Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar hayıt kullandığınız ay sancınız daha fazla olablir
neticede kaliteli yumurtlamayı sağlıyor
endişe edecek bişey yok

ferdamm canım benim adetim bugün 6. Günüm ama ilk 3 gün sürdü kanama 4. Gün kesildi bugün banyo yapıcam artık demek istediiğim hemen bugünden başlasakmı halvete ne dersin yani bilemiyorum bugünden başlıyalım adete kadar 2 günde bir halvet olsun diyorum sen ne dersin kuzucum doğrumu mu düşünüyorum yardım et bana gülümmmmmmmm:44::44:

eşim geç geliyo canım o zamana kadarda ben 2-3 kere yemek yiyorum evde bu sefer eşimle yiyemiyorum
Ayrıca bu göbek hiç beslenemiyorum diyen birinin göbeğimidir
Eki Görüntüle 332547
maşallah canım
aman yiyebiliyoken ye ne güzel

cnm ben astım hastasıyım yaa benim var kokmayan şampuan ve duş jelim.benimde eşim en arka odada sıkar parfümünü
sen nerdeydin ya o dönemde

tatlım bazıları agrıyı kesmek için alıyomuş yinede agrılımı geciyo adet dönemi
canım adet sancısını kesiyormuş
ama 3 ay falan kullanmak lazımmış
ben 1 ay kullandığımdan ve hemen hamile kaldığımdan orasını tam bilemiyorum
benim dediğim yumurtlama dönemindeki sancı
benim de sancılı olmuştu

ben bu ara çok kısa banyo yapıyorum çünkü çok sıcak yıkanmayı seviyorum. Bebeğe zarar vermesin diye hemen yalandan bi şampuan bi duş jeli abdestimi alıp çıkıyorum

Iyi yapiyosun canim ilik suyla banyo et hamilelere sicak su zararliymis ben ayda 1 kere doru durust kese yapar oldum hamileligi ogrendigim gunden beri

aynenn gamzem benımde kimsem yok maleseff iş başa düşüyo böyle olunca
bende kendım yapmak zorundayım çok çok kötü oldugumda kociş imdadıma yetişti çok şükür

Beni özleyen olmamış sanırım çabuk unutulduk neyse artık
hoşgeldin canım
ne bu alınganlık

prolaktinden dolayı kesilmiştir kanaman dert etme
sen ovulasyon testi kullanmıyosun değil mi?
aslında kullansan iyi olur ama şimdi yumurtlamanı kestiremicemiz için en iyisi günaşırı ilişki
biraz canınız çıkacak ama napalım

Beni özleyen olmamış sanırım çabuk unutulduk neyse artık

sedoş sen nediyosun kuzum dünde geçmişte gördüm gelmiycem fln demişsin ben yoktum ama şimdik burdayım kızdırma beni haa zaten duygusalım bugün valla gidersen zarıl zarıl ağlarım hem megede şikayet edicem seni

sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzz

maşallah canım
aman yiyebiliyoken ye ne güzel
canım bu kadar yemek normalmi bilmiyorum. Cidden acayip oluyorum ama doymuyorum. Nefes alamıyorum ama tokluk hissim yok. Göbeğe baksana 36 bedenim ben 172 boy 51 kiloydum hafta sonu 53,60 çıktım. 2,60 gr almışım bile. Ben herhalde 80-90ı bulurum Göbeğe baksana nerdeyse seninkiyle kapışıcak eşimle beraber bişeyler yiyoruz ya artık dayanamıyor o kadara yememe görünce fena oluyor. gidiyor öbür odalara

Iyi yapiyosun canim ilik suyla banyo et hamilelere sicak su zararliymis ben ayda 1 kere doru durust kese yapar oldum hamileligi ogrendigim gunden beri

canım benimde ilk öğrendiğimde kese yaptık. sonra duş alıyorum. yaz gelince ılık ılık güzelce yıkanırım ama şimdi asla

Gazianteptenim bende ne güzel çoğunuz gebesiniz darısı başımıza çok istiyoruz...bize moral verin :)

hımm ok tatlım sen ovücandaki sancıdan bahsetmişsin

ferda ya benm sat 1o ocaktı 9 aralık 9 kasımda öncekiler yumurtlama

tarihim bu ay hangi günlerdiir ona göre hapı bırakcam

aynenn gamzem benımde kimsem yok maleseff iş başa düşüyo böyle olunca
bende kendım yapmak zorundayım çok çok kötü oldugumda kociş imdadıma yetişti çok şükür

Sagolsunlarrr yine yardimlari oluyo kocalarin ama cok zor bi donem adam sabah gidiyo aksam geliyo arada gelse 15 dk kalip gidiyo cok zoruma gidiyo dusununce o yuzden kimsenin hakki yok ustumde kimsede benden beklemesin

hımm ok tatlım sen ovücandaki sancıdan bahsetmişsin

ferda ya benm sat 1o ocaktı 9 aralık 9 kasımda öncekiler yumurtlama

tarihim bu ay hangi günlerdiir ona göre hapı bırakcam

canım reglinin kaç gün sürdüğü önemli
regline 10 gün kala falan bırak
yumurtlama bitmiş olur o zaman

yap kuzum yapp canın sağolsun boşver bende çok pis taktım makarnaya bu aralar ama sadece salçasız acılı ketçap döküceksin ama frenliyorum kendimi kilo için canım benim afiyet bal şeker olsun benim yerimede ye emi tatlım

afiyet olsun canım
ildayı görmüyo musun sen
onla yarışamazsın bence

ben de doğru dürüst hiçbişey yemiyorum
acıkmıyorum da
neden böyleyim anlamıyorum
eşim kızıyor sen nasıl acıkmazsın diye :18:

Sagolsunlarrr yine yardimlari oluyo kocalarin ama cok zor bi donem adam sabah gidiyo aksam geliyo arada gelse 15 dk kalip gidiyo cok zoruma gidiyo dusununce o yuzden kimsenin hakki yok ustumde kimsede benden beklemesin

hak olayı cidden önemli ama. Benim görümcem motor kazası yaptı bacağın kemiği komple dışardaydı damarlar kopuktu. Hastanede 4 ay yattı ve ben tuvaletini bile o kimseden utanmasın yadırgamasın kimseyi, üzülmesin rahat olsun diye. Akşam iş çıkışı gidip lahman yapıp yaptırıyodum. Traşını yapıyodum. herşeyini temizleyip pırıl pırıl yapıyodum. hastanede kıpırdayamadığı yatakda büyük çöp poşetini kafasına geçirip demirlere bağlayıp kafasını yıkıyodum. Ama herşey karşılıklı oluyor yinede. Banada bişey olsun ailem gelene kadar onlar yetişir. Eşimle sorunlu olduğum dönemde onlara çok haksızlıklar yaptım. Onlar için çok pişmanım

çıksın çıksın razıyım gülüm tek hayırlısı olsun da sonuç ben dün eczaneden ilaçları alırken benim herüfe çaktırmadan gebelik testleri aldım ama ona ovulasyon dedim sordumda çalışan kıza setleri var dedi aldırayım onları o zaman yapayım takipte olayım ferdam

bencede nasıl acıkmazsınki. Normalinde iştahlımıydın. Mesela ben öncedende çok yerdim ama kilo almazdım. Şimdi 3-4 katını yiyorum

canım reglinin kaç gün sürdüğü önemli
regline 10 gün kala falan bırak
yumurtlama bitmiş olur o zaman

aşağı yukarı 30 -31 gün sürüyo canım bat 10 subat ozamn bende subatın 1nde bırakayım

bacaklarım agrımaya basladı aslında budamı yumurtlama belirtisidir

alırsan daha iyi olur canım
takip etmek daha kolay olur
internetten alışveriş antipatiniz yoksa bence gittigidiyordan alın laboquick
ucuz oluyor

bencede nasıl acıkmazsınki. Normalinde iştahlımıydın. Mesela ben öncedende çok yerdim ama kilo almazdım. Şimdi 3-4 katını yiyorum
valla canım bi dönem okuldan geliyodum kurt gibi yiyodum
şimdi hiç tık yok yaa
akşam yediğim yemeği görsen hele kuş kadar yiyorum
ekmek hiç yemiyorum sabah hariç
akşam 6-7 gibi yeyip gece 1 gibi yatıyorum ve o arada da bişey yemiyorum, yersem meyve süt falan işte
eşim acıkıyo bana kızıyo sen acıkmadın mı diye
gebelikten önce de çok yemezdim de ne bileyim sanki şimdi acıkmam lazımmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…