bildiğimiz bulaşık teliyle mi canım valla olabilir yaa deneyeyim bende hem daha zahmetsiz olur gibime geliyor küçücük fırçayla uğraşmaktansa. Misal diş fırçasını atıcaz artık atmaa diyorum eşime neden diyor onlarla ben fayans aralarını silcem diyorum deli diyor bana.
hehehe bak böyle anlatınca benim de çatır çatır doğurasım geldi ayyy sancı çeke çeke bağıra çağıra doğuvereydim ne güzel olurdu şimdi. Mazoşistmiyim ne
hadi gözün aydın canım artık yaptırabilirsin inşallah sonra da bebeğin gelir.
yok canım benim eşimde de varikosel var üroloji doktoru hareketi pek iyi buladı sınırda yani ameliyat dedi ama iki kadın doğum uzmanına ve burada bir dr sordum gerek yok dediler yani değerler bebek yapmaya müsaitse gerek görülmüyor başka yerlerde de okudum. Spermi falan öldürmüyor sperm çıkışı zor olabilir damar tıkanıklığı nedeniyle ama sorun değğilmiş. Biz onu yaptıracağımıza aşılama yaptırırz daha iyi dedik çünkü baya ehli kişilerin yapması lazım ve başka durumlar olabiliyor Allah korusun hem 3 ayda ancak etkisi görülüyor 6 aya kadarda çıkabiliyor o zamana kadar kaç aşılama yapılır dimi ama.
kızlar derzlerle bende çok uğrşıyordum eskiden...bi arkadaşımdan derz temizleyici duydum onu aldım vede temizledim acaip beyazlıyor...
sıkıyosunuz üzerinden bi bezle bi kere geçiyosunuz bembeyaz oluyo..
öyle fırçayla falan zor iş..
benimki açlıktan delircek
ben mama yapmaya gidiyorum kızlar zaten 6 dan sonra benim kasa kapanıyo artık
akşama görüşürüz
Merhaba kızlar
Bugun yogun surekli giremedim
Duygu aysun supersiniz maasallah
Ferda cok beğendim mobilyanı
Güle güle kullanın bebisinle
Puffy arkadasinla aran nasil düzeldi mi
kızlar bende kaçıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
bu arada hülyayla meg nerelerde yine kayıplara karıştılar heeeee
ay canım çok hoşsun sağol yaacanım aslında bi heycanla bitiyo bebek kıyafetleri ben çalıştığım halde 2-3 günde yakadan başlama bebe hırkası bitiriyorum. Hele çalışmasam demekki
Sözüm olsun hamiş kalalım herkese ufak tefek bişeyler yapıcam. Hatta hemen utopya ile gamzemesuta birer patik neyin örüp yollasam ya
sağol canımMerhaba kızlar
Bugun yogun surekli giremedim
Duygu aysun supersiniz maasallah
Ferda cok beğendim mobilyanı
Güle güle kullanın bebisinle
Puffy arkadasinla aran nasil düzeldi mi
siz verin bende verdiklerinizi alıyım kiloların. Bende kilo alma işlerine sardım yine. Bu akşam başlıycam
15-20 bebe bisküvisi
ballı mısır gevreği
2 yemek kaşığı badem ve ceviz çekilmiş halde
Süt
Yatmadan önce bunları yiyip yatıcam. Zaten balık yağı hapına başladım geçen hafta
yaza kadar 5 kg almam lazım
işte benim gibi kilo alması gereken biri. Yahu burada herkes kilo vermeye çalışıyor diyetlerden bahsediyor ben nasıl kilo alırım diye bakıyorum. Bak kilo alma topiklerinde gördüm bebe büsküvisine muzlu süt karıştırıp yiyecekmişsin. Bir de birine bir dr tavsiye etmiş bebek maması bildiğimiz aptamil falan çok güzel kilo aldırıyormuş gerçekten de kullanan bebeklere kilo aldırıyor benim arkadaşım ağustosta doğum yaptı sütü azdı en başından mama takviyesi dee yaptı şimdi fazla kilo almış dr küçücük bebeğe diyet vermiş düşün olması gerekenden fazlaymış çünkü.
canım hoşgeldin geçen günde yazmışın gördüm alıntıladım. Sonra bişey yazmamışım
Arkadaşımın ertesi günü doğum günüydü ya, erken gelip masasına ördüğüm şapkayı bıraktım. Mutfaktaydım geldi boynuma sarıldı ben seni çok seviyorum dedi sarıldı dayanamadık ikimizde ağladık. Oda yaşadıkları ve yaşattıkları sebebiyle sigarayı bırakmama kararı aldı
ay canım çok hoşsun sağol yaa
göndermiş kadar oldun çok düşüncelisin valla teşekkürlerr
sağol canım
hoşgeldin bu arada
aysuncum ankardaki en iyi yer düzen labaratuvarı bence de
çok doğru bir yere gidiyorsunuz
3-4 gün perhizine uyarsanız yanlış çıkarma ihtimali yok
hepiniz sonuçlarını dört göle ve merakla bekliyorum
bu arada tekrar hatırlatayım
bizim de ileri hızlı hareketimiz %9du
ve benim hormonlarım dengeye girdiği ay hamile kaldım
elinizden geleni yapın fazla da takılmayın bence ileri hıza
Cok sevindim
Sakın küsmeyin aynı işyerinde kus olmak cok kötü oluyor
Gördükçe ici yanıyor insanin
seyyah ben de şahsi fikrimi söyleyim
ben de tüp bebek merkezlerine güvenmiyorum
bence güvenilir bir labaratuvar bulup oraya gidin
Merhaba azracimmmmmerhaba canim hosgeldinnn
Merhaba azracimmmm
Ne guZel herkes varmış bugun
Ben giremedim
bu arada benim 3-4 gündür hasta olcam gibi karnım ağrıyo gaz sıkıştırıyo. Sıcak su torbası koyuyorum bu sefer geçiyor ama adet olamıyorum. Akıntı vs bişeyde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?