Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canim bildigimiz bulasik teliyle sildim hem inatci kirlerden de kurtuldumm paril parladi cok güzel oldu tavsiye ederim canim hemde cok zaman almiyor

bende onu duydumda canim bir ara esime baktircam bakalim

ay canım çok hoşsun sağol yaa
göndermiş kadar oldun çok düşüncelisin valla teşekkürlerr

Merhaba kızlar
Bugun yogun surekli giremedim
Duygu aysun supersiniz maasallah
Ferda cok beğendim mobilyanı
Güle güle kullanın bebisinle

Puffy arkadasinla aran nasil düzeldi mi
sağol canım
hoşgeldin bu arada

aysuncum ankardaki en iyi yer düzen labaratuvarı bence de
çok doğru bir yere gidiyorsunuz
3-4 gün perhizine uyarsanız yanlış çıkarma ihtimali yok

hepiniz sonuçlarını dört göle ve merakla bekliyorum

bu arada tekrar hatırlatayım
bizim de ileri hızlı hareketimiz %9du
ve benim hormonlarım dengeye girdiği ay hamile kaldım
elinizden geleni yapın fazla da takılmayın bence ileri hıza

kızlar ay sabahtan beri okuyorum bişey yazamadım doğru düzgün..
kasıklarım çok ağrıyo yine zor yürüyorum
yumurtlama dönemimdeyim sanırsam inşallah bu ağrılar hayra alamettirrr

işte benim gibi kilo alması gereken biri. Yahu burada herkes kilo vermeye çalışıyor diyetlerden bahsediyor ben nasıl kilo alırım diye bakıyorum. Bak kilo alma topiklerinde gördüm bebe büsküvisine muzlu süt karıştırıp yiyecekmişsin. Bir de birine bir dr tavsiye etmiş bebek maması bildiğimiz aptamil falan çok güzel kilo aldırıyormuş gerçekten de kullanan bebeklere kilo aldırıyor benim arkadaşım ağustosta doğum yaptı sütü azdı en başından mama takviyesi dee yaptı şimdi fazla kilo almış dr küçücük bebeğe diyet vermiş düşün olması gerekenden fazlaymış çünkü.

bak bu yazdığımda çok etkiliymiş. Bunuda denemilisin bence. Aslında 52 kiloyum ama boyum 1,72 çok zayıfmışım çevremdeki bütün kilo takıntısı olanlar öyle diyor. 5 kilo daha alsam yeter gibi geliyor:26:

Cok sevindim
Sakın küsmeyin aynı işyerinde kus olmak cok kötü oluyor
Gördükçe ici yanıyor insanin

yüzde dokuz çıksn halay çekçem o zaman burda oyle ya ferdam yolunu bulan yavaş da bulur degl mi ama

Son düzenleme:
Cok sevindim
Sakın küsmeyin aynı işyerinde kus olmak cok kötü oluyor
Gördükçe ici yanıyor insanin

bide o arakadşım en nefret ettiğine bile sesini yükseltmez nasıl mülayim biridir anlatamam ama vallahi beni şoka soktu.
Tabi atlattık o artık sigarasını içiyo ve mutlu

bu arada benim 3-4 gündür hasta olcam gibi karnım ağrıyo gaz sıkıştırıyo. Sıcak su torbası koyuyorum bu sefer geçiyor ama adet olamıyorum. Akıntı vs bişeyde yok.

Ben kaçıyorum kızlar. Herkesciklere çok çok öptüm. Eşim çakşırı kullanmaya başlıycak bu akşam. Bir regl olsam bitse ne güzel olucak. Yeni ay yeni umut yeni çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…