Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

him boyle herhalde oh oh super oldu Allah razi olsun kizlar hele sukur bi saat bakiyom ekrana bu kizlar nasil yaziyo diye oldumu simdi ???

haha canimsin ya
evet harika oldu
bak mesaj yazarkende hemen mesajin altinda gülme isaretleri falan var cnm
üzerlerine tikla onlardan da faydalanablirsin istersen.

süpersin cnmm
canim aktara git sor caksir diye macunu var bir sürü alternatifi var caksirin
sperm kalitesini artirici
söylemesi ayip aramizda kalsin
erkekleri de motor gibi yapiyormus
anladin sen
alemsin :))))))))) caksır du bakıyım soruyum inşallah burdaki aktarlarda vardır.her gün 1 kaşık mı canım?
sigarayı çayı çok içio benimkisi o da negatif etkilermiş ama engelleyemiyorum. keçiboynuzunu kullandıktan sonra test yaptırdınız mı tekrar? inşallah cümlemiz şifa bulur Rabbim emeklerimizi zayi etmesinn

aminnnnnn aminnn canım hamiş halinle elini açıp bizim için 1 dakika du et rica ederim. ALLAH sağlıkla, hayırla kucağına almayı nasip etsin, çok tebrik ederimmm:))
afiyet olsunnnnn
merci canımmm gelde senle olsun:)))

evet köküyle uğraşmak zor çakşırın aktarlarda hazır suyu var ondan alabilirsin canım ben öyle yaptım..netten aldım..

keçi kürü..2.5 su bardağı klorsuz kynayan suya 6-7 keçiboynuzunu kırıp at..6-7 dk kaynat altını kapat demlemeye bırak..yarısını sabah yarısını akşam yatarken içir eşine...
bir hafta böyle sabah akşamiçir...sonrada sadece akşamları içir..1 ayı geçince de ara ara içirin demiş.ibrahim saraçoğlu ama ben 4 aydır her akşam yapıyorum..sende öyle yaparsın...

canım bende eşime yapmıştım ama o içmedi.tarfi internet bulmuştum,ekliyorum.

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

him boyle herhalde oh oh super oldu Allah razi olsun kizlar hele sukur bi saat bakiyom ekrana bu kizlar nasil yaziyo diye oldumu simdi ???

yok canım ocak sonu yaptırcaz bakalım...keşke en azından ovulasyon döneminde sıgarayı azaltsa:26:

canim caksiri ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim sana ayrintili anlatirlar
geliyorummmm

him altinda mesaj simgeleri yaziyo o mu acaba baska bi yerde bulamiyom kizlar kusura bakmayin yoruyom sizi

kızlar rahatsız etmezsem bende bişi sorabilirmiyim.sizin altta sanırım ne kadar evli olduğunuz yazıo böyle çiçekler böcekler falan aradım aradım nerden yapıcamı bulamadım ((

kızlar rahatsız etmezsem bende bişi sorabilirmiyim.sizin altta sanırım ne kadar evli olduğunuz yazıo böyle çiçekler böcekler falan aradım aradım nerden yapıcamı bulamadım ((

canım evlilik tarihini yaz...

birde eklemek istediğin yazı varsa mesaj onuda yaz ben yapmaya çalışıyım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…