Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysunum sigara deyince
esim bana elektronik sigara siparis etmis
sigarayi birakmam icin nasil sevindim
insallah bu meretten kurtulcam cnm
döllenmeyi etkilormus cünkü
hem bebek icinde zararli

iyi aksamlar arkadaslar.bebişler çok ısrarlı gelmemek için...hersey de vardır bır keramet dıyoruz ama boyle her ay beklemek ölüm gıbı

Son düzenleme:
((( ay canımm Allah kolaylık versin. benimkisi uzakta ama taaa ordan telden bile yetiyo(. sen nerdesin?

cagol canim kaynanam iyi de sadece ev kalabalik rahat edemiyorum bide herseyime karisiyo tek sorun o sunu giyme boyle giyme bide tesetturlu aile bende tam tersi acigim surekli baski yapiyo basini kapat zamanla diyorum ama o illa hemen istiyo o yuzden sinir oluyorum ins biran once ev alirim

aysunum sigara deyince
hem bebek icinde zararli
elektronik sigaranın nikotinsiz kartuşlarını kullanman gerekiyo canım. yoksa hiç bir faydası yok aksine zararlı
gelsenkirchendeyim cnm ben
maluvilzi bilmiyorum cnm
aktar hic arastirmadim cnm da internetten cogu seyi bulabiliyorum ben

malu wilz alman kozmetik markası bi ara trde satılıyodu ama artık gelmiyo. onun bir fondoteni var bayılıyorummmmmmmmmm. dene derim

aysunum sigara deyince
hem bebek icinde zararli

ilk defa duydum boyle bi sigarayı :44: nasl bşeymiş ki o ?
slmm kızlarrr nberrr fatmagulu izlıom bizimkler evcülük oynuo demi resmenn ümnasl bitcek bölüm sınav hazırlamam lazm yarın için hem size takılır hem de sınavımı hazırlayım haftasonuna az kaldı yaşasınn kendme çizme alcm cumartesi alşverişe çıkcam hava da guzel olur inşş yaa soguklar gelck dıolar ama :44:

aynı evde nsl olursa olsun zor. birlikte yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum. en kısa zamanda kira bile olsa başbaşa yaşamaya çalış derim inşallah hakkında hayırlısı

aaa öylemi cnm bilmiyordum nikotinli kartuslarimi oluyormus onun
ne kadar cahil kalmisim senden ögrendim cnm malu wilzi
numarasi kac cnm fondotenin?

kizlar sizden kucuk bisey isteyebilir miyim benim adet tarihim yarin su an pembe akinti basladi ve yerlesme olmasini umut ediyorum bunu okuyanlarda insallah olmaz diyip dua eder misiniz lutfen

iyi aksamlar arkadaslar.bebişler çok ısrarlı gelmemek için...hersey de vardır bır keramet dıyoruz ama boyle her ay beklemek ölüm gıbı

aynen öyle...her ay bi beklenti bi umut allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.yoksa ben evde kafayı yicem işten de ayrıldım.kafamda kurdukça kuruyorum..

cnm bende ilk esimden ögrendim
bildigin sigara gibi cnm elimde gezdircem isde canim sigara istedikce
bende simdi bakiyorum fatmagüle
ins güzel olur cnm hava sende tadini cikarirsin
ben yarin calismiyorum izinliyim ohhhh
hafta sonu benim icin erken basladi ama
karmasali olcak tasinma isi var basimda

Son düzenleme:
kizlar sizden kucuk bisey isteyebilir miyim benim adet tarihim yarin su an pembe akinti basladi ve yerlesme olmasini umut ediyorum bunu okuyanlarda insallah olmaz diyip dua eder misiniz lutfen

insallah devami gelmez cnm
insallah yerlesme kanamasidir
ama gelirsede yeni aya olucak cnm insallah
umutsuz yasanmaz degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…