Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kiz kiskancliktan yok diyo arabaya cok merakliyim ben biliyo ondan iyi surerim ondan yapiyo boyle

aynen cnm bende hep öyle örnek veririm kullanmasa bile bir kadında ehliyet olması şart Allah korusun eşimiz yolda bir fenalaşsa doktorun gelmesi götürmesi daha uzun sürer biz yetiştirebiliriz malum bu memlekette ambulanslar gelmiyor hiç. Ben hep rüyamda kullanıyorum araba yaa..

canım geçmiş olsun.. nane limon falan kaynatıp içsen.. Doktora sorsaydın içebileceğin bir ilaç söyleseydi sana. Limonda sıkıp içebilirsin çok iyi geliyor canım..

Kızlar ehliyet konusunda yazdıklarınızı hep okudum. Evlendikten sonra 3 yıl ehliyet dedim hep oyaladı baktım olmuyo kendim gittim yazıldım, sınavdanda geçtim. Dedim benim direksiyon dersim var erkek hocaymış. Kendiside gitme ben sana öğretirim dedi. Direksiyon sınavına 3 gün kala çalışmaya başladık.3 akşamda toplamda 1 saatte falan öğrendim. Ehliyetimi tabiki aldım ama hala cüzdanda duruyor. Arabayı ver diyince vermiyo, abim arabasını vericek azıcık kullanıyım diyorum alma çocuğun arabasını ben hafta sonu sana kullandırıcam diyo sonra yine fısss

Ama çok güzel öğretti. Bir otobüs manevra alanında çalıştık. İlk bana debriyajı falan gösterdi hemen indi arabadan zorda kalırsan el freni dedi. Zaten gözü üstümde hep yanımdan koşarak anlattı Keşke bi daha öğretse

Ruyada araba kullanmak iyidir devam edebilirsin
Benim annem direk ehliyete yazilip babama gereken odemeyi yapmasi icin haber vermisti
Sonradan babamin da isine geldi annemin araba kullanmasi cunku onceden hep babama kaliodu bazi isler.. ama annem araba kullanip da babam rahatlayinca simdi ikisi de cok rahatlarr

bende rüyamda hep araba kullanıyorum ama ne zaman araba kullansam hep elime para geçer benim. Bak sende dikkat et belki seninde öyledir

çok sıkıldım kızlar ya mesai bitmek bilmedi. Şu dün tartıştığım akşamcı arkadaşta gelir bir saat sonra hiç görmek istemiyorum suratını istifa edicem diyordu aman etsin.. Bir halta yaramıyor bir de işimizi bozuyor ohh iyi oldu kavga ettim beni minyon gördü ezebileceğini sandı herhalde. Eşim de erken gelirim odana birşey derse dalarım valla diyoo delii kocaa bizim memur bey salı günü görevden gelsinde anlatıcam zaten hiç onunla çalışmak istemiyorum artık. Onun yaptığı hatalar bizim başımıza patlayacak saygısız şeyy.. Neyse yaa eve de gidesim yok ama bakalım. Yarın gezerim artık biraz evişinden zaman bulursam..

bende rüyamda hep araba kullanıyorum ama ne zaman araba kullansam hep elime para geçer benim. Bak sende dikkat et belki seninde öyledir

valla öyledir inşallah ben rüyamda hep heyecanlanıyorum. Pedallara zor basıyorum ya da durduramıyorum falan öyle görüyorum.Para da olsa olsa maaşımdır ne olacak. Geçen gün görmüştüm o günde maaşı çektim işte. Milli piyango bileti almak lazım yaa bir ara..

evet canım kesinlikle bizler bilet alalımki ikramiye çıkan kişiye destek olalım
Allahım yarebbim çok sinirleniyorum ya, hiç bir şans oyunundan para kazanamıyorum. Eşime yağıyo bana hiç çıkmıyo

benim ki için durum pek değişmez canım o sinirlenince kimseyi görmez gözü
normalde ben derim hadi gidelim araba kullanmya diye
hafta sonu benim başka işlerim vardı bana diyo bu hafta sonu araba kullanmaya götürim seni
sanki ben öğrenmim diye inadına yapıyo
birde diyok ki sen öğren ehliyetini al ama ben seni trafiğe çıkarmam o zaman niye öğreniyorum ki ben
çüzdanda taşımak için mi alıcam

bana kocam hiç öğretmedi ama hocamda yakışıklıydı o da kıskanıyordu benim ehliyet olayı maceralı oldu canım. İki kere girdim ben eşim hemen yaptırdı evlenmeden işlemleri yoksa kayıt kaçacaktı evlendikten sonra. Sağlık raporunu falan istanbuldan göndermiştim. Neyse evlendik,sınava girdim, direksiyona da girdim kazandım bana bir güzel evraklarımı verdi kurs gittim ehliyeti almaya şoförler odasına adam evraklara baktı demesin mi sağlık raporu geçersiz başka ilden. Gittim kursa adama neler dedim iptal edildi bir de onunla uğraştık öne aldık falan. Sonra tüm masraflarımı kurs karşıladı milli eğitimden karar öyleydi. Kurs parası vermeden yine direksiyona sınava girdim bir tek ehliyet parası verdim ama çok sinirim bozulmuştu da iyi de oldu iki kere eğitim aldım..

slm kızlar, nasılsınız
ben şimdi eve geldim gelir gelmez de ovucan testi yaptım
nur topu gibi bi yumoşum var sanırım

bu durumda yumoş büyük ihtimalle yarın çatlar diye yorumluyorum
zaten akşam da halvet vardı
en iyi zaman yarın sabah olur di mi

evet canım kesinlikle bizler bilet alalımki ikramiye çıkan kişiye destek olalım
Allahım yarebbim çok sinirleniyorum ya, hiç bir şans oyunundan para kazanamıyorum. Eşime yağıyo bana hiç çıkmıyo

bana da çıkmaz eşim zaten almaz hiç şans oyunu da oynamaz. Ben alırım amorti bile çıkmaz bu sene yine alıcam evet ikramiye çıkanı zengin edicez yinee.. belki bu sefer o kişi benimdir söz kızlar bana çıkarsa bu topikte kim bilet aldıysa ona parasını iade etcemm çok bonkörüm dimii

canım resime göre sanki bir tık daha koyulaşması gerekiyormuş gibi. Dün nasıl çıkmıştı. Yarın daha koyu çıkabilir 2.çizgiyle aynı ya da daha koyu olacak. O zaman iki gün olacak önünde daha.

ooo bizimkine bişey söyle antalyadan duyulur... o yüzden nasıl söyliyim yaaaa herseyi anlatıyolar... bende sevmiyorum bizde hiç böyle değil ondan ben cok zorlanıyorum işte
saklasa söylemese herseyimi anlatırım ama hemencik yetiştiriyo
cok şanslısın canım Allah bozmasın İnşallahhh

Yettim kuzummm burdayimmmm

arada işim cıkıyo ama takip ediyorum :)
hemn bi okuyim kaçırdıgım sayfaları bakiyim zambakk hastaymışşş nesi varmış acanaaa

ayyy ne güzel ben bunu hiç göremedim daha benim yumuşlar nerde eeeeeeeeeee

evet yarın çalışma yapmanız şartt hayırlı olsun :)))

canım koyu olan benim çizgim. hani damlattığın yere yakın oluyor bizim çizgiler. dünkü silikti ama şimdi yaptığım yandakinden de koyu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…