kızlar hayıt kullandığınız ay sancınız daha fazla olablir
neticede kaliteli yumurtlamayı sağlıyor
endişe edecek bişey yok
maşallah canımeşim geç geliyo canım o zamana kadarda ben 2-3 kere yemek yiyorum evde bu sefer eşimle yiyemiyorum
Ayrıca bu göbek hiç beslenemiyorum diyen birinin göbeğimidir
Eki Görüntüle 332547
sen nerdeydin ya o dönemdecnm ben astım hastasıyım yaa benim var kokmayan şampuan ve duş jelim.benimde eşim en arka odada sıkar parfümünü
canım adet sancısını kesiyormuştatlım bazıları agrıyı kesmek için alıyomuş yinede agrılımı geciyo adet dönemi
ben bu ara çok kısa banyo yapıyorum çünkü çok sıcak yıkanmayı seviyorum. Bebeğe zarar vermesin diye hemen yalandan bi şampuan bi duş jeli abdestimi alıp çıkıyorum
Hosgeldinnnnn aramizaaaa tiksindin demekkk bende kocamin parfumunden alkolun kokusundann kimyon vs baharattan tiksinmistim ve bana 1 tas yemek getirecek kimsemde yoktu yaptim sen gorumcelere falan soyle yapsinlar bu donemin magduru benim sanirim dunde agladim aklima gelince
hoşgeldin canımBeni özleyen olmamış sanırım çabuk unutulduk neyse artık
prolaktinden dolayı kesilmiştir kanaman dert etmeferdamm canım benim adetim bugün 6. Günüm ama ilk 3 gün sürdü kanama 4. Gün kesildi bugün banyo yapıcam artık demek istediiğim hemen bugünden başlasakmı halvete ne dersin yani bilemiyorum bugünden başlıyalım adete kadar 2 günde bir halvet olsun diyorum sen ne dersin kuzucum doğrumu mu düşünüyorum yardım et bana gülümmmmmmmm:44::44:
Beni özleyen olmamış sanırım çabuk unutulduk neyse artık
canım bu kadar yemek normalmi bilmiyorum. Cidden acayip oluyorum ama doymuyorum. Nefes alamıyorum ama tokluk hissim yok. Göbeğe baksana 36 bedenim ben 172 boy 51 kiloydum hafta sonu 53,60 çıktım. 2,60 gr almışım bile. Ben herhalde 80-90ı bulurummaşallah canım
aman yiyebiliyoken ye ne güzel
Iyi yapiyosun canim ilik suyla banyo et hamilelere sicak su zararliymis ben ayda 1 kere doru durust kese yapar oldum hamileligi ogrendigim gunden beri
maşallah canım
aman yiyebiliyoken ye ne güzel
sen nerdeydin ya o dönemde
canım adet sancısını kesiyormuş
ama 3 ay falan kullanmak lazımmış
ben 1 ay kullandığımdan ve hemen hamile kaldığımdan orasını tam bilemiyorum
benim dediğim yumurtlama dönemindeki sancı
benim de sancılı olmuştu
aynenn gamzem benımde kimsem yok maleseff iş başa düşüyo böyle olunca
bende kendım yapmak zorundayım çok çok kötü oldugumda kociş imdadıma yetişti çok şükür
hımm ok tatlım sen ovücandaki sancıdan bahsetmişsin
ferda ya benm sat 1o ocaktı 9 aralık 9 kasımda öncekiler yumurtlama
tarihim bu ay hangi günlerdiir ona göre hapı bırakcam
helak valla kuzum sanaa maşallahhhhNe var yok halletmişsin cnmcımmm
Bende şimcik kırmızı mercimeğimi koydum birazdan blendırdan geçircem
yanına ne yapcam bil bakalımMakarnaaa
Yakında makarnaağacı çıkcak içimde ama olsun napam
Hehe inşallah kuzucummm amiiiiiiiiiiin
Yok ben bişey hissetmiyorum daha kuzum sanırsam erken daha hissetmek için
her günü bi başka farklı bu hamişliğin rabbim tez zamanda nasip eder sanada kuzum tüm bekleyenlere
canım bu kadar yemek normalmi bilmiyorum. Cidden acayip oluyorum ama doymuyorum. Nefes alamıyorum ama tokluk hissim yok. Göbeğe baksana 36 bedenim ben 172 boy 51 kiloydum hafta sonu 53,60 çıktım. 2,60 gr almışım bile. Ben herhalde 80-90ı bulurumGöbeğe baksana nerdeyse seninkiyle kapışıcak eşimle beraber bişeyler yiyoruz ya artık dayanamıyor o kadara yememe görünce fena oluyor. gidiyor öbür odalara
canım benimde ilk öğrendiğimde kese yaptık. sonra duş alıyorum. yaz gelince ılık ılık güzelce yıkanırım ama şimdi asla
Sagolsunlarrr yine yardimlari oluyo kocalarin ama cok zor bi donem adam sabah gidiyo aksam geliyo arada gelse 15 dk kalip gidiyo cok zoruma gidiyo dusununce o yuzden kimsenin hakki yok ustumde kimsede benden beklemesin
hoşgeldin canım
ne bu alınganlık
Prolaktinden dolayı kesilmiştir kanaman dert etme
sen ovulasyon testi kullanmıyosun değil mi?
Aslında kullansan iyi olur ama şimdi yumurtlamanı kestiremicemiz için en iyisi günaşırı ilişki
biraz canınız çıkacak ama napalım
afiyet olsun canım
ildayı görmüyo musun sen
onla yarışamazsın bence
ben de doğru dürüst hiçbişey yemiyorum
acıkmıyorum da
neden böyleyim anlamıyorum
eşim kızıyor sen nasıl acıkmazsın diye :18:
canım reglinin kaç gün sürdüğü önemli
regline 10 gün kala falan bırak
yumurtlama bitmiş olur o zaman
alırsan daha iyi olur canımçıksın çıksın razıyım gülüm tek hayırlısı olsun da sonuç ben dün eczaneden ilaçları alırken benim herüfe çaktırmadan gebelik testleri aldım ama ona ovulasyon dedim sordumda çalışan kıza setleri var dedi aldırayım onları o zaman yapayım takipte olayım ferdam
valla canım bi dönem okuldan geliyodum kurt gibi yiyodumbencede nasıl acıkmazsınki. Normalinde iştahlımıydın. Mesela ben öncedende çok yerdim ama kilo almazdım. Şimdi 3-4 katını yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?