebrik ederimmm:))
merci canımmm gelde senle olsun:)))
him altinda mesaj simgeleri yaziyo o mu acaba baska bi yerde bulamiyom kizlar kusura bakmayin yoruyom sizi
bu cicekler senin icin aysunum
komsunun bahcesinden caldim
him altinda mesaj simgeleri yaziyo o mu acaba baska bi yerde bulamiyom kizlar kusura bakmayin yoruyom sizi
valla kaynanam yuzdefa kontrole geliyo istesemde fazla duramam
kaynanalamı yaşıyosun sevilin??((((
kızlar rahatsız etmezsem bende bişi sorabilirmiyim.sizin altta sanırım ne kadar evli olduğunuz yazıo böyle çiçekler böcekler falan aradım aradım nerden yapıcamı bulamadım((
azracım senin memleket nere? nerden yazıosun şu an?? ben balıkesirden yazıyorum
canım evlilik tarihini yaz...
birde eklemek istediğin yazı varsa mesaj onuda yaz ben yapmaya çalışıyım...
canım evlilik tarihini yaz...
birde eklemek istediğin yazı varsa mesaj onuda yaz ben yapmaya çalışıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?