bu arada adim sevil evet canim ya biz tam kadro yasiyoruzkaynana kayinpeder gorumce kayin ooo bizde yok yok alt katta babanneleri var o bi felaket zaten
almanyanın neresindesin azra? orda varmı aktarın? canım malu wilzi biliomusun
((( ay canımm Allah kolaylık versin. benimkisi uzakta ama taaa ordan telden bile yetiyo (. sen nerdesin?
elektronik sigaranın nikotinsiz kartuşlarını kullanman gerekiyo canım. yoksa hiç bir faydası yok aksine zararlıaysunum sigara deyince
esim bana elektronik sigara siparis etmis
sigarayi birakmam icin nasil sevindim
insallah bu meretten kurtulcam cnm
döllenmeyi etkilormus cünkü
hem bebek icinde zararli
gelsenkirchendeyim cnm ben
maluvilzi bilmiyorum cnm
aktar hic arastirmadim cnm da internetten cogu seyi bulabiliyorum ben
iyi aksamlar arkadaslar
Kızlar ben kaçtım uykum geldi,herkese iyi geceler,kendinize iyi bakın...
aysunum sigara deyince
esim bana elektronik sigara siparis etmis
sigarayi birakmam icin nasil sevindim
insallah bu meretten kurtulcam cnm
döllenmeyi etkilormus cünkü
hem bebek icinde zararli
cagol canim kaynanam iyi de sadece ev kalabalik rahat edemiyorum bide herseyime karisiyo tek sorun o sunu giyme boyle giyme bide tesetturlu aile bende tam tersi acigim surekli baski yapiyo basini kapat zamanla diyorum ama o illa hemen istiyo o yuzden sinir oluyorum ins biran once ev alirim
elektronik sigaranın nikotinsiz kartuşlarını kullanman gerekiyo canım. yoksa hiç bir faydası yok aksine zararlı
malu wilz alman kozmetik markası bi ara trde satılıyodu ama artık gelmiyo. onun bir fondoteni var bayılıyorummmmmmmmmm. dene derim
aynı evde nsl olursa olsun zor. birlikte yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum. en kısa zamanda kira bile olsa başbaşa yaşamaya çalış derim inşallah hakkında hayırlısı
Kızlar ben kaçtım uykum geldi,herkese iyi geceler,kendinize iyi bakın...
iyi aksamlar arkadaslar.bebişler çok ısrarlı gelmemek için...hersey de vardır bır keramet dıyoruz ama boyle her ay beklemek ölüm gıbı
ayyyyy süpersinçok teşekkür ederim bizim evlilik tarihimiz 23 nisan 2011
tekrar teşekkürler...
ilk defa duydum boyle bi sigarayı :44: nasl bşeymiş ki o ?
slmm kızlarrr nberrr fatmagulu izlıom bizimkler evcülük oynuo demi resmennümnasl bitcek bölüm sınav hazırlamam lazm yarın için hem size takılır hem de sınavımı hazırlayım haftasonuna az kaldı yaşasınn kendme çizme alcm cumartesi alşverişe çıkcam hava da guzel olur inşş yaa soguklar gelck dıolar ama :44:
kizlar sizden kucuk bisey isteyebilir miyim benim adet tarihim yarin su an pembe akinti basladi ve yerlesme olmasini umut ediyorum bunu okuyanlarda insallah olmaz diyip dua eder misiniz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?